Lolalola Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 :evil_lol:Anita Ty moherze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti: tiaaaa ja sie o Tulcie bede modlic a Ty sie tez modl,zebym Cie nie zlapala:mad::diabloti::lol: Quote
Mysza2 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Zaglądam do Tulci. Podobnie jak Anita chcę wierzyć że po jakimś czasie komfortowego życia u Daśki część Tulciowych przypadłości może minąć i daj boże niech tak będzie. Daśka ty to jesteś torpeda nie dziewczyna. Zrobisz z niej piękną onkę i wstawimy ją na metamorfozy:):) Quote
daśka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 koszty Bambino oliwka 11,49 zł gąbka 3 zł Razem 14,49 zł Quote
...robaczek Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Uwielbiam zapach dziecięcej oliwki, sama bym się dała tak wygąbkować:loveu: Quote
katarzyna09 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Psineczko...duzo,duzo zdróweczka.Jestes w dobrych rekach:loveu: Quote
anita_happy Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='daśka']koszty Bambino oliwka 11,49 zł gąbka 3 zł Razem 14,49 zł[/QUOTE] mozemy doliczyc do przelewu ZA WETA??? cooo - szkoda bank koda:) a niebawem bedziemy słac ??? [quote name='...robaczek']Uwielbiam zapach dziecięcej oliwki, sama bym się dała tak wygąbkować:loveu:[/QUOTE] moze dASKA bazarek machnie - gąbkow masaże w brodziku Quote
wapiszon Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Z tymi uszami to nic nie róbcie. Trzy lata temu wzięłam ze Skierniewic rasową Onkę ( też pewnie z pseudo). Miała problemy z uszami( te o których piszecie u Tuli) , zrobiliśmy operację.Kupę kasy wydaliśmy i .... dalej kulamy się z uszami. Systematycznie czyścimy a i tak się wydziela to paskudztwo :( Quote
wapiszon Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='...robaczek']Uwielbiam zapach dziecięcej oliwki, sama bym się dała tak wygąbkować:loveu:[/QUOTE] No to do Daśki ( albo do Jej TZ-ta:diabloti: ) Quote
daśka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='anita_happy']mozemy doliczyc do przelewu ZA WETA??? cooo - szkoda bank koda:) a niebawem bedziemy słac ??? moze dASKA bazarek machnie - gąbkow masaże w brodziku[/QUOTE] razem ślijcie,szkoda koda jutro przeslę zdjęcia faktury,ADVOCATE ,oliwki,rachunku za oliwke,gąbki i rachunku za gąbkę,a dzisiaj Adaś zrobi zdjęcia masowanej gąbką Tuli i prześlę anita_hapy do Ciebie:-) Jeszcze tylko spacerek,smarujemy cycuchy i plusk wody ,szum morza i krzyk mew,jak to nad morzem;-) Quote
daśka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='wapiszon']No to do Daśki ( albo do Jej TZ-ta:diabloti: )[/QUOTE] a to już do wyboru do koloru,ja czy Adam na jedno wychodzi:-) Quote
daśka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 cycuchy wysmarowane,normalnie jeden wielki ogień,tak sucha i rozgorączkowana skóra.Tuli mizianie cycochów się podoba:-) Najpierw stała,ale jak poczuła o co chodzi,to wlazła na łóżko i położyła się ładnie na boku,żeby dokończyć smarowanie:-) Quote
Lolalola Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='daśka']cycuchy wysmarowane,normalnie jeden wielki ogień,tak sucha i rozgorączkowana skóra.Tuli mizianie cycochów się podoba:-) Najpierw stała,ale jak poczuła o co chodzi,to wlazła na łóżko i położyła się ładnie na boku,żeby dokończyć smarowanie:-)[/QUOTE] jaka ona supejjj:)miziochacycocha:) Quote
Mysza2 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 A ja przypomnę że trwa bazarek dla naszej Tuli [url]http://www.dogomania.pl/threads/194846-ciuszki-butki-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Onki-Tuli-do-27.10.10-godz.-22[/url] Jeszcze sporo rzeczy zostało. Zapraszamy jak ktos jeszcze nie zaglądał:) Quote
anita_happy Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 daśka - pudzina przlewu za dT nie zrobił - podlicze weta - ogólnie i śle al...SORKA!!!!!!! gąbki mi paragonu nie rób...kobieto po co mi on - wysmieją nas w STOW... hahahaha Quote
daśka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='anita_happy']daśka - pudzina przlewu za dT nie zrobił - podlicze weta - ogólnie i śle al...SORKA!!!!!!! gąbki mi paragonu nie rób...kobieto po co mi on - wysmieją nas w STOW... hahahaha[/QUOTE] ja nie do stowarzyszenie,tylko dla kibiców Tulci takie świstki wysyłam mailem,żeby wszyscy wiedzieli na co pieniążki idą:-) zaraz Anita_happy wyślę zdjęcia Quote
daśka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 szkoda życia na sen 5,6 godzin na dobę wystarczy:-) anita_happy zdjęcia poszły:-) Quote
Lolalola Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 czesc moja Tuleczko:)ciocia dzis wyslala pieniazki dla Ciebie:loveu:jak sie czujesz??? Quote
daśka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Tula rano nie dała pospać,chciała na dwór i wyraźnie mnie o tym poinformowała drapaniem i pojedyńczymi szczekami:-) Na spacerkach już znacznie radośniejsza,nie widać w niej strachu,sama ciekawie obwąchuje okolicę i chce dreptać coraz dalej.Na spacerkach macha sobie radośnie ogonkiem i oczka już weselsze ma :-) Quote
magiraf Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Dasia, dzieki za tak cudowne info! :multi: Tak jak pisala Anitka, milosc dziala cuda, czyz nie? :loveu: Quote
daśka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 zaraz Adama z Tulą na spacerek wyrzucę i zmienię poscielówę ,przewietrzę pokój pozmywam podłogę,żeby Tulcia miała czyściutko:-) Popstrykam foty na spacerze i wyślę do Havanki:-) Quote
tula Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='daśka']Tula rano nie dała pospać,chciała na dwór i wyraźnie mnie o tym poinformowała drapaniem i pojedyńczymi szczekami:-) Na spacerkach już znacznie radośniejsza,nie widać w niej strachu,sama ciekawie obwąchuje okolicę i chce dreptać coraz dalej.Na spacerkach macha sobie radośnie ogonkiem i oczka już weselsze ma :-)[/QUOTE] Kochana sunia:) pewnie wiele razy w schronisku śniła o takim życiu jakie teraz ma:) Quote
daśka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 dzwoniłam wczoraj do kierowcy Tuli,dali mi kilka fajnych wskazówek dotyczących mojego szczurka:-) fajnie,że dowiedziałam się ,że drewniany żwirek jest lepszy i faktycznie lolek już tak nie capi:-) Quote
Recommended Posts