patusiove Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [B][U]OZP1 (1.07 - 12.07)[/U][/B] Klaudia.(15l.) + Fanta (mix) Hela + Bafi (mix) Aga + Lora (mix) [B][U]OZP2 (13.07 - 24.07)[/U][/B] Klaudia. (15l.) + Fanta (mix) 85llola (14l.) + Scooby (mix border collie) Eta_carinae (15l.) + Kala (w typie ONka) Hela + Bafi (mix) Marta + Fido (labek) Ola + Ivo (golden) patusiove (12l.)+ Nadia (w typie labka) Dominika + Vanilia (mix) Karolina + Vasco (golden) Weronika + Luna (w typie labka) Natalia + Fanta (Cavalier King Charles Spaniel) Laura + Nika (Jack Russel Terrier) Gaba + Keja (labek) Marysia + Emi (golden) [B][U]OZP3 (25.07 - 5.08 )[/U][/B] Klaudia.(15l.) + Fanta (mix) Zuza + Maniek (w typie basseta) Marta + Fido (labek) Ola + Ivo (golden) Kamila + Laki (w typie goldena) Karolina + Vasco (golden) Weronika + Luna (w typie labka) Marysia + Emi (golden) [B][U]OZP4 (6.08 - 17.08 )[/U][/B] Nala + Inu (basenji) Ala + Chrup (mix) Kamila + Laki (w typie goldena) [U][B]OZP5 (18.08 - 29.08 )[/B][/U] Kasia + Jack (Golden Retriever) Quote
Merenwen Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 ([B]Ola od Nera[/B] - genialne są te rozety! :)) Quote
Aleksandrossa Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='Merenwen']([B]Ola od Nera[/B] - genialne są te rozety! :))[/QUOTE] dziękuję :oops: i tak już daaawno nie robiłam :P A tak po obozie zachciało mi się poćwiczyć :P Quote
85llola Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [B][U]OZP1 (1.07 - 12.07)[/U][/B] Klaudia.(15l.) + Fanta (mix) Hela + Bafi (mix) Aga + Lora (mix) [B][U]OZP2 (13.07 - 24.07)[/U][/B] Klaudia. (15l.) + Fanta (mix) Eta_carinae (15l.) + Kala (w typie ONka) Hela + Bafi (mix) Marta + Fido (labek) Ola + Ivo (golden) patusiove (12l.)+ Nadia (w typie labka) Dominika + Vanilia (mix) Karolina + Vasco (golden) Weronika + Luna (w typie labka) Natalia + Fanta (Cavalier King Charles Spaniel) Laura + Nika (Jack Russel Terrier) Gaba + Keja (labek) Marysia + Emi (golden) [B][U]OZP3 (25.07 - 5.08 )[/U][/B] Klaudia.(15l.) + Fanta (mix) Zuza + Maniek (w typie basseta) Marta + Fido (labek) Ola + Ivo (golden) Kamila + Laki (w typie goldena) Karolina + Vasco (golden) Weronika + Luna (w typie labka) Marysia + Emi (golden) [B][U]OZP4 (6.08 - 17.08 )[/U][/B] Nala + Inu (basenji) Ala + Chrup (mix) Kamila + Laki (w typie goldena) [U][B]OZP5 (18.08 - 29.08 )[/B][/U] Kasia + Jack (Golden Retriever) Quote
patusiove Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='85llola'][B][U]OZP1 (1.07 - 12.07)[/U][/B] Klaudia.(15l.) + Fanta (mix) Hela + Bafi (mix) Aga + Lora (mix) [B][U]OZP2 (13.07 - 24.07)[/U][/B] Klaudia. (15l.) + Fanta (mix) Eta_carinae (15l.) + Kala (w typie ONka) Hela + Bafi (mix) Marta + Fido (labek) Ola + Ivo (golden) patusiove (12l.)+ Nadia (w typie labka) Dominika + Vanilia (mix) Karolina + Vasco (golden) Weronika + Luna (w typie labka) Natalia + Fanta (Cavalier King Charles Spaniel) Laura + Nika (Jack Russel Terrier) Gaba + Keja (labek) Marysia + Emi (golden) [B][U]OZP3 (25.07 - 5.08 )[/U][/B] Klaudia.(15l.) + Fanta (mix) Zuza + Maniek (w typie basseta) Marta + Fido (labek) Ola + Ivo (golden) Kamila + Laki (w typie goldena) Karolina + Vasco (golden) Weronika + Luna (w typie labka) Marysia + Emi (golden) [B][U]OZP4 (6.08 - 17.08 )[/U][/B] Nala + Inu (basenji) Ala + Chrup (mix) Kamila + Laki (w typie goldena) [U][B]OZP5 (18.08 - 29.08 )[/B][/U] Kasia + Jack (Golden Retriever)[/QUOTE] Usunęłaś siebie? Dlaczego? Nie jedziesz jednak? Rozmyśliłaś się? O co chodzi? Kogoś dodałaś, czy może usunęłaś? Tłumacz! ... Quote
