marysia-loria Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 o no to dobrze hehe. Mnie to troche dziwi ze wy (no niektórzy) nie wyrobia sie na Ozp 1a ;/ no bo przecierz.... no wiem cze to jest tak jakby pierwszy dzien wakacji ale no przecierz duzo jest czasu do przygotowania sie przed nim a dobra tam róbcie co chcecie hehe. Mam pytanie (bardziej na nie mi chyba pan Piotr odpowie) Czy.... jak sie wysle ta kwote juz nie wliczając zaliczki dobra zaczne od początku Jesli się wysle te 600 zł zaliczki i chce sie wpłacać ta dalsza kwote to chyba nie trzeba od razu całej co nie te 800 pare? No i jak chce sie wpłacac gdzies po 300, 400 zł to czy przysyłaja jakies powiadomienie ze zostało to juz wpłacone bo przecierz nigdy pewności nie ma. A i czy raz na jakis czas z tego Wandrusa przysyłaja ile ma sie juz wpłacone ?? Interesuje mnie to hehe :p:p Quote
Madia Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ja potrafilam przed 7 rano przyjś do Magdy i pożyczac prostownice, wiec nie było problemów z używaniem :eviltong: Quote
madziulik_13 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Madia']Ja potrafilam przed 7 rano przyjś do Magdy i pożyczac prostownice, wiec nie było problemów z używaniem :eviltong:[/quote] Hm... ja tego nie pamiętam ale to pewnie dlatego że w tedy spałam :lol: Quote
Madia Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 No taka trochę byłas nieprzytomna :eviltong: "Madzia, mogę wziąc prostownice?" "Prostownice? Jaka prostownice? *chrap, chrap* na blacie w kuchni leży" :lol: Ale teraz się pochwale, ze dorobiłam się własnej, wiec nie bede zebrac:Cool!: Quote
madziulik_13 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Madia']No taka trochę byłas nieprzytomna :eviltong: "Madzia, mogę wziąc prostownice?" "Prostownice? Jaka prostownice? *chrap, chrap* na blacie w kuchni leży" :lol: Ale teraz się pochwale, ze dorobiłam się własnej, wiec nie bede zebrac:Cool!:[/quote] Pamiętam to :lol: Zakuwanie w tedy w nocy było ( z którego Wy 100 ( bo Wy wgapiałyście od Siebie :eviltong::evil_lol:) a ja 75 :lol: ) O to jedna osoba z głowy:lol: Quote
Madia Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Przepraszam bardzo, ale mi nikt nie pomagał ^^ Miałam jedyna max z całego obozu:razz: Quote
madziulik_13 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Tak jedynie max co to jest ^^ Trzeba być zdolnym żeby mieć np. tyle co Maciej ^^:lol: A i Max do mnie pisał że nie jedzie bo Lilo będzie miała cieczkę w tedy:roll: Quote
marysia-loria Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 hehehehe ej a tam na tym obozie to jest w jakim wieku jest najwięcej osób?? sa tez tacy ponad 18 lat (oprócz kadry oczywiscie) bo tam pisze (na stronie głównej obozu) ze to obóz od 12 do 18 lat ale słyszałam ze tam nawe6t rodziny były.... Quote
piotrs Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='marysia-loria']o no to dobrze hehe. Mam pytanie (bardziej na nie mi chyba pan Piotr odpowie) Czy.... jak sie wysle ta kwote juz nie wliczając zaliczki dobra zaczne od początku Jesli się wysle te 600 zł zaliczki i chce sie wpłacać ta dalsza kwote to chyba nie trzeba od razu całej co nie te 800 pare? No i jak chce sie wpłacac gdzies po 300, 400 zł to czy przysyłaja jakies powiadomienie ze zostało to juz wpłacone bo przecierz nigdy pewności nie ma. A i czy raz na jakis czas z tego Wandrusa przysyłaja ile ma sie juz wpłacone ?? Interesuje mnie to hehe :p:p[/quote] Witam. 1. Po wpłacie zaliczki pozostała kwotę należy wpłacić do 21 dni przed obozem. 2. nie wysyłamy potwierdzeń otrzymanych wpłat, bo to są tysiące przelewów, natomiast informujemy jeśli ktoś nie ureguluje wpłaty w terminie. 3. Oczywiście można wpłacać pozostała kwotę "częściami", tak jednak by 21 dni przed obozem była wpłacona cała kwota. 4. W razie potrzeby kwota zaliczki - czyli I raty może być zmniejszona lub rozłożona na kilka części. Z pozdrowieniami, Piotr Salecki Quote
