daśka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 prosze podajcie mi na pw maila,zrobiłam zdjecia pokoiku Tuli,ale zapomniałam już jak się wkleja,choć Havanka mi pokazywała,tą prostą sztukę...jednak ja nie pamietam:-) Quote
anita_happy Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='daśka']prosze podajcie mi na pw maila,zrobiłam zdjecia pokoiku Tuli,ale zapomniałam już jak się wkleja,choć Havanka mi pokazywała,tą prostą sztukę...jednak ja nie pamietam:-)[/QUOTE] [email][email protected][/email] daśka ty to jesteś.....kobietka....ja dzis jade do znajomej co ma szmatland..moze jakies kolderki wyludze jak są :) Quote
daśka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 zdjęcia poszły,kołderka już czeka,niestety czeka mnie jeszcze przeniesienie szafki i szafy z ciuchami,ponieważ mój facet ma trzydzieści razy wiecej ciuchów w tym pokoiku urzadził sobie garderobę:-) nie chcę szafek z ciuchami zostawiać,ze względu na przebyte choroby Tuli,ale to nie problem zrobi się,tylko muszę czekać na Adama ,sama nie będę tego dźwigała:-) Quote
daśka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='bela51']Zwierzakom na pewno smakuje, ale mnie chyba nikt by nie zmusił do wypicia łyzki tranu.:evil_lol:[/QUOTE] też tak myślałam,starszyzna zawsze straszyła,że to takie okropne,ale mnie smakuje (wiem brzmi dziwnie:-)) to poprostu jakbym jadła halibuta,który jest bardzo tłusty,tylko pogryźć nie mam co,a tak poważnie,to przez ostatnie dwa tygodnie chodziłam podziębiona,a nie chcę się truć antybiotykiem od lekarza:-) Quote
daśka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 u mnie pięc kołderek i znacznie więcej poszewek na kołderki,które można na bierząco prać,byle tylko u Tuli nic poza stanem zapalnym nic z pasozytów nie wyszło,bo wtedy kaplica trzeba bedzie spalać!!!! ale bądźmy dobrej mysli:-) Quote
Havanka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='daśka']prosze podajcie mi na pw maila,zrobiłam zdjecia pokoiku Tuli,ale zapomniałam już jak się wkleja,choć Havanka mi pokazywała,tą prostą sztukę...jednak ja nie pamietam:-)[/QUOTE] Daśka slij do mnie, wrzucę ! To żaden problem ! Quote
daśka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Havanka']Daśka slij do mnie, wrzucę ! To żaden problem ![/QUOTE] Havanko Ty jak zwykle niezawodna już wysyłam:-) Quote
daśka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 wysłąłam dwa razy,ponieważ nie wiem,czy doszły za pierwszym razem:-) Quote
magiraf Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Rozumiem, ze madre okazala jednak daleka nieustepliwosc! :) Oki, to ktora opcje wybieramy: Pati, czy Grzegorz (ta druga opcja)? Ja moge tam zaraz zadryndac, czekam wiec na info! Quote
Havanka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Oto pokoik do dyspozycji Tuli: [IMG]http://images40.fotosik.pl/340/99feca590b7cd6f1med.jpg[/IMG] [IMG]http://images46.fotosik.pl/337/465bc7bfaacf3d24med.jpg[/IMG] Nawet telewizor do dyspozycji:evil_lol:: [IMG]http://images45.fotosik.pl/357/f3c4d6fe3129f640med.jpg[/IMG] Quote
daśka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 będzie miała więcej miejsca,jak tylko meble wyjadą;-) Quote
Javena Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Czy to apartament dla Tuli??? Już ją widze na tych podusiach.:) Quote
daśka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 dzwoniła do mnie anita_happy,że wyjazd jutro:-) dobra to ja zamawiam na allegro szampon dla Tuli:-) Quote
Havanka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='daśka']dzwoniła do mnie anita_happy,że wyjazd jutro:-) dobra to ja zamawiam na allegro szampon dla Tuli:-)[/QUOTE] Dasia, tylko na dzień dobry nie prowadź jej od razu do kąpieli:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
daśka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 napisałam maila do sprzedawcy szamponu,czy byłaby szansa ,żeby płyn kurierem dojechał do jutra? Quote
daśka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Havanka']Dasia, tylko na dzień dobry nie prowadź jej od razu do kąpieli:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Havanko to fantastyczny płyn jest podsyłam link [URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=1272714168&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any"]http://allegro.pl/show_item.php?item=1272714168&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any[/URL]. Quote
daśka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 dostałam odpowiedź:-) "Witam Jest szansa przesyłką kurierską. Powinna być na jutro – ale nie zagwarantuję na 100%. Mogę dziś wysłać- proszę tylko o szybką decyzję-kurier będzie u mnie ok. 14.30. Pozdrawiam Agnieszka Łukasiewicz Zookrak" ZAMÓWIONE:-) Różnice między przesyłką priorytetową a kurierem ja pokryję:-) Quote
Havanka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Zapisałam sobie. Może się kiedyś przyda. Z opisu - dobra rzecz ! Quote
anita_happy Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 magiraf - sunia jutro bedzie przygotowana do wyjazdu OD 7,00 :) ale powiedz Pani, ze 7,15 moze zabierac Pieknote...dzis jest juz przygotowywany wypis... dasieńko - czy mozna prosic Twój adres????do papiurów - dom tymczasowy.... magiraf - Pan transportowiec bedzie musiał zaparafowac - ze transportuje psa do DT :) moze wyslij mu smsa.. moj fon sie ładuje!!!!!zaraz powysyłma fony do wszystkich... szampon cud sprawa...daśka podaj konto :) to wlejemy na twoje konto mam nadziej, ze jak pudzian wróci to na koncie bedzie kasa na karmę:) heh... godnessssssssssss Quote
magiraf Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 :))) Apartamenty dla prawdziwej Ksiezniczki!!! Dasia, nie mam slow, dzieki naj... Transport juz poinformowany, trzeba ustalic tylko poranne godzinowe detale i fruuuuu do szczesliwego zycia! :))) Quote
ewa36 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='daśka']jeżeli Tula może jadać rybki,to u mnie z pewnościa je dostanie,nie jakieś wypasione,ale morskie a dokładniej psom i kotu kupuje filety z mintaja,również ładnie zajadają:-)[/QUOTE] Mintaja :crazyeye::loveu: Dasia !!!!!! Ależ nie ma nic lepszego :loveu: Poza tłustymi rybami morskimi - naszym rodzimym niepozornym śledziem, który jest leczniczy i dla ludzi i dla zwierząt i makrelą - już nie naszą ale super :multi: Ja daję makrelę i śledzia takiego w oleju bez przypraw albo solonego z bezcki - tylko wymoczę :cool3: Taniocha i zarazem najlepsze co może być :cool3: Babska porosły nie tylko sierścią ważą niemal po 50 kg i ponad 65 cm w kłębie :cool1: W związku kynologicznym twierdzą że moje dziewczyny mają wadę bo są przerośnięte :razz: ale ja się tym nie przejmuję a tym bardziej one :p Bo to wilki miały być a nie lisy :diabloti: i są ! Quote
magiraf Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Okejos, info godzinowe juz przekazane, potrzebuje jeszcze punkt startu i szczesliwego finalu Tulkowej podrozy, Radom namierzylam taki: ul. Witosa 96, zgadza sie? I jeszcze jedno: kiedy i jak placimy za przejazd? Quote
IVV Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 to juz jutro poczatek nowego zycia !!!! strasznie sie ciesze :) Quote
daśka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Ja poproszę o nr tel do kierowcy,ponieważ zapewne tutaj nie trafi,ale umówimy sie przy głównej drodze na stacji wulkanizacji i 3 minutki i jestesmy w domu.Muszę wiedzieć od kierowcy z której strony bedzie wjeżdżał do Żukowa,żeby pokierować na stację:-) No cóż chciałam wypizdowo,to mam,ale przynajmniej psiaki mają gdzie biegać:-) Quote
magiraf Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Voila, podaje numer do kierowcy: 668155860 Quote
Recommended Posts