Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

prosze podajcie mi na pw maila,zrobiłam zdjecia pokoiku Tuli,ale zapomniałam już jak się wkleja,choć Havanka mi pokazywała,tą prostą sztukę...jednak ja nie pamietam:-)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='daśka']prosze podajcie mi na pw maila,zrobiłam zdjecia pokoiku Tuli,ale zapomniałam już jak się wkleja,choć Havanka mi pokazywała,tą prostą sztukę...jednak ja nie pamietam:-)[/QUOTE]
[email][email protected][/email]

daśka ty to jesteś.....kobietka....ja dzis jade do znajomej co ma szmatland..moze jakies kolderki wyludze jak są :)

Posted

zdjęcia poszły,kołderka już czeka,niestety czeka mnie jeszcze przeniesienie szafki i szafy z ciuchami,ponieważ mój facet ma trzydzieści razy wiecej ciuchów w tym pokoiku urzadził sobie garderobę:-) nie chcę szafek z ciuchami zostawiać,ze względu na przebyte choroby Tuli,ale to nie problem zrobi się,tylko muszę czekać na Adama ,sama nie będę tego dźwigała:-)

Posted

[quote name='bela51']Zwierzakom na pewno smakuje, ale mnie chyba nikt by nie zmusił do wypicia łyzki tranu.:evil_lol:[/QUOTE]

też tak myślałam,starszyzna zawsze straszyła,że to takie okropne,ale mnie smakuje (wiem brzmi dziwnie:-)) to poprostu jakbym jadła halibuta,który jest bardzo tłusty,tylko pogryźć nie mam co,a tak poważnie,to przez ostatnie dwa tygodnie chodziłam podziębiona,a nie chcę się truć antybiotykiem od lekarza:-)

Posted

u mnie pięc kołderek i znacznie więcej poszewek na kołderki,które można na bierząco prać,byle tylko u Tuli nic poza stanem zapalnym nic z pasozytów nie wyszło,bo wtedy kaplica trzeba bedzie spalać!!!! ale bądźmy dobrej mysli:-)

Posted

[quote name='daśka']prosze podajcie mi na pw maila,zrobiłam zdjecia pokoiku Tuli,ale zapomniałam już jak się wkleja,choć Havanka mi pokazywała,tą prostą sztukę...jednak ja nie pamietam:-)[/QUOTE]
Daśka slij do mnie, wrzucę ! To żaden problem !

Posted

Rozumiem, ze madre okazala jednak daleka nieustepliwosc! :) Oki, to ktora opcje wybieramy: Pati, czy Grzegorz (ta druga opcja)? Ja moge tam zaraz zadryndac, czekam wiec na info!

Posted

Oto pokoik do dyspozycji Tuli:
[IMG]http://images40.fotosik.pl/340/99feca590b7cd6f1med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images46.fotosik.pl/337/465bc7bfaacf3d24med.jpg[/IMG]

Nawet telewizor do dyspozycji:evil_lol::
[IMG]http://images45.fotosik.pl/357/f3c4d6fe3129f640med.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='daśka']dzwoniła do mnie anita_happy,że wyjazd jutro:-)
dobra to ja zamawiam na allegro szampon dla Tuli:-)[/QUOTE]
Dasia, tylko na dzień dobry nie prowadź jej od razu do kąpieli:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Havanka']Dasia, tylko na dzień dobry nie prowadź jej od razu do kąpieli:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Havanko to fantastyczny płyn jest podsyłam link
[URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=1272714168&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any"]http://allegro.pl/show_item.php?item=1272714168&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any[/URL].

Posted

dostałam odpowiedź:-)
"Witam
Jest szansa przesyłką kurierską. Powinna być na jutro – ale nie zagwarantuję na 100%. Mogę dziś wysłać- proszę tylko o szybką decyzję-kurier będzie u mnie ok. 14.30.
Pozdrawiam
Agnieszka Łukasiewicz
Zookrak"
ZAMÓWIONE:-)
Różnice między przesyłką priorytetową a kurierem ja pokryję:-)

Posted

magiraf - sunia jutro bedzie przygotowana do wyjazdu OD 7,00 :)
ale powiedz Pani, ze 7,15 moze zabierac Pieknote...dzis jest juz przygotowywany wypis...
dasieńko - czy mozna prosic Twój adres????do papiurów - dom tymczasowy....
magiraf - Pan transportowiec bedzie musiał zaparafowac - ze transportuje psa do DT :)
moze wyslij mu smsa..
moj fon sie ładuje!!!!!zaraz powysyłma fony do wszystkich...

szampon cud sprawa...daśka podaj konto :) to wlejemy na twoje konto
mam nadziej, ze jak pudzian wróci to na koncie bedzie kasa na karmę:)
heh...
godnessssssssssss

Posted

:))) Apartamenty dla prawdziwej Ksiezniczki!!! Dasia, nie mam slow, dzieki naj... Transport juz poinformowany, trzeba ustalic tylko poranne godzinowe detale i fruuuuu do szczesliwego zycia! :)))

Posted

[quote name='daśka']jeżeli Tula może jadać rybki,to u mnie z pewnościa je dostanie,nie jakieś wypasione,ale morskie a dokładniej psom i kotu kupuje filety z mintaja,również ładnie zajadają:-)[/QUOTE]

Mintaja :crazyeye::loveu:
Dasia !!!!!! Ależ nie ma nic lepszego :loveu:
Poza tłustymi rybami morskimi - naszym rodzimym niepozornym śledziem, który jest leczniczy i dla ludzi i dla zwierząt i makrelą - już nie naszą ale super :multi:

Ja daję makrelę i śledzia takiego w oleju bez przypraw albo solonego z bezcki - tylko wymoczę :cool3:
Taniocha i zarazem najlepsze co może być :cool3:
Babska porosły nie tylko sierścią ważą niemal po 50 kg i ponad 65 cm w kłębie :cool1:
W związku kynologicznym twierdzą że moje dziewczyny mają wadę bo są przerośnięte :razz: ale ja się tym nie przejmuję a tym bardziej one :p
Bo to wilki miały być a nie lisy :diabloti: i są !

Posted

Okejos, info godzinowe juz przekazane, potrzebuje jeszcze punkt startu i szczesliwego finalu Tulkowej podrozy, Radom namierzylam taki: ul. Witosa 96, zgadza sie? I jeszcze jedno: kiedy i jak placimy za przejazd?

Posted

Ja poproszę o nr tel do kierowcy,ponieważ zapewne tutaj nie trafi,ale umówimy sie przy głównej drodze na stacji wulkanizacji i 3 minutki i jestesmy w domu.Muszę wiedzieć od kierowcy z której strony bedzie wjeżdżał do Żukowa,żeby pokierować na stację:-) No cóż chciałam wypizdowo,to mam,ale przynajmniej psiaki mają gdzie biegać:-)