tatankas Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Jagoda1 napisał(a):Tak, serio... Państwo wiedzą wszystko o jego zdrowiu, a do Polikliniki mają "rzut beretem". Fadus szybciej dojdzie do formy w domu, wśród swoich ludzi. Trzymajcie kciuki, zeby się wszystko udało! :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Trzymamy kciuki,jak najmocniej się da. Quote
wykrywka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Zawsze chyba tak musi być, że dobre wieści przeplatają się tymi gorszymi. Cieszę się perspektywą domu dla Fado :multi: i jednocześnie martwię tym drugim. Quote
Evra Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 wykrywka napisał(a):Zawsze chyba tak musi być, że dobre wieści przeplatają się tymi gorszymi. Cieszę się perspektywą domu dla Fado :multi: i jednocześnie martwię tym drugim. I ja się bardzo cieszę z domu dla Fado. Jednocześnie pomysłów na DT dla boksia brak... Quote
Confess Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Przyszedł czas na tylko dobre wiadomości !!!! :):):):):):):):) Już koniec ze złymi :) Zła passa minęła, brawo mały !!!!! :multi:Teraz już żadna choroba się nie przyczepi , jak będzie miał kochający domek :multi::lol: Quote
Jagoda1 Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='Jagoda1']W lecznicy w Kortowie jest bokser ze schroniska w Szczytnie (45 km od Olsztyna). Jak będę miała więcej wiadomosci, napiszę. Bardzo proszę, pomóżcie poszukać dt, on nie moze tam wrócić. Macie jakiś pomysł? Jutro może uda sie zrobić zdjecia, dowiem sie, dlaczego jest w lecznicy. Quote
Agnezia Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 A może to jest ten zaginiony boksio? Bardzo się cieszę, że Fado w końcu rozpocznie normalne życie :) Quote
Jagoda1 Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Agnezia napisał(a):A może to jest ten zaginiony boksio? Bardzo się cieszę, że Fado w końcu rozpocznie normalne życie :) Wiesz, nie pomyslałam o tym...., sprawdzę Quote
Jagoda1 Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Bokser, który jest w lecznicy...:shake: Wg mnie ma ok. 3-4 lat, na prawej tylnej łapie dwa guzy. Jest wykastrowany. Radosny, całuśny, skoczny. Prawy profil, "zębatek";). Lewy profil. Quote
Agnezia Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Ale Fado to jeszcze maluszek. Dobrze trafił pierwszy dzień i od razu na kanapie i na czyjejś głowie :) Quote
Alicja Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Foty Fadusia cieszą :) Boxiu ...chudzieńki :( Quote
Kapsel Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Radość :multi: przeplata się ze smutkiem :-( Quote
Confess Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Powodzenia w nowym domku Fadulek :):) ! Quote
Polla Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 faktycznie maluszek :) a na fotkach tak mężnie wyglądał, jak wielkolud jakiś ;) wspaniale, że jest już w swoim domku :) trzymam kciuki za chłopaczka i jego nowy domek :thumbs: Quote
gazzy Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Jagoda , zadzwoń do mnie w sprawie tego boksera z kliniki : 667 693 239 Quote
tatankas Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 No Fado,gratulujemy nowego domku. A bokserek z kliniki śliczny,tylko trochę za chudy,tak mi się wydaje.A ząbki wychodzą mu,jak mojej suni.Słodki. Quote
marta0731 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Fado-Maluszek:loveu: Dobrze że tak szybko w swoim domku A domek się pojawi na dogo? My to takie spragnione tego zawsze jesteśmy:evil_lol: Drugi boksiołek - te "zębatki" takie słodkie zawsze:-( Quote
andegawenka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Co u chłopczyka? bedą wieści z nowego? Quote
Jagoda1 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Pan chwali wysoki iloraz inteligencji malucha. Chłopak szybko "załapuje" co wolno, a co nie;). Fado czuje sie dobrze, nie ma problemów zdrowotnych, ale trzymanie kciuków wskazane. Quote
wykrywka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Raźniej się robi po przeczytaniu takich wieści, lżej na duszy ale ... oko też by chciało się pocieszyć :evil_lol: Quote
marta0731 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 No to teraz już z radością, nadal trzymamy:thumbs::thumbs::thumbs: za zdrowie inteligencika:lol: Quote
Recommended Posts