anita_happy Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 albo JAAAAAAAAAAAAAA [email][email protected][/email] Quote
daśka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 juz po kapieli wysłałam do Ciebie anita_happy dwa zdjęcia.Tula yyy jakby to ując niechętnie dała się umyc,umyć to jeszcze pół biedy,ale siedzieć przez 10 minut było jej trudno,przytuliłam ją i przesiedziałysmy.Kaganiec kolejnym razem będzie zbędny,zero warkniecia:-) Po kąpieli nagroda smakołyk i mizianko od nas oboje ,najszczęśliwsza była ,kiedy już wyszła z tej kabiny i mogła się otrząsać:-) A w pokoju,to wiadomo głupawka po kąpielowa.Mam ogromna nadzieję,że te kompiele,choć troche jej ulżą.Może dam radę juto cyknąć jedną fotkę jaka jest puszysta,tzn pozostałość sierściuszki;-) Quote
pudzian321 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [IMG]http://img827.imageshack.us/img827/1724/tula023small.jpg[/IMG] [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3835/tula033small.jpg[/IMG] Quote
daśka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 tornado mi przez łazienkę przeleciało:-) idę posprzątać.... Quote
magiraf Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 :))) Zuch Dziewczyny!!! Tulka na ostatnim zdjeciu okraglutka jak kulka! :) Mysle, ze taka kapiel to dla Niej niesamowita ulga, Dasia [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]- [/B][/FONT][/COLOR]kapelusze z glow! :laola:[COLOR=#000000][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma] [/FONT][/FONT][/COLOR] Quote
anita_happy Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 daśka - czy Twój CHOP ma brata :0 poleciał po baterie do aparatu zdjął drzwi od kabiny mizia kochaną TULĘ! boszeeeeeee....skad tacy sie biorą? Quote
Lolalola Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='anita_happy']daśka - czy Twój CHOP ma brata :0 poleciał po baterie do aparatu zdjął drzwi od kabiny mizia kochaną TULĘ! boszeeeeeee....skad tacy sie biorą?[/QUOTE] HEHEHHEHHEEEEEEEEEE:) Daska jestes super,Tuluni kochanej,na pewno sie ulzylo..............spij slodko psiaku,ja tez ide :)do jutra!!!!!!!!!!! Quote
Javena Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Ja dopiero zajrzałam do Tulusi. Jaka ona cudowna.Nie moge się napatrzec na te zdjecia. Quote
Iljova Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='daśka']tornado mi przez łazienkę przeleciało:-) idę posprzątać....[/QUOTE] No to miałaś swoje własne prywatne tornado. :-) Tula jest naprawdę śliczna. nareszcie dzięki Tobie ma normalne życie. :-) Quote
IVV Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 oby wiecej takich wspanialych ludzi jak WY !!!!!! Quote
anita_happy Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 a od wczoraj TULA pachnąca i puszysta!!!juz nie zalatywuje myszą :) Quote
Monika.D Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Widzę, że kąpiel nie była taka straszna :) Quote
daśka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='anita_happy']daśka - czy Twój CHOP ma brata :0 poleciał po baterie do aparatu zdjął drzwi od kabiny mizia kochaną TULĘ! boszeeeeeee....skad tacy sie biorą?[/QUOTE] no więc to nie tak,po baterie poginałam na stację ja,musiałam wyjść z domu,żeby ochłonąć po tym jak się dowiedziałam,że Adam wywiózł ładowarkę do sklepu.....drzwi z kabiny również ja zdjęłam:-) Ale fakt Tulę mizia razem zemną:-) Więc nie jest tak kolorowo;-) Jest rozpieszczonym jedynakiem,ale ja nie będę taka i mogę się podzielić ...facetem zawsze....psiakiem nigdy;-) Quote
