Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

juz po kapieli wysłałam do Ciebie anita_happy dwa zdjęcia.Tula yyy jakby to ując niechętnie dała się umyc,umyć to jeszcze pół biedy,ale siedzieć przez 10 minut było jej trudno,przytuliłam ją i przesiedziałysmy.Kaganiec kolejnym razem będzie zbędny,zero warkniecia:-) Po kąpieli nagroda smakołyk i mizianko od nas oboje ,najszczęśliwsza była ,kiedy już wyszła z tej kabiny i mogła się otrząsać:-) A w pokoju,to wiadomo głupawka po kąpielowa.Mam ogromna nadzieję,że te kompiele,choć troche jej ulżą.Może dam radę juto cyknąć jedną fotkę jaka jest puszysta,tzn pozostałość sierściuszki;-)

Posted

:))) Zuch Dziewczyny!!! Tulka na ostatnim zdjeciu okraglutka jak kulka! :) Mysle, ze taka kapiel to dla Niej niesamowita ulga, Dasia [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]- [/B][/FONT][/COLOR]kapelusze z glow! :laola:[COLOR=#000000][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma] [/FONT][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='anita_happy']daśka - czy Twój CHOP ma brata :0

poleciał po baterie do aparatu
zdjął drzwi od kabiny
mizia kochaną TULĘ!

boszeeeeeee....skad tacy sie biorą?[/QUOTE]

HEHEHHEHHEEEEEEEEEE:)
Daska jestes super,Tuluni kochanej,na pewno sie ulzylo..............spij slodko psiaku,ja tez ide :)do jutra!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='daśka']tornado mi przez łazienkę przeleciało:-) idę posprzątać....[/QUOTE]

No to miałaś swoje własne prywatne tornado. :-)
Tula jest naprawdę śliczna. nareszcie dzięki Tobie ma normalne życie. :-)

Posted

[quote name='anita_happy']daśka - czy Twój CHOP ma brata :0

poleciał po baterie do aparatu
zdjął drzwi od kabiny
mizia kochaną TULĘ!

boszeeeeeee....skad tacy sie biorą?[/QUOTE]
no więc to nie tak,po baterie poginałam na stację ja,musiałam wyjść z domu,żeby ochłonąć po tym jak się dowiedziałam,że Adam wywiózł ładowarkę do sklepu.....drzwi z kabiny również ja zdjęłam:-) Ale fakt Tulę mizia razem zemną:-)
Więc nie jest tak kolorowo;-)
Jest rozpieszczonym jedynakiem,ale ja nie będę taka i mogę się podzielić ...facetem zawsze....psiakiem nigdy;-)

Posted

Tulcia drapie sie po cycorkach,jutro wizyta u wet zapewne jej da coś przeciwświądowego,jutro też pobierze zeskrobiny i wyśle do Gdańska-Oliwy.Lepiej by było gdybym ja zawiozła,wyniki byłyby szybciej,ale bez samochodu ni rusz:-(
Tulcia w nocy bardzo skrobała w drzwi,więc Adam się zgarnął z wyrka i ją wyprowadził:-)
Tula ma kolejny plus,uwielbia być miziana,wtyka głowę pod rękę,żeby ją smyrać,ale to zauważyłam dopiero dzisiaj wcześniej była chyba jeszcze trochę się mnie bała.

Posted

[quote name='anita_happy']a od wczoraj TULA pachnąca i puszysta!!!juz nie zalatywuje myszą :)[/QUOTE]
Jeszcze troche zalatuje,ale już nie tak:-)
Ona chyba faktycznie cycorki ma takie wyciągnięte od drapania.Wet zapytała,czy karmi szczenieta.

Posted

[quote name='Monika.D']Z każdym postem coraz lepsze wiadomości :) Komuś 'trafi się' wspaniały psiak![/QUOTE]
musze powiedzieć,że nie mam do Tuli żadnych zatrzeżeń,no może oprócz tego,że lubi skakać na człowieka,ale oduczymy ją,więc to się nie liczy:-).Jeżeli trafi do domku,gdzie ktoś zna się na psiakach,choć troszkę to będzie cudowną towarzyszką:-)

Posted

Daśka, wielki szacun dla Ciebie i Adama !!!![IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Malu/218v.gif[/IMG]Już kilka razy dziś oglądałam zdjęcia Tuli z kąpieli ! Jesteś niesamowita, a sunia pięknieje błyskawicznie !!!

Posted

[quote name='daśka']musze powiedzieć,że nie mam do Tuli żadnych zatrzeżeń,no może oprócz tego,że lubi skakać na człowieka,ale oduczymy ją,więc to się nie liczy:-).Jeżeli trafi do domku,gdzie ktoś zna się na psiakach,choć troszkę to będzie cudowną towarzyszką:-)[/QUOTE]

Chyba wszystkie psiaki, które dostają nagle miłość człowieka lubią skakać. Moje dwa tymczasy też tak robią i pracujemy nad nimi. Powiedz mi jak zamierzasz oduczyć tego Tulcię? Może skorzystam z Twoich rad :)

Posted

[quote name='Monika.D']Chyba wszystkie psiaki, które dostają nagle miłość człowieka lubią skakać. Moje dwa tymczasy też tak robią i pracujemy nad nimi. Powiedz mi jak zamierzasz oduczyć tego Tulcię? Może skorzystam z Twoich rad :)[/QUOTE]
banał moje trzy psy nie skaczą bez zaproszenia,poprostu wystarczy się odwrócić plecami i przeczekać:-)

Posted

tak samo postepuję kiedy gromada za bardzo się ekscytuje na mój widok zwłaszcza,kiedy wracam do domu,zazwyczaj przepychaja sie które pierwsze,wiec odwracam sie i czekam,jak juz troche ochłoną,to witam sie z każdym,schylając się aby nie dać im możliwości skakania(bo i po co pies ma po mnie skakać,skoro się do niego schyliłam,nie kucam przy psach tylko się schylam).Bardzo dobrze skutkuje wtedy oprzeć piersi na grzbiecie psa i smyrać po brzuchu;-)

Posted

a no i najwazniejsze,obróć się plecami do psa,ale tek,żeby z przodu była ściana,drzwi jakakolwiek bariera,która nie pozwoli psu dojść do Ciebie od przodu.Jezeli obrócisz się stojąc na środku pokoju,to będziecie się bawić w karuzelę:-)