MakeBelieve Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Nie na 100%, bo nie wiem co z Daisy. Jesli bedzie sie bala nadal tak psów, to chyba nie :/ Ale ze strony rodziców to moge. Quote
marysia-loria Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 vini spoko moze twój psiak przestanie sie bac psów. Po prostu bierz go częściej w takie miejsca gdzie są psy i tez zapoznawaj ją z nimi i moze z czasem problem sie rozikła Quote
MakeBelieve Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Marysiu, WIEM o tym :) Suni skonczyla sie cieczka, wiec bede szukac dziewczyn z Białego ktore odwaza sie na spacerek z nami :mad: Quote
Madia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Na tą "kuchnie" w domku to nie masz co liczyć, bo to zwykła prowizorka. Pies je albo suchą karme albo puszki, bo nie ma możliwości gotowania. Quote
marysia-loria Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Vini.']Marysiu, WIEM o tym :) Suni skonczyla sie cieczka, wiec bede szukac dziewczyn z Białego ktore odwaza sie na spacerek z nami :mad:[/quote] hehe no to fajnie:) Mamy nadzieje ze pojedziesz na ten obóz ;]:razz::razz::razz: Quote
marysia-loria Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Madia']Na tą "kuchnie" w domku to nie masz co liczyć, bo to zwykła prowizorka. Pies je albo suchą karme albo puszki, bo nie ma możliwości gotowania.[/quote] oooo kurde myślałam ze bede mogła gotować tam takie porcje rosołowe dla mojej Lori no niestety. Słyszałam ze tam nawet nie ma lodówki;/ Quote
Westiczka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Widze że dużo się tu działo kiedy byłam na Słowacji. Teraz moja siostra ma małego pieska też westa ja cały czas głaszcze zajmuję się Idefixem żeby nie czuł się odrzucony. Ale poradzcie mi on się boi pieska który ma moze mniej niż 10 cm omija go z daleka i gdy on chce się bawić Idefix się boi i dzikuje. Poradzcie :placz: Quote
marysia-loria Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Nie dziw się Westiczka. Ifcio się boi bo ten piesio jest mały i wogle przecież Idefix był takim no jedynym psem w twoim domu a teraz pojawił się ni skąd ni z nikąd jakis nowy... Spoko u Grota i Lorki tez tak było tylko ze grot był bardziej zazdrosny i troche sie jej bał ale w małym stopniu bardzije ona go hehe. Poczekaj ii... zobaczysz co z tego wyjedzie. Zobaczysz hehe niedługo to będa najlepsi przyjaciele :D:D:D Zobaczysz... daj im troche czasu :razz::p Quote
Westiczka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Mam nadzieje, że Idefix sie przyzwyczaji Ten mały go strasznime denerwuje i Idefix na niego warczy bo ten mały hce się bawić, a Fsiek ma już 3 lata więc troszke z tym małym 7 tygodniowymbrzącem sę nie chce bawić. Nie moge sie doczekać tgo obozu :cool3: Juz normalnie nie wytrzymuje i zakrślam dni w kalndarzu:eviltong: Quote
marysia-loria Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 hehe no ja tak samo nie moge sie doczekac tego obozu. Tylko tak rozmyślam nad jedną sprawą bo... on jest nawet drogi przecierz za cenę 1449 zł to juz by sie pojechało do Egiptu do najlepszego hotelu ;/ :cool1: no ja juz nie wiem co o tym myslec. Westiczka przecierz ifcio jest jeszcze młody trzy lata to nie tak duzo. Patrz na Grota :P jak Lorka pojawiła sie na jego terutorium to Grot miał 8 LAT!! nieźle hehe Quote
Kisses Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Ja sie zapoznaje z opinią obozowiczów :evil_lol: Jeśli to jest faktycznie takie super, to moze za rok, za dwa pomyśle o czymś takim z moim Westem (za mies. u mnie! :multi:) Quote
App Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='marysia-loria'] on jest nawet drogi przecierz za cenę 1449 zł to juz by sie pojechało do Egiptu do najlepszego hotelu ;/ [/quote] No to powodzenia życze... :roll: Ciekawe jak wyglądałby ten 'najlepszy hotel' ... :eviltong: Quote