Keja Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Usunęła siebie... Wykruszamy się! xdd Kurde, a ja chyba jeszcze raz edytuję tę listę, bo mnie wnerwia 'Gaba' i jeszcze brak wieku ; < ZUa Fantowa, źle mnie zapisała! xdd [B][U]OZP1 (1.07 - 12.07)[/U][/B] Klaudia.(15l.) + Fanta (mix) Hela + Bafi (mix) Aga + Lora (mix) [B][U]OZP2 (13.07 - 24.07)[/U][/B] Klaudia. (15l.) + Fanta (mix) Eta_carinae (15l.) + Kala (w typie ONka) Hela + Bafi (mix) Marta + Fido (labek) Ola + Ivo (golden) patusiove (12l.)+ Nadia (w typie labka) Dominika + Vanilia (mix) Karolina + Vasco (golden) Weronika + Luna (w typie labka) Natalia + Fanta (Cavalier King Charles Spaniel) Laura + Nika (Jack Russel Terrier) Gabi (16 lat) + Keja (labek) Marysia + Emi (golden) [B][U]OZP3 (25.07 - 5.08 )[/U][/B] Klaudia.(15l.) + Fanta (mix) Zuza + Maniek (w typie basseta) Marta + Fido (labek) Ola + Ivo (golden) Kamila + Laki (w typie goldena) Karolina + Vasco (golden) Weronika + Luna (w typie labka) Marysia + Emi (golden) [B][U]OZP4 (6.08 - 17.08 )[/U][/B] Nala + Inu (basenji) Ala + Chrup (mix) Kamila + Laki (w typie goldena) [U][B]OZP5 (18.08 - 29.08 )[/B][/U] Kasia + Jack (Golden Retriever) Quote
Caine Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 (edited) Czeeść, skoro już nawet jestem wpisana to może się przedstawię. :D Jestem Laura, na liście mój nick to Ossies, ale zmieniłam już na forumowy czyli Caine, mam rocznikowo 13 lat. ;) Moja sucz ma 2 lata, jest rasy Jack Russel Terrier i wabi się Nika. :) Może będę miała też drugiego psa, ale na razie ciiii... ;] [B][U]OZP1 (1.07 - 12.07)[/U][/B] Klaudia.(15l.) + Fanta (mix) Hela + Bafi (mix) Aga + Lora (mix) [B][U]OZP2 (13.07 - 24.07)[/U][/B] Klaudia. (15l.) + Fanta (mix) Eta_carinae (15l.) + Kala (w typie ONka) Hela + Bafi (mix) Marta + Fido (labek) Ola + Ivo (golden) patusiove(12l.)+ Nadia (w typie labka) Dominika + Vanilia (mix) Karolina + Vasco (golden) Weronika + Luna (w typie labka) Natalia + Fanta (Cavalier King Charles Spaniel) Caine (13l.) + Nika (Jack Russel Terrier) Gaba + Keja (labek) Marysia + Emi (golden) Weronika + Flo (border collie) [B][U]OZP3 (25.07 - 5.08 )[/U][/B] Klaudia.(15l.) + Fanta (mix) Zuza + Maniek (w typie basseta) Marta + Fido (labek) Ola + Ivo (golden) Kamila + Laki (w typie goldena) Karolina + Vasco (golden) Weronika + Luna (w typie labka) Marysia + Emi (golden) [B][U]OZP4 (6.08 - 17.08 )[/U][/B] Nala + Inu (basenji) Ala + Chrup (mix) Kamila + Laki (w typie goldena) [B][U]OZP5 (18.08 - 29.08 )[/U][/B] Kasia + Jack (Golden Retriever) Dopisałam jeszcze moją koleżankę. ;) Edited January 21, 2012 by Caine drobne błędy Quote
Flo Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Witam! To ja jestem Weronika od Flo, jeżeli ktoś by się pytał. Pozdrawiam. Quote
karola&gacek Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='Flo']Witam! To ja jestem Weronika od Flo, jeżeli ktoś by się pytał. Pozdrawiam.[/QUOTE] O, hej Flo :) Zapraszam na wątek opolski w kat. "Wypoczynek". Nie wiem czy wiesz, ale w Opolu na ZWM rozkręcił się "klubik" frisbee, a teraz w poniedziałek będzie spotkanie organizacyjne na agility ;) Quote
Flo Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='karola&gacek']O, hej Flo :) Zapraszam na wątek opolski w kat. "Wypoczynek". Nie wiem czy wiesz, ale w Opolu na ZWM rozkręcił się "klubik" frisbee, a teraz w poniedziałek będzie spotkanie organizacyjne na agility ;)[/QUOTE] Mogłabyś wysłać mi link do tego wątku, bo coś znaleźć nie umiem :[ My przyjdziemy dopiero za pół roku, bo papiś to papiś :3 Quote