marysia-loria Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Hallo a co tu tak cicho?? Ostatnio to forum aż huczało a teraz nic... Piszcie cos bo nudy hahaa Quote
Saga200 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 A w jakich dniach kto jedzie? ja 26 lipiec do któregoś tam sierpnia XDD Z dwiema kumpelami ;] Quote
Ida_Kreska Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 mam pytanie, są jeszcze jakieś wolne miejsca? najbardziej by mi zależało na OZP/I 1 lub OZP/I 2;) Quote
Martula_t Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Na pewno miejsca jeszcze są, ale musiałabyś sie z nimi jak najszybciej skontaktowac jak chcesz jechać :cool3::eviltong::p Quote
Westiczka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Na pewno są jeszcze miejsca, tylko tak jak mówi Marta trzeba do nich zadzwonić. Ciekawe czy dużo osób będzie na OZP/ l 1a i czy będą fajne hehe. Mam nadzieje, że będą w mnij więcej takim wieku co ja i Marysia :eviltong: Quote
madziulik_13 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Z tego co mi wiadomo na ozp1a jest jeszcze 5 miejsc a jak z innymi to nie wiem ;) Ja mam nadzieje że przedział wiekowy to mniej więcej 15 - 16:evil_lol: Quote
Martula_t Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='madziulik_13']Z tego co mi wiadomo na ozp1a jest jeszcze 5 miejsc a jak z innymi to nie wiem ;) Ja mam nadzieje że przedział wiekowy to mniej więcej 15 - 16:evil_lol:[/quote] Tez mam taka nadzieje :eviltong: Quote
marysia-loria Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 hehe no a my wolimy zbey bylo bardziej 12-14 hehe ale dobra tam szczegół i tak nie wiadomo do końca kto tam bedzie ;P Ja z westiczką jedziemy na ozp 1a i... mam takie pytanie czy jest tu ktos kto jeszcze jedzie na ten pierwszy termin ?? słyszalam ze chyba martula czy cos takiego Quote
Martula_t Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 NO jedziemy jedziemy :pi jeszcze pare innych osób z forum :eviltong: Quote
Kisses Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 :loveu: Fajne to Muszę pomyśleć o czymś takim w przyszłym roku - może znowu pojedziecie :evil_lol: Quote
marysia-loria Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 hehe pewnie ;P Jeszcze tam nie byłam ale jade w tym roku i myśle ze bedzie fajnie ;] Takie mam pytanko... no bo tam na oficialnej stronie Wandrusa pisze ze jesli przyśle sie do nich zdjęcia z obozu lub rajsu to następny mozna miec za darmo lub ze zniżką. Czy to prawda??? Ktos moze cos takiego robił? Quote
madziulik_13 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Obóz za dramo ? :lol: Chyba śnisz ! :lol: :lol: :lol: Quote
Kisses Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Za darmo - wątpie. Ze zniżką - prędzej ;) Ja mam nadzieje, że tutaj wszystko opowiecie później :loveu: Quote
Westiczka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Oczywiście, że opowiemy. Ja chcę już na obóz, a najbardziej chcę zobaczyć jak to jest biegać z własnym psem na Algity:multi:. Już zakreślam dni w kalendarzu:evil_lol: WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH!!!!!!!!!!!;) Quote
Kisses Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 wesolych :loveu: Zrób duuużo zdjęć ;) Agility super jest. Ja postaram się z moją zacząć agility u mnie w klubie/w domu. A tak w ogóle pochwale sie, że moja westikowa rozwija się tam w brzuszku u mamusi :loveu: Quote
Recommended Posts