daśka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Tulcia drapie sie po cycorkach,jutro wizyta u wet zapewne jej da coś przeciwświądowego,jutro też pobierze zeskrobiny i wyśle do Gdańska-Oliwy.Lepiej by było gdybym ja zawiozła,wyniki byłyby szybciej,ale bez samochodu ni rusz:-( Tulcia w nocy bardzo skrobała w drzwi,więc Adam się zgarnął z wyrka i ją wyprowadził:-) Tula ma kolejny plus,uwielbia być miziana,wtyka głowę pod rękę,żeby ją smyrać,ale to zauważyłam dopiero dzisiaj wcześniej była chyba jeszcze trochę się mnie bała. Quote
daśka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='anita_happy']a od wczoraj TULA pachnąca i puszysta!!!juz nie zalatywuje myszą :)[/QUOTE] Jeszcze troche zalatuje,ale już nie tak:-) Ona chyba faktycznie cycorki ma takie wyciągnięte od drapania.Wet zapytała,czy karmi szczenieta. Quote
daśka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 sama kąpiel pół biedy,ale przetrzymać ją przez 10 min z szaponem w kabinie...;-) Quote
Monika.D Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Z każdym postem coraz lepsze wiadomości :) Komuś 'trafi się' wspaniały psiak! Quote
daśka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='Monika.D']Z każdym postem coraz lepsze wiadomości :) Komuś 'trafi się' wspaniały psiak![/QUOTE] musze powiedzieć,że nie mam do Tuli żadnych zatrzeżeń,no może oprócz tego,że lubi skakać na człowieka,ale oduczymy ją,więc to się nie liczy:-).Jeżeli trafi do domku,gdzie ktoś zna się na psiakach,choć troszkę to będzie cudowną towarzyszką:-) Quote
Havanka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Daśka, wielki szacun dla Ciebie i Adama !!!![IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Malu/218v.gif[/IMG]Już kilka razy dziś oglądałam zdjęcia Tuli z kąpieli ! Jesteś niesamowita, a sunia pięknieje błyskawicznie !!! Quote
Monika.D Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='daśka']musze powiedzieć,że nie mam do Tuli żadnych zatrzeżeń,no może oprócz tego,że lubi skakać na człowieka,ale oduczymy ją,więc to się nie liczy:-).Jeżeli trafi do domku,gdzie ktoś zna się na psiakach,choć troszkę to będzie cudowną towarzyszką:-)[/QUOTE] Chyba wszystkie psiaki, które dostają nagle miłość człowieka lubią skakać. Moje dwa tymczasy też tak robią i pracujemy nad nimi. Powiedz mi jak zamierzasz oduczyć tego Tulcię? Może skorzystam z Twoich rad :) Quote
daśka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='Monika.D']Chyba wszystkie psiaki, które dostają nagle miłość człowieka lubią skakać. Moje dwa tymczasy też tak robią i pracujemy nad nimi. Powiedz mi jak zamierzasz oduczyć tego Tulcię? Może skorzystam z Twoich rad :)[/QUOTE] banał moje trzy psy nie skaczą bez zaproszenia,poprostu wystarczy się odwrócić plecami i przeczekać:-) Quote
daśka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 tak samo postepuję kiedy gromada za bardzo się ekscytuje na mój widok zwłaszcza,kiedy wracam do domu,zazwyczaj przepychaja sie które pierwsze,wiec odwracam sie i czekam,jak juz troche ochłoną,to witam sie z każdym,schylając się aby nie dać im możliwości skakania(bo i po co pies ma po mnie skakać,skoro się do niego schyliłam,nie kucam przy psach tylko się schylam).Bardzo dobrze skutkuje wtedy oprzeć piersi na grzbiecie psa i smyrać po brzuchu;-) Quote
daśka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 weź tylko proszę pod uwagę,że u mnie nie ma mikro psiaków,same wielkoludy:-) Quote
daśka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 a no i najwazniejsze,obróć się plecami do psa,ale tek,żeby z przodu była ściana,drzwi jakakolwiek bariera,która nie pozwoli psu dojść do Ciebie od przodu.Jezeli obrócisz się stojąc na środku pokoju,to będziecie się bawić w karuzelę:-) Quote
Recommended Posts