Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Torek świetny :loveu:

no cóż, ja w posłuszeństwie też mojego psa nie nagradzam za każda komendę smakiem ;) bardziej za jakiś ciąg komend, albo jakieś trudniejsze rzeczy. Zawsze jest nagroda głosowa, która czasami daje więcej niż najlepsze smaki ;)

Posted

Ja znów płaczę :(
Zdjęcia świetne !
Vini ja na Twoim miejscu wzięła bym kaganiec tym bardziej że wiesz jaka jest / była do innych psów tym bardziej że na obozie psów które chodziły w kagańcach to małe psy.

Posted

Czekaj, bo nie zrozumialam. Male psy chodzily w kagancach, a duze nie?
Magda, ale o to chodzi, ze moj pies ledwo oddycha w tym kagancu, rozumiesz? Ona sie w nim meczy. A wiekszy rozmiar juz za duzy jest spada. Na mojego psa kaganca nie ma. Zresztą teraz z psami jest lepiej, ma juz nawet kolezanke labradorke. Bawi sie juz z kilkoma znajomymi psami. Ona jedynie zeby pokazuje jak jakis pies po prostu biegnie do niej, ona nie ma jak uciec. Tylko wtedy.
A co z domkami? ^^

Posted

Ja i Abiutka na OZP2 bierzemy 11 albo 12 ;DD
w zeszłym roku byłąm w domku nr. 12 ; ] i był nawet fajny xDD tylko troche przeciekał xDD
Ej. mam pytanie . dają coś do założenia drzwi balkonowych żeby psy nie uciekały ?;>

Posted

Nasz turnus był bardzo liczny, 17 psów: 6 w zaawansowanej i 11 w początkującej. W dobrym stanie jest : 18,15,20,21,16/14 .
Ty Vini jedziesz pociągiem tak ? No to ja bym wzieła kaganiec... W Olsztynie mieliśmy zamianę konduktorów i każdy pies musiał mieć kaganiec, inaczej wywaliłby z pociągu.

Posted

A u mnie w zeszłym roku było 23 osoby, też dużo ;)
Jejku, ja mam obóz za 23 dni, a już mam prawie wszystko, tylko dojdą do mnie jeszcze 3 komplety nowych smyczy i obroży, a kupić jeszcze muszę poidełko, smaki i szukam frisbee, ale jak na razie nie ma ich w moich sklepach ;(

Posted

Zdjęcia są rewelacyjne :loveu:

Kto wie może za rok uda mi się dołączyć do grona takich psiarzy z wanderusa ? :razz:

Teraz muszę odżałować XD Chociaż rodzice by mnie i tak nie puścili w tym roku napewno ;c

Posted

Berneska, a w tym roku sie nie uda? :) Ja tez bylam pewna ze juz w tym nie pojade, a jednak ^^ Poproś rodziców, jak coś to zapraszam na OZP4 ^^
A tak jeszcze do jadacych na ten ozp4.... Bede zamawiac rzeczy dla sucz na: [url=http://krakvet.pl]Karma dla ps

Posted

moje psisko też kagańca nie cierpi, ale wolę wziąść, mimo że jadę autem.
Vini, a skórzanych szukałaś? Moim zdaniem są najlepsze. Albo są też takie regulowane, na małe psy też są dobre.

Posted

hehe no tak dziewczyna (Ala) z Kajem (tym Shit-zu nie wiem jak sie pisze) byli rok temu mówiła mi ale ona potem z nim nie ćwiczyła i wszystkiego zapomniał i na poczatku obozu miał takie załamki normalnie i wogle nic nie chciał robić a pod koniec to był już niezły agilitowiec z niego ale tylko za parówke ;D

Posted

[quote name='App']Nasz turnus był bardzo liczny, 17 psów: 6 w zaawansowanej i 11 w początkującej. W dobrym stanie jest : 18,15,20,21,16/14 .
Ty Vini jedziesz pociągiem tak ? No to ja bym wzieła kaganiec... W Olsztynie mieliśmy zamianę konduktorów i każdy pies musiał mieć kaganiec, inaczej wywaliłby z pociągu.[/quote]
A domek nr 11 albo 12 ?;>

Posted

Vini- szkoda Ci wydać trochę kasy na kagniec który może być użyteczny w Twoim przypadku ? Czy wolisz żeby Twój pies męczył się bo był tańszy ?

Co to sytuacji Kaja - pies nigdy nie zapomina ;)

Posted

ja jak zgubiłam kaganiec :oops: to nowy, taka 'tuba' kosztowała jakoś 27 zł bodajże... a potem tamten znalazłam :lol:

kup, to później jak będzie potrzebny, gdzieś do autobusu gdyby ktoś się czepiał czy coś.. zawsze lepiej mieć.

Posted

Dobra, nie bedę taka, uaktywnie się na forum ;)
No to na obozie było zajebiście ;**** Tęsknię za Wami ;(
Madzia, masz rację, chwilę ogniskowe... Albo jak szłaś z dzida po gitare ;PPPP
Marta, ja tez odliczam i postaram sie być!
Klaudia, oczywiscie fotki boskie :loveu::loveu::loveu: Dziekuję za moje ;*

Niedługo wrzucę zdjęcia i filmiki z mojego aparatu ;)

Ja w miarę wczesnie wróciłam, bo o 17 i z Marta nie wytrzymałyśmy jak z mojego telefonu zaczeła leciec piosenka Farby- Chce Tu zostać... Dziewczyny, dziękuję za sup[er chwile ;* Musimy powtórzyć za rok! A teraz Poznań!

P.S Klaudia, a Ty masz do mnie wpaść ;P

A drzwi w 15 całe porysowane od pazurków Esty, za to po zewnetrznej od rączek, a raczej markera Szilkowej ;P

Posted

Paula bo Ja być Rafaelo jak to Klaudia powiedziała :cool3:

Ja słucham Lewe Lewe loff loff i ryczę :(
To nigdy nie przejdzie :(

Marta masz być u mnie na otwarciu zostało przełożone na końcówkę sierpnia MUSISZ BYĆ ! ! !

Posted

Ejjj.... ja tez chce przyjechac na otwarcie ;P

Pisaliście już maila do p. Karoliny o fotki? Ja chyba zaraz napiszę ;)

A co do lewe loff... Yhy :( Ja tej piosenki nawet nie włączam, bo wiem jaka będzie moja reakcja...

E: Znalazłam strone internetowa p. Mirosławy ;)
[url]http://hodowlapodlipami.w.interia.pl/[/url]
Vanessa tez tam jest ;D
[url]http://hodowlapodlipami.w.interia.pl/galeria%20-%20Nasza%20Rodzinka.htm[/url]
to boskie zdjecie i szukam jeszcze Jantarka xD

Posted

a mogłybyście podać email p. Karoliny? Bo jak ja wyjeżdzałam to juz nie zdąrzyła mi podać no i powiedziała zebym przez nasza-klase sie z nia skontaktowała ale ja jej nie moge znaleść bo chyba z 11 jest karolin kowalskich w olsztynie