Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

o no to dobrze hehe.
Mnie to troche dziwi ze wy (no niektórzy) nie wyrobia sie na Ozp 1a ;/ no bo przecierz.... no wiem cze to jest tak jakby pierwszy dzien wakacji ale no przecierz duzo jest czasu do przygotowania sie przed nim a dobra tam róbcie co chcecie hehe.

Mam pytanie (bardziej na nie mi chyba pan Piotr odpowie) Czy.... jak sie wysle ta kwote juz nie wliczając zaliczki dobra zaczne od początku Jesli się wysle te 600 zł zaliczki i chce sie wpłacać ta dalsza kwote to chyba nie trzeba od razu całej co nie te 800 pare? No i jak chce sie wpłacac gdzies po 300, 400 zł to czy przysyłaja jakies powiadomienie ze zostało to juz wpłacone bo przecierz nigdy pewności nie ma. A i czy raz na jakis czas z tego Wandrusa przysyłaja ile ma sie juz wpłacone ?? Interesuje mnie to hehe :p:p

Posted

[quote name='Madia']Ja potrafilam przed 7 rano przyjś do Magdy i pożyczac prostownice, wiec nie było problemów z używaniem :eviltong:[/quote]

Hm... ja tego nie pamiętam ale to pewnie dlatego że w tedy spałam :lol:

Posted

No taka trochę byłas nieprzytomna :eviltong:
"Madzia, mogę wziąc prostownice?" "Prostownice? Jaka prostownice? *chrap, chrap* na blacie w kuchni leży" :lol:

Ale teraz się pochwale, ze dorobiłam się własnej, wiec nie bede zebrac:Cool!:

Posted

[quote name='Madia']No taka trochę byłas nieprzytomna :eviltong:
"Madzia, mogę wziąc prostownice?" "Prostownice? Jaka prostownice? *chrap, chrap* na blacie w kuchni leży" :lol:

Ale teraz się pochwale, ze dorobiłam się własnej, wiec nie bede zebrac:Cool!:[/quote]

Pamiętam to :lol: Zakuwanie w tedy w nocy było ( z którego Wy 100 ( bo Wy wgapiałyście od Siebie :eviltong::evil_lol:) a ja 75 :lol: )

O to jedna osoba z głowy:lol:

Posted

hehehehe
ej a tam na tym obozie to jest w jakim wieku jest najwięcej osób?? sa tez tacy ponad 18 lat (oprócz kadry oczywiscie) bo tam pisze (na stronie głównej obozu) ze to obóz od 12 do 18 lat ale słyszałam ze tam nawe6t rodziny były....

Posted

[quote name='marysia-loria']o no to dobrze hehe.
Mam pytanie (bardziej na nie mi chyba pan Piotr odpowie) Czy.... jak sie wysle ta kwote juz nie wliczając zaliczki dobra zaczne od początku Jesli się wysle te 600 zł zaliczki i chce sie wpłacać ta dalsza kwote to chyba nie trzeba od razu całej co nie te 800 pare? No i jak chce sie wpłacac gdzies po 300, 400 zł to czy przysyłaja jakies powiadomienie ze zostało to juz wpłacone bo przecierz nigdy pewności nie ma. A i czy raz na jakis czas z tego Wandrusa przysyłaja ile ma sie juz wpłacone ?? Interesuje mnie to hehe :p:p[/quote]

Witam.
1. Po wpłacie zaliczki pozostała kwotę należy wpłacić do 21 dni przed obozem.
2. nie wysyłamy potwierdzeń otrzymanych wpłat, bo to są tysiące przelewów, natomiast informujemy jeśli ktoś nie ureguluje wpłaty w terminie.
3. Oczywiście można wpłacać pozostała kwotę "częściami", tak jednak by 21 dni przed obozem była wpłacona cała kwota.
4. W razie potrzeby kwota zaliczki - czyli I raty może być zmniejszona lub rozłożona na kilka części.
Z pozdrowieniami, Piotr Salecki

• 2 weeks later...
Posted

Na pewno są jeszcze miejsca, tylko tak jak mówi Marta trzeba do nich zadzwonić. Ciekawe czy dużo osób będzie na OZP/ l 1a i czy będą fajne hehe. Mam nadzieje, że będą w mnij więcej takim wieku co ja i Marysia :eviltong:

Posted

[quote name='madziulik_13']Z tego co mi wiadomo na ozp1a jest jeszcze 5 miejsc a jak z innymi to nie wiem ;)
Ja mam nadzieje że przedział wiekowy to mniej więcej 15 - 16:evil_lol:[/quote]
Tez mam taka nadzieje :eviltong:

Posted

hehe no a my wolimy zbey bylo bardziej 12-14 hehe ale dobra tam szczegół i tak nie wiadomo do końca kto tam bedzie ;P
Ja z westiczką jedziemy na ozp 1a i... mam takie pytanie czy jest tu ktos kto jeszcze jedzie na ten pierwszy termin ?? słyszalam ze chyba martula czy cos takiego

Posted

hehe pewnie ;P Jeszcze tam nie byłam ale jade w tym roku i myśle ze bedzie fajnie ;]

Takie mam pytanko... no bo tam na oficialnej stronie Wandrusa pisze ze jesli przyśle sie do nich zdjęcia z obozu lub rajsu to następny mozna miec za darmo lub ze zniżką. Czy to prawda??? Ktos moze cos takiego robił?

Posted

Oczywiście, że opowiemy.
Ja chcę już na obóz, a najbardziej chcę zobaczyć jak to jest biegać z własnym psem na Algity:multi:. Już zakreślam dni w kalendarzu:evil_lol:
WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH!!!!!!!!!!!;)

Posted

wesolych :loveu:
Zrób duuużo zdjęć ;)

Agility super jest.
Ja postaram się z moją zacząć agility u mnie w klubie/w domu.

A tak w ogóle pochwale sie, że moja westikowa rozwija się tam w brzuszku u mamusi :loveu: