Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agnieszka32 napisał(a):
:roflt::roflt::roflt:

Ha ha ha ha - Aniu, współczuję sprzątania :diabloti:

No rewelacja :evil_lol:

Aha, wlasnie skonczylam sprzatanie, wiedzialas, ze te male styropianowe kuleczki potrafia sie solidnie przyczepic do scian i drzwi? Bo ja na ten przyklad do tej pory jakos nie:evil_lol:

agnieszka32 napisał(a):
Aniu - pozwoliłam sobie umieścić Twoje fotki na szkodnikowym wątku - pasują tam, jak ulał ;)

http://www.dogomania.pl/threads/192687-SZKODNIKI-czyli-doce%C5%84-zwierza-swego-bo-mog%C5%82a%C5%9B-mie%C4%87-gorszego?p=15749266#post15749266

Jakie tam z nich szkodniki, w koncu tylko swoja osobista zabaweczke popsuly :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja pie**** :D Unikam wulgaryzmów ale na ten widok się nie da inaczej.Raaany co za rozpier*** :D :D To co, robimy zbiórkę na odkurzacz ? ;) Całusy dla Trewora Rozpruwacza i Enigmy Asystentki albo na odwrót.

Posted

Nie spodziewałam się aż tak szybkiego rozpaplania.Jak byś chciała to mam jeszcze mychę z czapą takich samych rozmiarów i psa leżącego.Już tylko wata w nich,no i nie będzie tyle do sprzątania hihihi.Na następny bazarek wystawię je,ale one typowo dla psiaków,bo już trochę zabrudzone i podniszczone,a do pralki się nie mieszczą.

Posted

ageralion napisał(a):
Buehehehhehe dam znac o kolejnym maskotkowym bazarku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I psy mialy zabawe, i Ty sprzatajac po nich i my ogladajac fotki :diabloti: Zdolniachy :loveu:

Nie smiej sie wredoto, sprzatanie bylo niewyobrazalnie wrecz zabawne :eviltong::evil_lol: I koniecznie dawaj znac o nowych maskotach, bo te u nas dlugo nie pobeda:diabloti:

Enigma79 napisał(a):
Ja pie**** :D Unikam wulgaryzmów ale na ten widok się nie da inaczej.Raaany co za rozpier*** :D :D To co, robimy zbiórkę na odkurzacz ? ;) Całusy dla Trewora Rozpruwacza i Enigmy Asystentki albo na odwrót.

No cos Ty, odkurzacz by nie podolal, zapchalby sie juz po 5 min :evil_lol: Uzylam dwoch miotel do zgarniecia;) I nie wiem, ktore bylo glownym Rozpruwaczem, a ktore Asystentem/ka, ciagneli obydwoje w swoje strony i tak wyszlo ("oczko odpadlo temu misiu") :evil_lol:

tatankas napisał(a):
Nie spodziewałam się aż tak szybkiego rozpaplania.Jak byś chciała to mam jeszcze mychę z czapą takich samych rozmiarów i psa leżącego.Już tylko wata w nich,no i nie będzie tyle do sprzątania hihihi.Na następny bazarek wystawię je,ale one typowo dla psiaków,bo już trochę zabrudzone i podniszczone,a do pralki się nie mieszczą.

Wiesz, ja tez sie jakos nie spodziewalam, ze rozwala go w 5 min :roll::evil_lol: I koniecznie dawaj znac, jak wystawisz mysze i pieska, ja juz zapowiadam, ze bede o nie walczyc do konca ;):diabloti:

Posted

Masz załatwione jak w banku,że dam znać.Ageralion mi pomoże ,jak ją poproszę,bo chcę bazarek dla moich szczyli na szczepienia i na innego tymczasowicza na jedzonko i leczenie szczeny,psiak 2 letni pinczerek,a wszystkie zęby w górnej szczęce do wyrwania a dziąsła do leczenia.No i na ttb też jakiś będzie grosik napewno.

Posted

tatankas napisał(a):
Masz załatwione jak w banku,że dam znać.Ageralion mi pomoże ,jak ją poproszę,bo chcę bazarek dla moich szczyli na szczepienia i na innego tymczasowicza na jedzonko i leczenie szczeny,psiak 2 letni pinczerek,a wszystkie zęby w górnej szczęce do wyrwania a dziąsła do leczenia.No i na ttb też jakiś będzie grosik napewno.

Ok, to czekam na zaproszenie na bazarki dla bid, dziekuje :)

Posted

Enigma79 napisał(a):
A czy ci państwo, którzy ewentualnie mogliby być DS dla Treworka zaproponowali już jakiś termin spotkania ?

Jeszcze nie, maja sie odezwac jak wroca do Szczecina... rozmawialam ostatnio ze szczecinianka i jesli to babeczka, z ktora rozmawiala kilka razy przez telefon, to Treworek mialby u nich jak w raju :)

Posted

Dziewczyny, ja w ten poniedzialek w nocy wyjedzam, wiec ustalac z Ewa (jesli nie ma nic przeciwko) ewentualne spacery z Treworkiem?

PS. Jak podlinkowac banerek? Bo chcialam wrzucic nasze TTB, ale wyszlo mi samo foto...

Posted

Tak, sadze ze trzeba juz Ewe zarezerwowac, bo nie ma co czekac do ostatniej chwili, ze domek sie odezwie.

A banerek proponuje przeciagnac do edyzji sygnatury juz podlinkowany albo kliknac w edycji sygnatury na fotke, a potem wybrac ikone "Wstaw odnosnik"... u mnie tak dziala :)

Posted

ageralion napisał(a):
Tak, sadze ze trzeba juz Ewe zarezerwowac, bo nie ma co czekac do ostatniej chwili, ze domek sie odezwie.

A banerek proponuje przeciagnac do edyzji sygnatury juz podlinkowany albo kliknac w edycji sygnatury na fotke, a potem wybrac ikone "Wstaw odnosnik"... u mnie tak dziala :)

Juz sobie jakos dalam rade, dzieki Aga i Marta :)

Posted

Enigma, spróbuj z wielkimi literami co do

nie wiem czego nie chce się pokazać

P.S. Treworek kochany psiaku, nie zjedź Pańci tylko kolczyków :diabloti: :evil_lol: