Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

I ktoś? Nie wiadomo jeszcze kto? ;ppp Bez przesady, od kiedy to tropienie jest na zaawansowanym? U nas w posłuszeństwie niby podziału na grupy nie było, a i tak jak mieliśmy posłuszeństwo to było pare psów, które więcej pracowały... I u nas żadnego aportu ani tropienia nie było ;) A teraz jedziemy na zaawansowany. A mógłby mi ktoś pokazać ze strony obozu jak wyglada p. Gosia?;pp

Posted

Ktoś wcześniej napisał, że na obozie jest wegetariańskie jedzenie ( nie mogę znaleźć tego postu więc nie wiem kto ;/ ). Czy to prawda?
PS: Czy któraś z Was wie jaka karda będzie na OZP2? Wiem już, że jakaś pani Gosia będzie ale nie wiem kto to oops:

Posted

Ula i tak weź swoje, bo tam wegetariańskie jest takie sobie ;) Moja koleżanka dostawała i mówiła, że dobre nie jest. Najwyżej weźmiemy na współę jakąś nutellę czy coś ;) Guptasek, byłaś na turnusie p. Gosi? ;pp Moglabys mi pokazac która to pani? ;)

Posted

Jak szkoli Pan Marek? Bylam na obozie z P. Mirka i bylo super!
Guptasek - Pani Agnieszka to ta, ktorej dalismy niesamowita plastelinowa rzezbe? :diabloti:

Posted

A co do wegetariańskiego to nie jest źle :) Jest chyba nawet lepsze niż normalne :) Na obiad bywały naleśniki i kopytka :)
Pies też na tym nie ucierpiał, bo Korka miała swoich wielbicieli, którzy przynosili dla niej szynkę. ;)

Posted

Wyjazd mam w środę więc najprawdopodobniej pociągiem z Koszalina będę jechać ;/
Mam nadzieję że znowu tyle ludzi nie będzie ze mną w przedziale...

Posted

[quote name='Vini.']A teraz jedziemy na zaawansowany. A mógłby mi ktoś pokazać ze strony obozu jak wyglada p. Gosia?;pp[/QUOTE]

Tylko takie zdjęcie udało mi się znaleźć, trochę dziwną minę tu zrobiła, ale ogółem jest bardzo fajna ;)

[url]http://www.wandrus.com.pl/sites/wandrus.com.pl/files/images/0016_106.jpg[/url]

Posted

Abiutka_ chyba chodziło o to jaka jest ;D I żeby opisać trochę panią Gosię, a nie zdjęcie ; )

A właśnie. W tamtym roku na stronie wandrusa w linkach po prawej stronie była kadra opisana. I był pan Marek, ale też była jakaś pani która hoduje malamuty. Będzie kiedyś wogóle?

Posted

[quote name='Ola164']A i jeszcze tak ogółem to skąd jedziecie? Pociągiem czy autem?
Ja jadę z Katowic, pociągiem z Gusiakiem :)[/QUOTE]
Hm, też chyba będę jechała pociągiem. Chyba że znowu zmienią plany i zamiast pociągiem, będzie dowóz autokarem

Posted

Tak to ta której dałyśmy kutaska przytulaska z piesków :eviltong::eviltong::eviltong:
Pan Marek szkoli na spokojnie ;) tak w skrócie ;D
Pani Gosia .. Zwariowana , miła 'opiekunka' bez problemowa zawsze można się z nią dogadać ;) Posiadająca super porąbanego [oczywiście pozytywnie] psiaka który pewnie będzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Elliothooded358']Abiutka_ chyba chodziło o to jaka jest ;D I żeby opisać trochę panią Gosię, a nie zdjęcie ; )

[/QUOTE]

Przecież w cytacie wyraźnie widać że pisze "czy mógłby mi ktoś pokazać jak wygląda" czyli zdjęcie :eviltong:
A co do charakteru to jest zarąbista i tyle :diabloti:

Posted

Moim zdaniem nie, da się z nią normalnie dogadać i załatwić wiele rzeczy (już ja wiem o czym mówię :evil_lol:).
Ja tam się ciesze że w tym roku też będzie na moim turnusie :p

Posted

Guptasek mnie pani Gosia dobiła z tą moją 'najbardziej męską postawą' w dyplomie xdd Do tej pory nie wiem o co chodzi. Z wyglądu może i dla niektórych wyglądam jak facet (taaa. 1 osoba na obozie mnie za dziewczyne wziela. Nie licze kadry) ale jeśli chodzi o moje zachowanie to sądze że mam raczej typowo damskie xd

Gdzie jest rozpisana kadra? Będzie pani Mirka w tym roku?!