irenaka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Pokazuj się Franiu, bo jesteś piękny!!!:loveu: Dziwię się, że jeszcze nikt go nie wypatrzył. A jak się Franuś czuje w hotelu Temidko? Zadomowił się już? Quote
Temida Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Irenko z tego co się orientuje to się zadomowił, to bardzo pogodny piesek, więc wszędzie się wpasuje. Quote
irenaka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 majqa napisał(a):Jutro Franuś randka z Niunią! ;-) Z której nie będziemy mieć żadnych zakazanych owoców;). Ale niech się dobrze chociaż wybiegają. Quote
haliza Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Nie masz jeszcze Franusiu domku, ale kochane cioteczki... Quote
Temida Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Franuś powinien już dojechać, czekamy na Sylwię kochaną. Wpłatę Elu sprawdzę za chwile. Quote
kora78 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 franus juz dojechal jechal autkiem z moim Czaczim www.dogomania.pl/threads/180104-dwa-Smutasy-Czaczi-jedzie-do-hotelu-a-Nugat-bedzie-marzl-kolejna-zime-(-DAJ-GROSIK Quote
Temida Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 A ja się z Czaczim wycałowałam :) Quote
kora78 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Temida napisał(a):A ja się z Czaczim wycałowałam :) o cos Ty? a jak oni jechali razem? grzecznie? Czaczi jest lagodny, a nawet boi sie jamnikow, mimo, ze to gigant kochany moj czaczus, co? :) Quote
sylwiaso Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 kora78 napisał(a):o cos Ty? a jak oni jechali razem? grzecznie? Czaczi jest lagodny, a nawet boi sie jamnikow, mimo, ze to gigant kochany moj czaczus, co? :)Cioteczki już piszę chłopaki zajechali, najpierw pobiegali zwiedzili teren!Franuś jest bardzo przyjaznym psiaczkiem zaraz się do nas tulił polizał po ręku super piesio i ucałował sunie które wyszły mu na powitanie!!!Z Czaczim z początku było małe zamieszanie,ale potem spokojnie już jechali tak powiedział p.Szczepan zrobię zdjęcia!!! Quote
Temida Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Psiaczki jechały razem :) Jak się cieszę że Franuś bezpieczny. Ucałuj GO. Quote
majqa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Oj, Franku, ciotka Sylwia Ci nieba przychyli. :-) Quote
Temida Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 To teraz żeby domek znalazł. Czy jest ktoś chętny do napisania ładnego tekstu do ogłoszeń :) Quote
sylwiaso Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Temida napisał(a):To teraz żeby domek znalazł. Czy jest ktoś chętny do napisania ładnego tekstu do ogłoszeń :)Ja tak po cichutku chciałabym powiedzieć,że mamy jedną wspaniałą pisarkę,;)ale ja nie wiem czy mogę sie wypowiedzieć na ten temat!!! Quote
Temida Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 A ja wiem, że ją mamy. Do ogłoszeń jest specjalistką. :) Prosimy o pomoc. Ja piszę, ale artykuły o kotach dla Kocich Spraw, bo tego Sylwusia chyba nie wie ;) Quote
majqa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Dziewczyny, przepraszam, ja w tej chwili nie dam rady. :-( Quote
sylwiaso Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Cioteczki jak p.Szczepan przywiózł Franusia to zamknęliśmy go w kojcu,bo ja tak bardzo się bałam,że jak wejdziemy do domu to on może nam ucieknie i było zamieszanie z Iksiniem a teraz Franuś wszedł ładnie ze mną do letniaczka pozdrawia wszystkie cioteczki:bye::bye::bye:i mam nadzieję,że już smacznie śpi!! Quote
irenaka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 sylwiaso napisał(a):Cioteczki jak p.Szczepan przywiózł Franusia to zamknęliśmy go w kojcu,bo ja tak bardzo się bałam,że jak wejdziemy do domu to on może nam ucieknie i było zamieszanie z Iksiniem a teraz Franuś wszedł ładnie ze mną do letniaczka pozdrawia wszystkie cioteczki:bye::bye::bye:i mam nadzieję,że już smacznie śpi!! Żartujesz? Już śpi?:-oPo takich wrażeniach?:crazyeye: Temidko:loveu:, spróbuj napisać tekst wyjątkowo o psie:evil_lol:. Przecież najlepiej faceta;) znasz. Quote
Temida Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 No dobrze, napiszę. Zrobimy połączenie ujęcia literackiego z lapidarnymi konkretami :) Quote
sylwiaso Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Temida napisał(a):No dobrze, napiszę. Zrobimy połączenie ujęcia literackiego z lapidarnymi konkretami :)I ja bym coś podpowiedziała,ale z lapidarnymi konkretami to ja nie będę zaczynać,bo zginę w temacie! Quote
irenaka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 sylwiaso napisał(a):I ja bym coś podpowiedziała,ale z lapidarnymi konkretami to ja nie będę zaczynać,bo zginę w temacie! a może duet?:evil_lol: Coś od Amandy i coś od Sylwii? W kupie raźniej dziewczyny!! :multi: Bez obrazy za kupę;) Quote
Temida Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Ja uważam, że to duet IDEALNY :loveu: Quote
Recommended Posts