Flo Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='Flo']Mogłabyś wysłać mi link do tego wątku, bo coś znaleźć nie umiem :[ My przyjdziemy dopiero za pół roku, bo papiś to papiś :3[/QUOTE] Chyba, że jest możliwość, przyjscia od tak sobie to może za nie długo się zjawimy ;) Quote
Flo Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='Klaudia.']O, a z jakiej hodowli masz borderka?[/QUOTE] Tajemnica :diabloti: Hue Hue Hue. Postaram się utworzyć wątek to się wszystkiego dowiecie :shiny: Quote
Eta_carinae Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 A ja też jestem ciekawa z jakiej hodowli? Bo swego czasu interesowały mnie hodowle BC, więc pytam ^^ Quote
Yuveza Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 ja też ciekawa:diabloti: ponieważ gdyż... no mniejsza ważne że ja wiem :evil_lol: Quote
patusiove Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='Flo']Tajemnica :diabloti: Hue Hue Hue. Postaram się utworzyć wątek to się wszystkiego dowiecie :shiny:[/QUOTE] łej noo ! też mnie ciekawi ! ;) i nie zapomnij o fotkach ;D Quote
Flo Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Jacy ciekawscy :diabloti:. A ja was podtrzymam w niepewności :megagrin:. Tak, jutro jadę wylegiwać się na ferie w góry na tydzień to może po utworzę oficjalny wątek. :multi: (brak internetu na feriach). Quote
Casablanca Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='Keja'][B]Kasandra[/B]! Czy mnie wzrok myli, czy napisałaś "możliwe"? oO' Ty MUSISZ pojechać :evil_lol:[/QUOTE] Możliwe, nie pewne :( Jeszcze dużo czasu na zastanawianie się. Może znajdę coś bardziej pod kątem agility. Chciałam bardzo jechać na turnus 2 z Wami, ale zależy mi też żeby Blanca miała kolegów w swoim wzroście, żeby mogła się pobawić, a nie, że tylko muszę patrzeć, czy ktoś jej nie zdepta :) Czekam na filmiki :D Quote
Keja Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 No wiesz Ty co... xdd Ja już zapomnialam ; o Nawet jeden przerobiłam (moje utalentowanie w tym kierunku jest trochę mniej, niż marne), ale nie moglam go wstawić. Dwa powody - primo, dwójka braci i livebox tp, który sprawia, że w momencie przesylania filmiku, drą się na mnie, jakbym ich co najmniej (impertynencko rzecz ujmując) zarzynała. Secudno - filmik przestaje się ladować w okresie 50%, co doprwadza mnie do szewskiej pasji. Zrezygnowalam więc ze wszelkich prób wstawienia go na YT ; < Na kolejnym ozp zrobimy lepsze xdd Poza tym ten mój z przebiegu jest kręcony przez tę dziewczynkę od Suzi. A ona, jako w pelni rozgarnięte stworzenie humanoidalne, zamiast stanąć pośrodku toru i śledzić aparatem mój przebieg, biegla za psem xdd Quote
patusiove Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 (edited) [B][U][B][/B][/U][U]OZP1[/U][/B] Klaudia.(15l.) + Fanta (mix) Hela + Bafi (mix) Aga + Lora (mix) [U][B]OZP2 (13.07 - 24.07)[/B][/U] Klaudia. (15l.) + Fanta (mix) 85llola - Lidka (14l.) + Scooby (mix border collie) Eta_carinae (15l.) + Kala (w typie ONka) Hela + Bafi (15l.) (mix) Marta (14l.) + Fido (labek) Ola + Ivo (12l.) (golden) patusiove (12l.)+ Nadia (w typie labka) Dominika (13l.) + Vanilia (mix) Karolina + Vasco (golden) Weronika (15l.) + Luna (w typie labka) Natalia + Fanta (Cavalier King Charles Spaniel) Caine (13l.) + Nika (Jack Russel Terrier) Gabi + Keja (labek) Marysia (14l.)