Guptasek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Kadra OZP4 p.Agnieszka , p.Marek :evil_lol::evil_lol: Kadra OZP5 p.Agnieszka i ktoś :evil_lol: Quote
MakeBelieve Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 I ktoś? Nie wiadomo jeszcze kto? ;ppp Bez przesady, od kiedy to tropienie jest na zaawansowanym? U nas w posłuszeństwie niby podziału na grupy nie było, a i tak jak mieliśmy posłuszeństwo to było pare psów, które więcej pracowały... I u nas żadnego aportu ani tropienia nie było ;) A teraz jedziemy na zaawansowany. A mógłby mi ktoś pokazać ze strony obozu jak wyglada p. Gosia?;pp Quote
Rudawa Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ktoś wcześniej napisał, że na obozie jest wegetariańskie jedzenie ( nie mogę znaleźć tego postu więc nie wiem kto ;/ ). Czy to prawda? PS: Czy któraś z Was wie jaka karda będzie na OZP2? Wiem już, że jakaś pani Gosia będzie ale nie wiem kto to oops: Quote
Rudawa Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ah no to bosko!! Bo już się bałam, że całe jedzenie "stołówkowe" pójdzie dla psa a ja będę musiała swoje żarełko wziąć. Quote
MakeBelieve Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ula i tak weź swoje, bo tam wegetariańskie jest takie sobie ;) Moja koleżanka dostawała i mówiła, że dobre nie jest. Najwyżej weźmiemy na współę jakąś nutellę czy coś ;) Guptasek, byłaś na turnusie p. Gosi? ;pp Moglabys mi pokazac która to pani? ;) Quote
Ola164 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Jak szkoli Pan Marek? Bylam na obozie z P. Mirka i bylo super! Guptasek - Pani Agnieszka to ta, ktorej dalismy niesamowita plastelinowa rzezbe? :diabloti: Quote
slami Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Ola164']Jak szkoli Pan Marek? [/QUOTE] No właśnie, jak? Quote
Ola164 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 A co do wegetariańskiego to nie jest źle :) Jest chyba nawet lepsze niż normalne :) Na obiad bywały naleśniki i kopytka :) Pies też na tym nie ucierpiał, bo Korka miała swoich wielbicieli, którzy przynosili dla niej szynkę. ;) Quote
Ola164 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 A i jeszcze tak ogółem to skąd jedziecie? Pociągiem czy autem? Ja jadę z Katowic, pociągiem z Gusiakiem :) Quote
Isles Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Wyjazd mam w środę więc najprawdopodobniej pociągiem z Koszalina będę jechać ;/ Mam nadzieję że znowu tyle ludzi nie będzie ze mną w przedziale... Quote
karola&gacek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [QUOTE]Jak szkoli Pan Marek?[/QUOTE] Nie narzuca swoich metod i pozytywnie komentuje właściciela i psa :cool3: Quote
Abiutka_ Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Vini.']A teraz jedziemy na zaawansowany. A mógłby mi ktoś pokazać ze strony obozu jak wyglada p. Gosia?;pp[/QUOTE] Tylko takie zdjęcie udało mi się znaleźć, trochę dziwną minę tu zrobiła, ale ogółem jest bardzo fajna ;) [url]http://www.wandrus.com.pl/sites/wandrus.com.pl/files/images/0016_106.jpg[/url] Quote
Isles Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Abiutka_ chyba chodziło o to jaka jest ;D I żeby opisać trochę panią Gosię, a nie zdjęcie ; ) A właśnie. W tamtym roku na stronie wandrusa w linkach po prawej stronie była kadra opisana. I był pan Marek, ale też była jakaś pani która hoduje malamuty. Będzie kiedyś wogóle? Quote
Rafola Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 ejjj na pierwszy turnus jedzie Pan Marek i Pani Karolina? :) Quote
Merenwen Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Ola164']A i jeszcze tak ogółem to skąd jedziecie? Pociągiem czy autem? Ja jadę z Katowic, pociągiem z Gusiakiem :)[/QUOTE] Hm, też chyba będę jechała pociągiem. Chyba że znowu zmienią plany i zamiast pociągiem, będzie dowóz autokarem Quote
Guptasek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Tak to ta której dałyśmy kutaska przytulaska z piesków :eviltong::eviltong::eviltong: Pan Marek szkoli na spokojnie ;) tak w skrócie ;D Pani Gosia .. Zwariowana , miła 'opiekunka' bez problemowa zawsze można się z nią dogadać ;) Posiadająca super porąbanego [oczywiście pozytywnie] psiaka który pewnie będzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Abiutka_ Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Elliothooded358']Abiutka_ chyba chodziło o to jaka jest ;D I żeby opisać trochę panią Gosię, a nie zdjęcie ; ) [/QUOTE] Przecież w cytacie wyraźnie widać że pisze "czy mógłby mi ktoś pokazać jak wygląda" czyli zdjęcie :eviltong: A co do charakteru to jest zarąbista i tyle :diabloti: Quote
MakeBelieve Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ta, chodziło mi głównie o zdjęcie ;) Ale ogółem nie jest zamulona ani nic?;) Quote
Abiutka_ Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Moim zdaniem nie, da się z nią normalnie dogadać i załatwić wiele rzeczy (już ja wiem o czym mówię :evil_lol:). Ja tam się ciesze że w tym roku też będzie na moim turnusie :p Quote
Guptasek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Zna się na ludziach :evil_lol: [ A to wie Ola od Nuki Juta i Ela ; ]] Quote
Guptasek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Dobre :eviltong::eviltong::eviltong: A niech skaczą i szukają ;D Quote
Isles Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Guptasek mnie pani Gosia dobiła z tą moją 'najbardziej męską postawą' w dyplomie xdd Do tej pory nie wiem o co chodzi. Z wyglądu może i dla niektórych wyglądam jak facet (taaa. 1 osoba na obozie mnie za dziewczyne wziela. Nie licze kadry) ale jeśli chodzi o moje zachowanie to sądze że mam raczej typowo damskie xd Gdzie jest rozpisana kadra? Będzie pani Mirka w tym roku?! Quote
Recommended Posts