Aneta & Ajwi Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Wydaje mi się, że jestem na dobrej drodze do namawiania. Quote
madziulik_13 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Ja jednak z min. App i ze znajomymi jedziemy w terminie ozp2 :D Quote
MakeBelieve Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 No jak tak mozna :( Madzia noooo :placz: Quote
Westiczka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Kisses_xox']Ja sie zapoznaje z opinią obozowiczów :evil_lol: Jeśli to jest faktycznie takie super, to moze za rok, za dwa pomyśle o czymś takim z moim Westem (za mies. u mnie! :multi:)[/quote] Weź jedź teraz na OZP1a ja też mam westa i możemy je zaprzyjaźnić będzie super. Bo pewnie nie będzie więcej Westiczków. Mój Idefix chętnie się z Westami zaprzyjaźnia. Quote
madziulik_13 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Vini.']No jak tak mozna :( Madzia noooo :placz:[/quote] Dogadałam się tak ze znajomymi i jedziemy wszyscy razem będzie super zabawa :diabloti: Westiczka - weś lepiej zastanów się co mówisz kto jedzie z takim małym szczeniakiem na obóz ! :roll: Quote
Westiczka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Skąd miałam wiedzieć ile miesięcy ma ten Westie :shake: Mam takie pytanie bo na stronie obozu jest napisane, że jest tam bieg terenowy na kilka kilomtrów. Czy wszyscy musza tam biec? Idefix nie może biegać 1km z męczącymi przeszkodami, bo ma potem skręty tchawicy. Po algite moze jechac, podkreśam więcej niz 1 km z przeszkodami nie moze Quote
Kisses Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Sory, sory, sory :oops: w tym 'za mies u mnie' wymknęła się mi '5'. Pies będzie na wakacje (lipiec) jeszcze raz sory :oops::oops::oops: Quote
madziulik_13 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Westiczka - Wiesz że Twój pies nie może dużo biegać ( a przez 2 tyg. troche się tego nazbiera ) i że nie jest przyjaźnie nastawiony do innych psów - wątpię żeby to była przyjemność dla niego :roll: Także narażasz swojego psa. Quote
MakeBelieve Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Magda ma racje. Piszesz, ze agility moze, ale codziennie przez 2 tygodnie? :shake: Ja zdecydowalam ze w tym roku nie pojedziemy, za rok na bank pojedziemy. Wole psa lepiej przygotowac. To ma byc dla nas przyjemnosc, nie tylko dla nas. Quote
Madia Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Słuchajcie, jakby ktoś z Was miał ochote nam pomóc, to proszę zagłosować na rudzielca :kciuki: [url=http://pies.pl/index.php?strona=konkurs_foto]Pies.pl[/url] foto z opisem "Nova scotia duck tolling retriever Ducky - pogromca piłek." Można głosować raz dziennie :-) Quote
Westiczka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ale te "skręty tchawicy" to nie jest żadna choroba. To jest taka jakby wada małych ras i im się tak czasem robi. To nic że to przez 2 tygodnie będzie bieganie po algite nic mu się nie stanie. Ja tylko się pytam czy obowiązkowy jest bieg przełajowy. Ja jeszcze pobiegnę z Idefixem parę kilometrów i zobaczę czy mu się tak nie zrobi. Ja byłam z tym u weta jak miał tak pierwszy raz i on powiedział ze dużo małych psów tak ma i ze jak to będzie [U]bardzo[/U] często się robiło to trzeba operację, ale bardzo często to znaczy pare razy w dniu więc nie ma obaw mu się nic nie stanie. Quote
Westiczka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Mam takie pytanie do Vini kiedy się twój piesek urodził weś podaj też rok jak mozesz. Mój się urodził 28.06.05 więc na oboze skończy 4 latka hehe Quote
MakeBelieve Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 04.04.08 r. po co? Ja i tak nie jade w tym roku Quote
Recommended Posts