Jump to content
Dogomania

Rozniose ulotki/plakaty Miejsce rozdawania Smolec(pomiedzy Wrocław,Wałbrzych,Legnica)

Recommended Posts

Posted

[CENTER][B]Zapraszam na bazarek ulotkowy...[/B][/CENTER]

[B]Jesli potrzebujesz dla danego zwierzaka 200ulotek+20 plakatów np. danego psiaka,[/B][B]bym rozniosła po Wrocławiu i okolicach.[/B]

[B]Wyslij mi na poczte [/B][EMAIL="[email protected]"][COLOR=#4444ff][B][email protected][/B][/COLOR][/EMAIL][B] kilka zdjec,tekst +20zł.Koszty 20zł to koszty tylko ulotek/plakatów.[/B]

[B][U]Ja nie pobieram z tego zadnych korzysci[/U],co tydzien rozdaje plik ulotek psiaków odemnie z dt wiec jak dojdzie kilka ulotek wiecej to nie bedzie dla mnie problem.[/B]

[B]W watku bede informowac w które dni bede rozdawac czyje ulotki i gdzie.Wiec jesli ktos chciał by mnie sprawdzic to zapraszam.[/B]

[B]Tytuł @ to nick+imie zwierzaka,w mailu zwrotnym dostaniecie dane do wpłaty.[/B]

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczekujace: Wpłaty:

1)[COLOR=blue]leni356 dla Igi[/COLOR] - zaksiegowano 22.10 hala ludowa OD 15.00-....
2)[COLOR=blue]irenak dla Patosa[/COLOR]-zaksiegowano -II-
3)[COLOR=blue]irenak dla Amora[/COLOR]-zaksiegowano -II-
4)[COLOR=blue]irenak dla Soni[/COLOR]-zaksiegowano -II-
5)[COLOR=blue]tripti dla Kreską (Witką[/COLOR])-zaksiegowano-II-
6)[COLOR=blue]rotek_ dla Fiony[/COLOR]-brak rynek
7)[COLOR=blue]kaa dla Volwerina[/COLOR]-zaksiegowano -II-
8 )[COLOR=blue]akadiana dla Topcia[/COLOR]-zaksiegowano -II-
9)[COLOR=blue]akadiana dla Remi[/COLOR]-zaksiegowano -II-
10)[COLOR=blue]monika083 dla Prodo[/COLOR]-zaksiegowano -II-

2 tura 2 Przypuszczalny termin 29-31
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)

Posted

Dziewczyny prosze sie po 20 spodziewac na pocztach @ danych do wpłaty.Obecnie zaraz mam spotkanie z 2 paniami dotyczace bezpłatnej dzierzawy konia i nie dam rady teraz wam powysyłac.

Posted

[quote name='Paja']
Irenak dane poszły na poczte.dziekuje za szybkie przesłanie,zaoszczedziłas mi pracy:)[/QUOTE]

To ja pięknie dziękuję!!! Gdybyś chciała coś zmienić lub dodać, nie krępuj się;).
Przelew za trzy psy poszedł w tym momencie.

Posted

Tak czarno-białe .Ładne wykonanie,wieczorem zajme sie ulotkami Irenak jako pierwszymi bo pokolei bed robic tak jak przychodziły na maila to postaram sie wrzucic tutaj kilka róznych.