Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje napisał(a):
AniaB, to moze Tobie udalo by sie dogadac z Monika, kiedy mogla by dowiezc mala a Ty bys ja przejela i dowiozla do Marty.

Oczywiscie, po południu zadzwonie do Moniki - i sprobujemy cos ustalic..
Boje sie o malenką.. Skoro tak źle z nią..
Biedactwo..

Posted

Moniko, ja do Ciebie zadzwonie tak po 17.00 w sprawie transportu suni.. Ale skoro ona jest dzisiaj operowana, to nie wiem czy w ogóle moja propozycja ma sens, bo ja trzeba by zabierać juz dzisiaj do DT, a ja moge dopiero w weekend..? Chyba zeby jutro późnym popołudniem.. Zadzwonie do Ciebie to porozmawiamy co i jak, dobrze?

Posted

to gdzie maleńka wyląduje dzis po operacji? Ja jestem w Tychach, troche daleko ale jak nie macie jej gdzie dać do weekendu to możecie na mnie liczyć.

Posted

Nienawidzę wracać do pracy po dwóch dniach wolnego.:-(
W niedzielę jeszcze dreptała na spacerku.
Przepraszam malutka, że tak się stało. Śpij spokojnie [']

Posted

Szkoda dziewczynki
Szkoda że musiała skończyć w schronisku

• I przepraszam was za mały Off-Top
    Faduś ma prawie 10 lat, guzy i chore serce! Jakby tego było mało mamy ponad 1 500 długu do spłacenia. Pomocy!
    KLIK!

• Posted

No cóż, miała być poddana eutanazji już w chwili przyjęcia. Wet nie widział żadnych szans. Chciałam spróbować, ale nie wyszło. Szkoda. Podobno i tak nie przetrzymała by operacji.

Posted

Była w kenelu naprzeciwko boksu szczeniaków. Umarła jak po schronisku oprowadzałam dwie wycieczki szkolną i przedszkolną. Jak zajrzałam tam po wyjściu dzieciaków już nie żyła.