Żelka111 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='Casablanca']Przecież żartuję :D ty mnie zradziłaś z dziurą w domu, to ja cię chciałam wydać z kupą na dywanie :D na szczęscie mam pewność, że to nie była kupa mojego psa! :D To czemu jej nie posprzątałaś? :mad:[/QUOTE] Bo tak naprawdę to nie była nasza kupa , ale chciałam jakoś załagodzić kłótnię :< Quote
Ola164 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Póki co mam całe dwa :evil_lol: Środek ostatniej nocy: [IMG]http://img810.imageshack.us/img810/1963/dscf1506b.jpg[/IMG] Korek jak z pocztówki: [IMG]http://img845.imageshack.us/img845/6236/dscf1555a.jpg[/IMG] Wiesz co Marta? Zaskoczyła mnie Twoja reakcja. Jeśli ktoś sie wypowiada na temat moich zdjęć to traktuje to jako dobrą lekcje. Wg mnie znaczna część jest zaciemniona. Moje też nie są doskonałe, ale przecież wciąż staram się do tego dążyć, a nie obrażam sie za opinię albo mówię że tak nie jest. Co do czarnych i białych psów. może jest trudniej, ale da się. Mam dowody. Quote
MakeBelieve Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Ja chce juz zakonczyc ten temat, zdziwiłam się, bo jak ja patrzę u siebie te zdjęcia, to max. kilka jest ciemniejszych, więc się zdziwiłam i tyle. A tak poza tym, chcę już następnych wakacji:( Quote
Ola164 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Może wina leży w Twoim monitorze? Nie masz obniżonego kontrastu itd? Quote
Nickelowa Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 My wróciliśmy po 21.00 <; Cóż.. w pełni zgadzam się z Olą, nic dodać nic ująć. Ja na ozp byłam pierwszy raz i przywiozłam z Rynu bardzo miłe wspomnienia. Przede wszystkim wiele się nauczyłam przez te kilkanaście dni i zauważyłam duże zmiany w zachowaniu Nikiego, na lepsze rzecz jasna. Poznałam świetne osoby, szczególnie team z domku 11 :lol: przez które częściej jem kisiel, ale nie jem truskawkowego XD ale tak serio to świetnie się z nimi spędzało czas. A co do zdjęć, to u mnie większość jest ok ;) Quote
Yuveza Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 a w ogóle to chciałam powiedziec że Niki jest pięknym psem:loveu: szeltik sliczny! u mnie zdjęcia tez ok;) a robił ktoś sobie własnie tam jedzenie w domkach?... no np: jakby wziąc zupki chińskie to da rade czy nie da rady :eviltong:? Quote
Molowe Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 O Gabaaa !:D westie_justa sądze że większość robiła sobie coś do jedzenia w domkach:)Czajnik ma kadra więc z tym nie ma problemu Quote
Ola164 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Z zupkami da radę. Kadra ma czajnik. Cześć Gaba ^^ Quote
Guptasek Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Przypomniała mi się pewna zupka chinska :D I kisiel :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nickelowa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 no hej, hej c: co do czajnika, to możesz też zabrać swój. i ja pamiętam jak moja smycz była upaprana w kisielu wiśniowym, hmm XD' ale ten na 0,5l ..tego nie zapomnę. ja mam głównie fotki Nikiego i Shagga, ale jest też parę innych, więc wstawię, jak pożyczę od kogoś czytnik kart etc .. Quote
Aleksandrossa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 jeeeest! Udalo sie! Dzis o 16 do naszej rodziny dolaczy nowy czlonek! Trzymac kciukasy ^^ Quote
Guptasek Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 oj no ten kisiel był dobry ! :eviltong: a my dziś planujemy wypad nad jezioro :multi: Quote
Aleksa. Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Guptasek']jaki nowy członek ? :)[/QUOTE] właśnie, właśnie ! ! :):) Quote
Aleksandrossa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Jak juz bedzie z nami to wstawie fotki :) jej, ja chce juz 16!! Quote
Aleksa. Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Aleksandrossa']Jak juz bedzie z nami to wstawie fotki :) jej, ja chce juz 16!![/QUOTE] ok.:) [COLOR=white]z n a ki [/COLOR] Quote
Aleksandrossa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 nie, nie psiak :p z kolejnym bym sobie raczej nie poradzila :p jej, ja nie wytrzymam do 16 -,- Quote
Yuveza Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Molowe']O Gabaaa !:D westie_justa sądze że większość robiła sobie coś do jedzenia w domkach:)Czajnik ma kadra więc z tym nie ma problemu[/QUOTE] [quote name='Ola164']Z zupkami da radę. Kadra ma czajnik. Cześć Gaba ^^[/QUOTE] [quote name='Nickelowa']no hej, hej c: co do czajnika, to możesz też zabrać swój. i ja pamiętam jak moja smycz była upaprana w kisielu wiśniowym, hmm XD' ale ten na 0,5l ..tego nie zapomnę. ja mam głównie fotki Nikiego i Shagga, ale jest też parę innych, więc wstawię, jak pożyczę od kogoś czytnik kart etc ..[/QUOTE] No to gites ^^ znaczy rozumiem że jest tam prąd? żeby n: elektryczny czmychnąć:P bo ja pewnie chińskimi sie bede żywić:P Quote
kasia8579 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Ja pewnie też na zupkach chińskich ciągle będę... :D Jestem cholernie wybredna a jak wy mówicie, że jedzenie jest takie sobie to pewnie chińszczyznę będę jeść :P Quote
paulaa. Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Jest prąd, masz gniazdko w każdym pokoju + w 'kuchni'. ;) Quote
Yuveza Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='kasia8579']Ja pewnie też na zupkach chińskich ciągle będę... :D Jestem cholernie wybredna a jak wy mówicie, że jedzenie jest takie sobie to pewnie chińszczyznę będę jeść :P[/QUOTE] Dokładnie:D ja tak samo:P [quote name='paulaa.']Jest prąd, masz gniazdko w każdym pokoju + w 'kuchni'. ;)[/QUOTE] No to superr! a w łazience jak jest satam kabiny czy prysznica "tak po prostu" z zasłaną:eviltong: były kolejki do łazienki? Quote
Recommended Posts