Yuveza Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Ola164']Justa tam na takie rzeczy nie ma czasu. Mogę Ci potwierdzić że cały oboz chodzi w 100% nieogarniety.[/QUOTE] To git ^^ ja moge chodzic nieogarnieta dla mnie to nie problem:eviltong: [quote name='MakeBelieve']Ale nie ma czasu na co? Prostowanie czy suszenie włosów? Owszem, jest ;)[/QUOTE] Suszyc na bank będę;) a zajmuje mi to mało czasu;) a prostowanie u mnie trwa dosłownie jakieś 2 minuty bo włączam prostownice i w czasie kiedy sobie zrobie kucyka :P już jest ciepła a prostuje tylko w kosmki włosów które sie zawijaja:P i to wszystko;) w jakieś wielkie prostowanie sie nie bawie;) [quote name='Molowe']Nie no jasne że czas się znajdzie prostować można pomiędzy śniadaniem a pierwszymi zajęciami o 10 tylko jest druga kwestia czy faktycznie jest po co prostować włosy jak i tak tam się mało kto ogarnia;)A co do wstawania to ja nauczyłam sie ubierać w 3 minuty i jeszcze zdążyłam zawsze włosy uczesać:evil_lol:[/QUOTE] Ja sie szybko ogarniam;) razem ze wszystkim moze jakieś 10 minut;) może nawet krócej bo skoro bez ogarniecia :evil_lol: [quote name='Żelka111']Sa dwa prysznice, zamykane na drzwi ;), i jeszcze sanitariaty po 22, ale tam już chyba z zasłoną, ale nie pamiętam, bo tam się nie kąpałam ;) Czasami kolejki były, trzeba było wyczuć moment, czasami trzeba było się niestety kąpać szybaciej, tak koło 21, żeby zdążyć przed 22. Czasami taka jedna fajna pani, wpuszczała do męskiego- raz mi się zdarzyło, ale była jeszcze inna , nie koniecznie miła pani, która zamykała o 21.55, i nie wpuszczała do męskiego ;) Ale ogólnie warunki były okej, spodziewałam się gorszych łazienek ;)[/QUOTE] Aha:) dzięki za info no to nie jest źle;) [quote name='Merenwen']Co jest niedojrzałego w wyrażaniu opinii? Ja tam bym nie zawalała sobie walizki takimi pierdołami jak prostownica ;). 11 dni naprawdę da się wytrzymać bez prostych włosów...[/QUOTE] pewno ze sie da:P tym bardziej ze włosy w kitke dres na nogi:P i lecim!:evil_lol: Quote
Yuveza Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='paulaa.']I ja... bo drugi raz nie zamierzam tego znosić... :shake: Mam uczulenie na fałszywe osoby.[/QUOTE] A co tam było jakieś "głupie" osoby? ja tez nie chce aby tak było za rok;) a chętnie włącze sie w zgrana grupe:D nawet bardzoooooo chętnie!!:D:D:D Quote
cockermaister Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Zazdraszczam takiego obozu :cool3: może za rok uda mi się też pojechać ... :roll: Quote
paulaa. Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Jedź i weź rudzielca, albo obie. :cool3: Będzie już cała drużyna cocerów. :lol: Quote
Yuveza Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 cockerów!:P agdzie białe westiki:eviltong:! Quote
Aleksa. Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='westie_justa']cockerów!:P agdzie białe westiki:eviltong:![/QUOTE] lub hasiory !! :D albo kundelki. :D Quote
Molowe Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 cockermaister a właśnie jechałabyś z Koki czy Małą? Quote
Molowe Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='westie_justa']cockerów!:P agdzie białe westiki:eviltong:![/QUOTE] w tym roku na naszym turnusie były dwa westy :) Quote
Yuveza Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Aleksandra95']lub hasiory !! :D albo kundelki. :D[/QUOTE] Matrix był bardzo przystojnym haszczakiem:evil_lol: A własnie Ola Ty podobno prostujesz włosy ;> to co będzie na obozie:eviltong:? Quote
paulaa. Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Westy i haszczaki też zapraszamy! :lol: Może za rok będzie jakiś inny team, w tym roku na 4 było akurat cocerowe oblężenie. ;) Quote
Aleksa. Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='westie_justa']Matrix był bardzo przystojnym haszczakiem:evil_lol: A własnie Ola Ty podobno prostujesz włosy ;> to co będzie na obozie:eviltong:?[/QUOTE] a no prostuje.. ;) wiesz tu problemu nie ma .. :) moje włosy w wakacje odpoczywają.. :D spinam je i już.:D od miesiąca ich nie prostuje bo mi się nie chce.. ;) Quote
