Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):

Koszi mieszka teraz z kilkoma innymi psiakami i pokazuje różki :evil_lol: pilnując miski :evil_lol:

Ojej:loveu:
Koszi musi sie naprawde dużo lepiej czuc skoro jest z innymi psami:p

Posted

Prosze nie wpłacać pieniędzy na konto Koszi!

Justyna prawdopodobnie wypłaci pieniędze z konta, tyle ile wyniosło leczenie, a reszte przeznaczymy na innego psa. Ale niech narazie jest tak jak jest;)

Posted

Już wróciłam na dgm, mam nowy modem, z Koszi byłam cały czas, sunia po dexaforcie czuje sie znacznie lepiej poprawa jest znaczna jeszcze troszke znosi ją prawo ale minimalnie Po antybiotyku który się kończy będzie można suni podawac scanamune więc zostawmy tą kase, powinna sie jeszcze przydać.

Domek dla Koszi jest potrzebny, sunia wyszła z nosówki ale boje sie ze w schronisku zachoruje na kaszel kenylowy w najbliższym czasie dlatego om pilnie potrzebny chocby tymczasowy

Posted

:-( Ja myśle o zmianie pracy bo dłuzej tak nie wytrzymam, Greta, Luna, Malutka,

Chętnie pomogłabym Koszi już i tak tyle dlaniej zrobiłam ale nie moge jej zabrać po tym co zrobiła Luna mój tata zraził sie do nowych psów, mówiłam mu na poczatku ze to tylko pare dni co zmieniało się później w pare miesięcy a mieszkanie było w coraz to gorzym stanie.

Koszi jest kochana napewno zrobie wszytsko by jej pomóc ale nie moge jej zabrać:-(