Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

[quote name='Shetanka']Ja wbijam jednak na OZP3 z ludźmi z jednego forum robimy tam sobie coś w stylu zlotu :P więc OZP3 to będzie najbardziej buntujący się turnus :3[/QUOTE]

A czemu buntujący :evil_lol: przecież tam nie jest tak źle, chyba że to bunty z innych powodów? :razz:

Posted

[quote name='Abiutka_']A czemu buntujący :evil_lol: przecież tam nie jest tak źle, chyba że to bunty z innych powodów? :razz:[/QUOTE]

buntujący żeby nie zostawiać psów na tyle czasu w domkach i takie tam inne rzeczy, które nam niezbyt odpowiadają ;)

Posted

[quote name='Shetanka']buntujący żeby nie zostawiać psów na tyle czasu w domkach i takie tam inne rzeczy, które nam niezbyt odpowiadają ;)[/QUOTE]

Widze , ze ktoś ma identyczny pomysł jak ja i Vini ; D

Posted

My tak samo ;]]] Salecki jak to powiedzial- potem rodzice mlodszych uczestnikow sie czepiaja ze jest swawolka itp.
Shetanka moze przyznac, ze mi sie w agi jedna rzecz nie spodobala, nie robilam (pamietasz? z P. Karoliną ;dd)
Ja kupuje klatke materialową i bede sobie siedziec z psem pod domkiem w cieniu i bedzie ok. Bo w tych domkach jest naprawde duszno.

Posted

Okej , rozumiem , że są dzieci które lubią lepić z plasteliny , no ale to jest obóz z psem . Psy nie lubią siedzieć same w tych domkach . A jak te dzieci lubią to niech se jada na obóz plastyczny. bo nie płacimy za lepienie piesków tylko za zajęcia z psami .

Posted

No wlasnie o to chodzi. Ale trudno, najwyzej bedziemy same organizowac sobie czas ;dd Ja wole chociażby w tym czasie, zamiast lepienia plasteliny posiedzieć i popatrzeć na trening drugiej grupy, czy cos ;]]
A kadra będzie znana za ok. miesiąc

Posted

[quote name='Vini.']No wlasnie o to chodzi. Ale trudno, najwyzej bedziemy same organizowac sobie czas ;dd Ja wole chociażby w tym czasie, zamiast lepienia plasteliny posiedzieć i popatrzeć na trening drugiej grupy, czy cos ;]]
A kadra będzie znana za ok. miesiąc[/QUOTE]

ło . szaleją ! Dajac ofertę nie znając kadry. SZALONY :evil_lol:

Posted

O mamo... Ale mnie tu kawal rozmowy ominal! To na czym stoimy, na ktory turnus sie wybieracie?

No i jeszcze sie pochwale, ze w sobote mija rok od czasu kiedy bralam Korniszona! :loveu: Korka konczy tez umownie 2 lata :loveu:

Posted

[quote name='Ola164']O mamo... Ale mnie tu kawal rozmowy ominal! To na czym stoimy, na ktory turnus sie wybieracie?

No i jeszcze sie pochwale, ze w sobote mija rok od czasu kiedy bralam Korniszona! :loveu: Korka konczy tez umownie 2 lata :loveu:[/QUOTE]

Chwalipięta :eviltong:
Ja nie wiem czy jadę . Poziom strasznie żałosny, No ale sie zobaczy ;D
A Ty Misiu pysiu na jaki turnus jedziesz ? ; ]

Posted

Ja myślałam o ostatnim. Nie jest tak gorąco i psy się nie męczą. W małej grupie było fajnie, bo psy z nami wszędzie chodziły. Ale w dużej musi być wesoło :)
Co do poziomu to może i był niski, ale ja myślę raczej o dobrej zabawie. Nie chodzi mi tylko o sukcesy szkoleniowe, wiem że to co chciałam dawno już osiągnęłyśmy z Kor.

Posted

[quote name='Ola164']Ja myślałam o ostatnim. Nie jest tak gorąco i psy się nie męczą. W małej grupie było fajnie, bo psy z nami wszędzie chodziły. Ale w dużej musi być wesoło :)
Co do poziomu to może i był niski, ale ja myślę raczej o dobrej zabawie. Nie chodzi mi tylko o sukcesy szkoleniowe, wiem że to co chciałam dawno już osiągnęłyśmy z Kor.[/QUOTE]

No ta. tylko płacic taką kase . troche bez sensu -.^

Posted

[quote name='Ola164']A co to był za pies?
[url]http://www.wandrus.com.pl/sites/wandrus.com.pl/files/images/0068_66.jpg[/url]

Bo do mojego kundla podobny :loveu:[/QUOTE]

Toż to Chapsia moja jest :D

Posted

Tak przeglądałam ostatnie strony i coś mi się zdaje, że faktycznie troszkę przesadzają co niektórzy. Mówcie, co chcecie, mi tam się podobało :D. Co prawda dla Chapsi deszcz jest fe, ale w taki upał jak był w zeszłym roku, to już myślenie całkowicie jej się wyłącza i wszystko robi woooooolno... No myślałam, że szlag mnie trafi! xD Ale i tak było fajnie. Ostatecznie to jest obóz, wakacje, chodzi o zabawę, a nie o jakąś strasznie intensywną naukę, bo to tylko może się odbić na późniejszych efektach.
Za to my z Chapsią po obozie się zbuntowałyśmy i tyle! Nie ma w Chorzowie klubów agility, to łaski bez, same sobie zrobiłyśmy i kropka :D

Posted

[quote name='Merenwen']Tak przeglądałam ostatnie strony i coś mi się zdaje, że faktycznie troszkę przesadzają co niektórzy. Mówcie, co chcecie, mi tam się podobało :D. Co prawda dla Chapsi deszcz jest fe, ale w taki upał jak był w zeszłym roku, to już myślenie całkowicie jej się wyłącza i wszystko robi woooooolno... No myślałam, że szlag mnie trafi! xD Ale i tak było fajnie. Ostatecznie to jest obóz, wakacje, chodzi o zabawę, a nie o jakąś strasznie intensywną naukę, bo to tylko może się odbić na późniejszych efektach.
Za to my z Chapsią po obozie się zbuntowałyśmy i tyle! Nie ma w Chorzowie klubów agility, to łaski bez, same sobie zrobiłyśmy i kropka :D[/QUOTE]

No . racja , obóz zabawa itd . to niech zmienią oferte i spuszczą z ceny :roll:
A nie kurde se piszą ze super profesjonalny obóz z psem . Bo niektórzy jednak słowo profesjonalny odbierają troche inaczej . :evil_lol:
I te ich metody pozytywne! :lol: Poprostu SZALENI :evil_lol::evil_lol:
Dopiero jak zmieniłam treserów , dowiedziałam się ile tam jest agresji w tym szkoleniu ... Poprostu tragedia . 'jak nie idzie to pociągnij .' No kurde , co to ma być ? :-o
Obóz jako wypoczynek , i coś dla początkujących , jest naprawdę fajny . ale na prace z psem to specjalnie nie ma co się nastawiać . :shake:
Chociaż nie powiem , jak będę chciała [SIZE=3][B]odpocząć[/B][/SIZE] z Kufą to chętnie pojadę :lol: