Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"To jedno z najcudowniejszych psich dzieci jakie spotkałam", to pierwsze słowa Ani wolontariuszki, kiedy poznała Fadusia.
Fado ma 5 miesięcy, został oddany do schroniska przez właścicielkę. Skomplikowała się jej sytuacja życiowa.
Fado to mieszaniec boksera i labradora.
Zachowanie ma typowe dla boksia, ci, którzy kochają boksery, wiedza o czym piszę. "Precelki", radosny taniec, kręcenie pupcią, żywiołowe okazywanie radośći tylko z tego powodu, ze ma obok siebie człowieka. No i smutek, żal w ślepkach, kiedy zostaje zamknięty w boksie... Serce kraje się na taki widok.:-(
Fado szuka kochającego i odpowiedzialnego domu.
[SIZE=4]Ze względu na remont schroniska, psiak mieszka w Poliklinice Weterynaryjnej w Kortowie.

Przyszły dom, podpisując umowę adopcyjną ze schroniskiem, zobowiązuje się przeprowadzić zabieg kastracji, po osiągnięciu dojrzałosci przez Fado.

Tel. kontaktowe w Olsztynie
604 10 50 18 i 693 63 32 11

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już sobie wielokrotnie przyrzekałam, ze nie będę nic pisać na temat właściciela, który oddaje psiaka do schroniska......

Ślicznota młodziutka z charakterkiem boksiowym :smile::smile::smile: To juz duuuuuży plusior :smile:

Posted

[quote name='andegawenka']Jagoda a gdzie bokser:shake: ....kurcze co ci ludzie wyprawiają z tym rozmnażaniem:-([/QUOTE]
Piesio został oddany do schroniska w Olsztynie, ale ze względu na remont mieszka w Poliklinice Weterynaryjnej w Kortowie, to dzielnica Olsztyna. Niestety, mieszka w boksie, jedyne pocieszajce to to, ze ma spacery, jest chętnie "obsługiwany" przez studentów.

Posted

Jestem
Kurcze, normalnie prawie jak mój Montek, tylko ten młody pręgowany a mój starszy biszkopcik:crazyeye: No i pycho ma dłuższe, ale ten czarny nos i sierściucha dłuższa;)
A nie wiedziałam, z kim pomieszany... brałam pod uwagę asta lub mastifa... To naprawdę z labradorem?

Już go uwielbiam:loveu: Jak pomóc?:-(

Posted

[quote name='Jagoda1']Zabieram się za allegro. Jeśli mozesz, oglaszaj, oby jak najszybciej znalazł dom...[/QUOTE]

Ogłaszać to ja nie umiem, sama prosiłam o ogłaszanie, ale mam pakiet ogłoszeń dodatkowo wykupiony na bazarku, więc poproszę o ogłoszenia dla Fado ;)

Posted

[quote name='Kapsel']Ogłaszać to ja nie umiem, sama prosiłam o ogłaszanie, ale mam pakiet ogłoszeń dodatkowo wykupiony na bazarku, więc poproszę o ogłoszenia dla Fado ;)[/QUOTE]
Jesteś KOCHANA!:kiss_2::buzi:

Posted

:placz:[quote name='Kapsel']Ogłaszać to ja nie umiem, sama prosiłam o ogłaszanie, ale mam pakiet ogłoszeń dodatkowo wykupiony na bazarku, więc poproszę o ogłoszenia dla Fado ;)[/QUOTE]

Co to jest pakiet, moze ja to coś też mam i nie wiem że mam:placz:

Posted

[quote name='andegawenka']:placz:

Co to jest pakiet, moze ja to coś też mam i nie wiem że mam:placz:[/QUOTE]
Ninuś, na bazarku wykupuje się 30 ogłoszeń dla psiaków na 30 różnych portalach ogłoszeniowych. Z tego co wiem ten "mój" bazarek juz się skończył :roll:

Posted

[quote name='Evra']Piękny chłopak ! Ja nie mam już czasu na dogomanię, ale będę zaglądać i trzymać kciuki ![/QUOTE]

Pozdrowienia dla Państwa, maleństwu duuużooo zdrowia, prosze wysciskać boksię:).