Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Temida napisał(a):
A ja się z Czaczim wycałowałam :)

o cos Ty? a jak oni jechali razem? grzecznie?
Czaczi jest lagodny, a nawet boi sie jamnikow, mimo, ze to gigant

kochany moj czaczus, co? :)

Posted

kora78 napisał(a):
o cos Ty? a jak oni jechali razem? grzecznie?
Czaczi jest lagodny, a nawet boi sie jamnikow, mimo, ze to gigant

kochany moj czaczus, co? :)
Cioteczki już piszę chłopaki zajechali, najpierw pobiegali zwiedzili teren!Franuś jest bardzo przyjaznym psiaczkiem zaraz się do nas tulił polizał po ręku super piesio i ucałował sunie które wyszły mu na powitanie!!!Z Czaczim z początku było małe zamieszanie,ale potem spokojnie już jechali tak powiedział p.Szczepan zrobię zdjęcia!!!

Posted

Temida napisał(a):
To teraz żeby domek znalazł. Czy jest ktoś chętny do napisania ładnego tekstu do ogłoszeń :)
Ja tak po cichutku chciałabym powiedzieć,że mamy jedną wspaniałą pisarkę,;)ale ja nie wiem czy mogę sie wypowiedzieć na ten temat!!!

Posted

A ja wiem, że ją mamy. Do ogłoszeń jest specjalistką. :) Prosimy o pomoc.
Ja piszę, ale artykuły o kotach dla Kocich Spraw, bo tego Sylwusia chyba nie wie ;)

Posted

Cioteczki jak p.Szczepan przywiózł Franusia to zamknęliśmy go w kojcu,bo ja tak bardzo się bałam,że jak wejdziemy do domu to on może nam ucieknie i było zamieszanie z Iksiniem a teraz Franuś wszedł ładnie ze mną do letniaczka pozdrawia wszystkie cioteczki:bye::bye::bye:i mam nadzieję,że już smacznie śpi!!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Cioteczki jak p.Szczepan przywiózł Franusia to zamknęliśmy go w kojcu,bo ja tak bardzo się bałam,że jak wejdziemy do domu to on może nam ucieknie i było zamieszanie z Iksiniem a teraz Franuś wszedł ładnie ze mną do letniaczka pozdrawia wszystkie cioteczki:bye::bye::bye:i mam nadzieję,że już smacznie śpi!!

Żartujesz? Już śpi?:-oPo takich wrażeniach?:crazyeye:
Temidko:loveu:, spróbuj napisać tekst wyjątkowo o psie:evil_lol:. Przecież najlepiej faceta;) znasz.

Posted

Temida napisał(a):
No dobrze, napiszę. Zrobimy połączenie ujęcia literackiego z lapidarnymi konkretami :)
I ja bym coś podpowiedziała,ale z lapidarnymi konkretami to ja nie będę zaczynać,bo zginę w temacie!

Posted

sylwiaso napisał(a):
I ja bym coś podpowiedziała,ale z lapidarnymi konkretami to ja nie będę zaczynać,bo zginę w temacie!

a może duet?:evil_lol:
Coś od Amandy i coś od Sylwii?
W kupie raźniej dziewczyny!! :multi:
Bez obrazy za kupę;)