toska_latte Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Marta wrzucila filmik z wizyty Treworka na plazy, a ja mam fotki :cool3: Podobno pregusek zachowuje sie ladnie :) chetnie bawi sie z roznymi psiakami, cwiczy komendy z Vickotria i przyzwyczaja sie do nowego domku. Vick na razie nie ma kiedy sie zalogowac na dogo, ale jestesmy w kontakcie mailowo-blogowo-facebookowym ;) wiec bede donosila na biezaco. Quote
blacky. Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Jak tam cudownie ! :) I widać że Treworek szczęśliwy ! Powodzenia piesku :) Mam nadzieję, że właścicielka się zarejestruje na dogo :) Quote
some Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Aniu a czy wiesz cokolwiek jak Treworek znosi rozlake, pobyt w nowym miejscu? jest radosny ? nie wiem, ciagle o tym mysle czy aby za bardzo nie teskni :( moze ta odleglosc ma wplyw na takie mysli Quote
toska_latte Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 some napisał(a):Aniu a czy wiesz cokolwiek jak Treworek znosi rozlake, pobyt w nowym miejscu? jest radosny ? nie wiem, ciagle o tym mysle czy aby za bardzo nie teskni :( moze ta odleglosc ma wplyw na takie mysli Wiem, mnie ta odleglosc tez zabija... Vicktoria napisala mi, ze "byla zaskoczona, jak szybko sie przystosowal". Na poczatku podsikiwal w nocy (podejrzewam, ze ze stresu), ale w weekend juz przestal. Na pierwszym zdjeciu (tym z samochodu) wyglada na smutnego, ale pozniej juz widac usmiech na pyszczku, wiec mam gleboka nadzieje, ze jest dobrze. Vicktoria jak na razie nie pisala mi o zadnych problemach. Treworek troche sie podobno boi jej taty, bo jest glosny, ale pracuja nad tym. Caly czas mocno trzymam kciuki za "mojego" preguska... Quote
tatankas Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Wszyscy trzymamy za niego kciuki i nadal zaglądamy :) Za ciebie też :) Quote
toska_latte Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 some napisał(a):bidulek boi sie:( moze ma jakies zle doswiadczenie z mezczyznami "podnoszacymi glos".... Nie wiem. U mnie w domu przewija sie troche facetow i nie widzialam, zeby mial z ktorymkolwiek jakies problemy. Mojego przyjaciela (widzialas Michala wtedy, jak sie spotkalysmy u weta na Spoldzielcow) uwielbial nad zycie i podejrzewam, ze dalby sie za niego pokroic... Moze to po prostu nagromadzenie bodzcow stresowych tak na Treworka dziala? Quote
toska_latte Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 tatankas napisał(a):Wszyscy trzymamy za niego kciuki i nadal zaglądamy :) Za ciebie też :) Dziekuje! :) PS. Posty skacza... Quote
some Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 bidulek boi sie:( moze ma jakies zle doswiadczenie z mezczyznami "podnoszacymi glos".... Quote
blacky. Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 some napisał(a):bidulek boi sie:( moze ma jakies zle doswiadczenie z mezczyznami "podnoszacymi glos".... toska_latte napisała że u niej było sporo facetów w domu... u nas w Gryfinie jak Treworek był to Stasiu sprzątał klatke, normalnie do niego wchodził - a młody się cieszył jak głupi ;) Quote
kamilqax95x Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 ageralion napisał(a):Mam bardzo zle wiadomosci. Rocky pilnie potrzebuje transfuzji krwi inaczej nie przezyje do konca tygodnia. Ma 4x za malo czerwonych krwinek :cry: Pilnie szukamy asta wazacego ponad 30kg, ktory moze byc dawca krwi dla Rockiego!!! Pomóżcie !!!! :( Quote
toska_latte Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Ech, minal juz ponad miesiac odkad Treworek zamieszkal w swoim domu, a ja ciagle za nim tesknie... Pocieszajace jest to, ze u Vicky jest mu bardzo dobrze i jest szczesliwy :) Chyba przywykl juz do zmiany sytuacji. Powiem Wam, ze nawet zawital na facebooka ;) dla chetnych - profil Treworka http://www.facebook.com/profile.php?id=100002080100581&sk=wall (swoja droga, to troche sie zdziwilam, kiedy przyszedl do mnie mail o tresci "Trewor von Amstaff twierdzi, ze Cie zna, potwierdz" ;) ). A tutaj filmik domowy pt. "Jak wygladaja porzadki wg Treworka" ;) http://www.videofy.me/vicktoriam/182999 Marta, wydaje mi sie, ze mozesz juz spokojnie zmienic tytul i poprosic moda o przeniesienie do innego dzialu :) Quote
ageralion Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='toska_latte']Marta, wydaje mi sie, ze mozesz juz spokojnie zmienic tytul i poprosic moda o przeniesienie do innego dzialu :)[/QUOTE] Sledze caly czas losy Treworka i ostatnie filmy sa powalajace. Nareszcie widac, ze chlopak poczul sie jak w domu i wrocil mu na pysio ten jego zawadiacki usmieszek :cool3: Zabawa z odkurzaczem pierwsza klasa i co mi sie podoba najbardziej, zabawa jest obustoronna, bo widac ze i Trewis i mama Vicky maja duza frajde :evil_lol: Quote
ageralion Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Zapraszam pięknie na dwa bazarki dla naszych psiakow Bazarek rózności zrobiony przez tatankas, z fantów podarowanych przez ciotki z dogo :cool3: ZAPRASZAM-Ciuch i but dla dzieciaka,ciebie,do domu cosik na TTB Szczecin do 20.03 Piękne rękodzielo, niesamowite i unikatowe pisanki Wielkanocne pisanki, ręcznie robione cudeńka z wydmuszek (do 20.03) Quote
ageralion Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Z pozdrowieniami od Treworka :) [video]http://videofy.me/v/197431[/video] Quote
toska_latte Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='ageralion']Z pozdrowieniami od Treworka :) [video]http://videofy.me/v/197431[/video][/QUOTE] Ubiegals mnie, chcialam to wrzucic razem ze zdjeciami ;) Ladnie moja pregowana morda wyglada :) Quote
ageralion Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Treworek ma swoj wlasny profil na fb i tam pokazuja sie zdjecia i filmiki :) http://www.facebook.com/note.php?saved&¬e_id=183574478360294#!/profile.php?id=100002080100581&sk=wall Quote
toska_latte Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Dawno nie bylo nic nowego o Treworku, wiec przyszlam odkurzyc nieco watek :) Vicktoria bardzo czesto wrzuca jego nowe fotki i flmiki na FB i swojego bloga. Wiem tez, ze nie maja z nim zadnych problemow, a Treworek jest bardzo szczesliwy :loveu: Troche sie tylko roztyl ostatnimi czasy, na szczescie ruchu ma dosc i przechodzi na karme light, wiec powinno byc ok ;) Psia plaza: Z pileczka Quote
toska_latte Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Zawsze bardzo lubil zabawe w aportowanie ;) A takiego go uwielbiam najbardziej na swiecie :loveu::loveu::loveu: Quote
kamilqax95x Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 KOLEJNA EDYCJA ;-) "JESTEM GWIAZDĄ YOUTUBE'A vol.2 : )" NA NADZIEJĘ AMSTAFFA TTB SZCZECIN :smile: ZAPRASZAM PO FILMIK, który może być fajna pamiątką :cool3: do 31 stycznia! http://www.dogomania.pl/threads/2215...7#post18445887 Quote
Recommended Posts