+ Emi (golden) Weronika + Flo (border collie) [U][B]OZP3 (25.07 - 5.08 )[/B][/U] Klaudia.(15l.) + Fanta (mix) Zuza + Maniek (w typie basseta) Marta + Fido (labek) Ola + Ivo (golden) Kamila + Laki (w typie goldena) Karolina + Vasco (golden) Weronika + Luna (w typie labka) Marysia + Emi (golden) [U][B] OZP4 (6.08 - 17.08 )[/B][/U] Nala + Inu (basenji) Ala + Chrup (mix) Kamila + Laki (w typie goldena) [U][B]OZP5 (18.08 - 29.08 )[/B][/U] Kasia + Jack (Golden Retriever) Edited January 23, 2012 by patusiove Quote
patusiove Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='Flo']Jacy ciekawscy :diabloti:. A ja was podtrzymam w niepewności :megagrin:. Tak, jutro jadę wylegiwać się na ferie w góry na tydzień to może po utworzę oficjalny wątek. :multi: (brak internetu na feriach).[/QUOTE] osz ty! ;D Quote
patusiove Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='Casablanca']Możliwe, nie pewne :( Jeszcze dużo czasu na zastanawianie się. Może znajdę coś bardziej pod kątem agility. Chciałam bardzo jechać na turnus 2 z Wami, ale zależy mi też żeby Blanca miała kolegów w swoim wzroście, żeby mogła się pobawić, a nie, że tylko muszę patrzeć, czy ktoś jej nie zdepta :) Czekam na filmiki :D[/QUOTE] No tak, w sumie to masz i rację bo takie towarzystwo jak owczarek i Blanca to nie byłoby z nią za fajnie podczas zabawy, chodź nie wiem czy będzie jakikolwiek obóz z jakąkolwiek Chihuahuą, bo większość właścicieli takich psów uważa, że te pieski są tylko na ręce, wystawy, do wózka -.- a nikt z twoich znajomych co ma psa typu york, który nie jest chętny na OZP2? ;) Bo tak to Blanca by z nim mogłaby się pobawić :) Jeszcze zobaczymy bo może pies (wtr) yorka pojedzie, pojedzie tak na 51 % bo ma też inne wyjazdy :( a to moja koleżanka z nk.pl Quote
85llola Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [INDENT] [B][U]OZP1[/U][/B] Klaudia.(15l.) + Fanta (mix) Hela + Bafi (mix) Aga + Lora (mix) [U][B]OZP2 (13.07 - 24.07)[/B][/U] Klaudia. (15l.) + Fanta (mix) Eta_carinae (15l.) + Kala (w typie ONka) Hela + Bafi (15l.) (mix) Marta (14l.) + Fido (labek) Ola + Ivo (12l.) (golden) patusiove (12l.)+ Nadia (w typie labka) Dominika (13l.) + Vanilia (mix) Karolina + Vasco (golden) Weronika (15l.) + Luna (w typie labka) Natalia + Fanta (Cavalier King Charles Spaniel) Caine (13l.) + Nika (Jack Russel Terrier) Gabi + Keja (labek) Marysia (14l.)+ Emi (golden) Weronika + Flo (border collie) [U][B]OZP3 (25.07 - 5.08 )[/B][/U] Klaudia.(15l.) + Fanta (mix) Zuza + Maniek (w typie basseta) Marta + Fido (labek) Ola + Ivo (golden) Kamila + Laki (w typie goldena) Karolina + Vasco (golden) Weronika + Luna (w typie labka) Marysia + Emi (golden) [U][B] OZP4 (6.08 - 17.08 )[/B][/U] Nala + Inu (basenji) Ala + Chrup (mix) Kamila + Laki (w typie goldena) [U][B]OZP5 (18.08 - 29.08 )[/B][/U] Kasia + Jack (Golden Retriever) Nie jadę na obóz, ponieważ jadę na inny :) A nie stać mnie jak na razie na 2, ponieważ zbieram na coś innego :] [/INDENT] Quote
Eta_carinae Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 A taka chihuahua nie dogada się ze spanielkiem? Quote
Caine Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='Eta_carinae']A taka chihuahua nie dogada się ze spanielkiem?[/QUOTE] Albo z moją jack russel terrierką? :) Jeśli Blanka przeżyje, że mój zminiaturyzowany jrt (3kg, 23cm w kłębie) lubi trochę gryźć w zabawie myślę, że się dogadają. :D Quote
Recommended Posts