Yuveza Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='paulaa.']Westy i haszczaki też zapraszamy! :lol: Może za rok będzie jakiś inny team, w tym roku na 4 było akurat cocerowe oblężenie. ;)[/QUOTE] Z chęcią bedziemy :evil_lol: [quote name='Aleksandra95']a no prostuje.. ;) wiesz tu problemu nie ma .. :) moje włosy w wakacje odpoczywają.. :D spinam je i już.:D od miesiąca ich nie prostuje bo mi się nie chce.. ;)[/QUOTE] Ja też spinam;) alegrzywkaa własciwie boki grzywki prostuje i to tyle:P bo tak to sie dziwnie układają i mnie wkurzaja:P Quote
cockermaister Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Molowe']cockermaister a właśnie jechałabyś z Koki czy Małą?[/QUOTE] chyba z małą bo Koki nie lubi takich wyjazdów i boi się obcych :( byłam z nią na zlocie spanielków to był dla niej wielki stres :( ale ta mała za to nie boi się niczego i nikogo :) ile taki obóz kosztuje ?? Quote
paulaa. Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 A może coś więcej o zlocie spanieli ? ;) Gdzie info na ten temat znaleźć ? Bo ja kiedyś szukałam i nic nie znalazłam, a chciałabym się wybrać... Quote
karola&gacek Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Angela zdjęcie grupowe ma Ola :) [quote name='kamila lakusiowa']A ja mam pyatnie! Czy nikt nie znalazł nad wodą takiej piłki z Trixi czarno-zółtej? Takiej jak na 188 zdjęciu Marty? [URL="https://picasaweb.google.com/101967726830981529284/OZP42011?authkey=Gv1sRgCKj7nJng5KzNJg#5641831075338521986"][COLOR=#4444ff]https://picasaweb.google.com/1019677...31075338521986[/COLOR][/URL][/QUOTE] Ja znalazłam nad wodą piłke na taśmie, a później ukradłam sobie piszczącą świnke :] Piłka już dziurawa, ale mój lubi takie w pysk może wziąć ;) Quote
paulaa. Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Dziurawa jest przez mojego psa, który ją dopadł na świetlicy... ;) Quote
cockermaister Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='paulaa.']A może coś więcej o zlocie spanieli ? ;) Gdzie info na ten temat znaleźć ? Bo ja kiedyś szukałam i nic nie znalazłam, a chciałabym się wybrać...[/QUOTE] na różnych spanielowych forach czasami są organizowane zloty spanielków ;) jak gdzieś będzie to dam ci znać :) Quote
Guptasek Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 AAAAAAAAA ! pies przy zabawie mi ugryzł Ryńską koszulkę która się rozerwała :<< Quote
Molowe Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='cockermaister']chyba z małą bo Koki nie lubi takich wyjazdów i boi się obcych :( byłam z nią na zlocie spanielków to był dla niej wielki stres :( ale ta mała za to nie boi się niczego i nikogo :) ile taki obóz kosztuje ??[/QUOTE] cena obozu to 1599 zł chyba że zapłacisz do końca marca to masz 100 zł zniżki no i musisz doliczyc jakieś 100-200 zł na akcesoria potrzebne na obóz ;) tu masz więcej info o obozie -----> [url]http://www.wandrus.com.pl/obozy-letnie/obozy-wyjatkowe/z-psem-na-wakacje-oboz-dla-dzieci-z-w%C5%82asnym-psem-poczatkujacy[/url] Quote
Paula03 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Kurde ja bym za rok bardzo chciała pojechać :) Muszę zacząć zbierać kasę :D Quote
Guest _Kamila Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Molowe dzięki za adres :) W tym roku nie załapałam się, ale kto wie duże prawdopodobieństwo, że w przyszłym ;) Quote
kasia8579 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Paula03']Kurde ja bym za rok bardzo chciała pojechać :) Muszę zacząć zbierać kasę :D[/QUOTE] Ja już zaczęłam zbierać :D Quote
zielony Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Witam serdecznie Wiecie jak było cicho i pusto bez Was po południu. Jak zniknęły przeszkody z placu... cisza!!! _Pozdrawiam Maro Boss Quote
kamila lakusiowa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='zielony']Witam serdecznie Wiecie jak było cicho i pusto bez Was po południu. Jak zniknęły przeszkody z placu... cisza!!! _Pozdrawiam Maro Boss[/QUOTE] O tym chyba najlepiej wie Klaudia od Fanty :) Quote
Recommended Posts