irenaka Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 sylwiaso napisał(a):Prosze wypowiedzcie się o tym miejscu letniaczkowym u mnie czy może być!!!nie będzie to miejsce za 150zł na 10 dni w pięknym hoteliku!!ale jeżeli się zgadzacie to jest moja jedyna pomoc!ta psina na tych zdjęciach rozłożyła mnie na łopatki!!!! Ja się nie wypowiadam, bo decyduje Amanda, ale na Twoim miejscu zapytałabym jeszcze o zdanie męża. Bardzo bym nie chciała szukać dla Ciebie DS:evil_lol: Quote
irenaka Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 wujek & ciocia napisał(a):witam cioteczki i Franka :) Witaj:loveu:, jak to dobrze, że nasze grono się powiększa. Będzie raźniej i może szybciej znajdziemy dobre rozwiązane dla Frania:loveu: Quote
Temida Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Ja w tej chwili nie mam nic innego Sylwuś, a Ty to jesteś naszym Aniołkiem. Irenko, Ty jeszcze wysłałaś zapytanie o DT to poczekamy na odpowiedź i wtedy podejmiemy decyzję. Rozmawiałam z wetem, bo kojec miałam do jutra ale zgodził się przedłużyć. Użyczył mi także konto (do którego wcześniej dostałam podgląd, bo on z tego nie korzysta), ja nie mam swojego jeszcze, tzn. mogę sobie na nie zbierać i robić przelewy. Za co dziękuję :loveu: W razie co ja w poniedziałki jeżdżę do Łodzi samochodem, ale transport to się tam jakoś zorganizuje. Quote
rita60 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Wrzuciłam malego na terierkowo,może jakis wielbiciel borderkow go wypatrzy..... Quote
wtatara Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 dałam na PW hotelik w cenie około 300 zł Quote
majqa Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 wtatara napisał(a):dałam na PW hotelik w cenie około 300 zł Czyli jest alternatywa. Quote
Temida Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 A gdzie jest hotelik Arktyki, cena jest jak najbardziej super. Tak jak mówię ja zapewniam psiakowi dowóz do Łodzi, bo jeżdżę co poniedziałek, dalej coś trzeba wytrzasnąć. Oczywiście Adam :) ale nie wiem jak on z tym samochodem. Mamy już jakieś rozwiązania. Quote
wtatara Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 ona mieszka w Toruniu albo koło Torunia Quote
supergoga Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Cudny jest, normalnie mnie powalił na łopaty wyraz jego oczu. Nawet mój domowy airedale terier tak słodko nie patrzy, chyba że coś chce - tzn., co jedzenia, bo o resztę sam zadba. Niestety domu tymczasowego na dzisiaj nie mam - nasz jedyny tymczasik zajmuje jasia, jamnisia po operacji. W przyszłym tygodniu z ramienia Fundacji (brzmi raczej durnie to z ramienia...) jedziemy na objazd hotelików wielkopolskich - ponewgocjować, pogadać. Jeśli coś logicznego się znajdzie to jedyne co moge zaproponować to wzięcie go pod opiekę Fundacji i umieszczenie w hoteliku na nasz koszt - oczywiście z apelem i prośbami o bazarki i pomoc finansową - bo niestety środki nie są duże, a wręcz przeciwnie. Byle nie schronisko! Quote
Temida Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Kochani to co teraz radzicie. Franuś w hotelu w Radomsku może siedzieć jak długo chcę ale to się wiąże z kosztami. Do Sylwii mógłby jechać, sprawa do dogadania ( ja jeżdżę trasa Radomsko-Łódź), a później coś do dogrania. Czy pisać do Arktyki już. Hoteliki wielkopolskie będę sprawdzane w tygodniu (post supergogi). W czwartek wychodzi ogłoszenie w Gazecie Radomszczańskiej. Quote
majqa Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Temida napisał(a):Kochani to co teraz radzicie. Franuś w hotelu w Radomsku może siedzieć jak długo chcę ale to się wiąże z kosztami. Do Sylwii mógłby jechać, sprawa do dogadania ( ja jeżdżę trasa Radomsko-Łódź), a później coś do dogrania. Czy pisać do Arktyki już. Hoteliki wielkopolskie będę sprawdzane w tygodniu (post supergogi). W czwartek wychodzi ogłoszenie w Gazecie Radomszczańskiej. Moje zdanie. Franka do Sylwii, są to inne pieniądze ale nim się go do niej przerzuci należy mieć odpowiedź Arktyki (czyli pisać), bo u Sylwii byłoby to rozwiązanie doraźne, a jeśli u Arktyki stałe, do momentu znalezienia domu, to... sama wiesz. Wtedy nie Sylwia lecz Arktyka. W międzyczasie czekać też na odpowiedź Supergogi (Sylwia lokalizacyjnie nie jest w przeciwnym kierunku), czyli tu się rozwiąże sprawa, czy Arktyka, czy miejsce znalezione przez Supergogę. Tak, czy owak, Sylwia na przeczekanie i cięcie kosztów, a potem Arktyka lub to, co znajdzie Supergoga. Quote
Temida Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Też tak Izuś myślę. To robimy tak: Franuś te parę dni zostaje w Radomsku, ja ustalam szczegóły z Sylwią i myślimy o transporcie. (ja mam na trasie Radomsko-Łódź, a później do dogrania, kto z Łodzi do Sylwii. Liczę na pomysły) Do Arktyki napiszę dzisiaj i czekam na odpowiedź oraz na efekty Supergogi. (zaoferowałam, że gdyby przejęła Franka fundacja to oczywiście będziemy zbierać na niego jakieś fundusze, bazarki). Ogłoszenia są zrobione, ale jeszcze cały czas działajmy, czwartek gazeta. Quote
kameralna Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Temido, dziękuję za zaproszenie. Zaraz przeczytam cały wątek. Quote
sylwiaso Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Plany super!!ja się do wszystkiego dostosuje!Bardzo mocno ściskam Franusia Quote
Temida Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Teraz muszę wymyślić przejazd na trasie Łódź- Sylwia. Quote
bela51 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Dostałam zaproszenie, ale jeszcze wszystkiego nie przeczytałam. Widze , ze śliczny i smutny. I w potrzebie.:-( Powiedzcie, co się dzieje, nic nie ubywa tych biedaków, a wręcz przeciwnie. Quote
Temida Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Rozmawiałam z Adamem, nie ma samochodu. :( Czy ktoś z Łodzi mógłby pomóc w dostarczeniu Franka do Sylwii. Quote
irenaka Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Temido, to może ja podzielę swoją deklarację? Nie będziesz miała później problemu z wyciągnięciem kasy jak konto nie jest Twoje? Może zapłacę za kilka dni i ewentualnie dopłacę ( w zależności od rozwoju sytuacji) a resztę wpłacę Sylwii? Mnie jest wszystko jedno. Quote
Temida Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Nie będę miała problemu, bo nie będę wyciągać tylko robić przelewy :) A dostałam kody, bo tam tylko kasa z dogo za moje psy jest. (niestety :evil_lol:) Przelej razem Irenko, a ja już się będę dzielić :) Teraz ten transport, myślimy. Quote
Recommended Posts