Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta wrzucila filmik z wizyty Treworka na plazy, a ja mam fotki :cool3:

Podobno pregusek zachowuje sie ladnie :) chetnie bawi sie z roznymi psiakami, cwiczy komendy z Vickotria i przyzwyczaja sie do nowego domku. Vick na razie nie ma kiedy sie zalogowac na dogo, ale jestesmy w kontakcie mailowo-blogowo-facebookowym ;) wiec bede donosila na biezaco.

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu a czy wiesz cokolwiek jak Treworek znosi rozlake, pobyt w nowym miejscu? jest radosny ? nie wiem, ciagle o tym mysle czy aby za bardzo nie teskni :( moze ta odleglosc ma wplyw na takie mysli

Posted

some napisał(a):
Aniu a czy wiesz cokolwiek jak Treworek znosi rozlake, pobyt w nowym miejscu? jest radosny ? nie wiem, ciagle o tym mysle czy aby za bardzo nie teskni :( moze ta odleglosc ma wplyw na takie mysli

Wiem, mnie ta odleglosc tez zabija... Vicktoria napisala mi, ze "byla zaskoczona, jak szybko sie przystosowal". Na poczatku podsikiwal w nocy (podejrzewam, ze ze stresu), ale w weekend juz przestal. Na pierwszym zdjeciu (tym z samochodu) wyglada na smutnego, ale pozniej juz widac usmiech na pyszczku, wiec mam gleboka nadzieje, ze jest dobrze. Vicktoria jak na razie nie pisala mi o zadnych problemach. Treworek troche sie podobno boi jej taty, bo jest glosny, ale pracuja nad tym. Caly czas mocno trzymam kciuki za "mojego" preguska...

Posted

some napisał(a):
bidulek boi sie:( moze ma jakies zle doswiadczenie z mezczyznami "podnoszacymi glos"....

Nie wiem. U mnie w domu przewija sie troche facetow i nie widzialam, zeby mial z ktorymkolwiek jakies problemy. Mojego przyjaciela (widzialas Michala wtedy, jak sie spotkalysmy u weta na Spoldzielcow) uwielbial nad zycie i podejrzewam, ze dalby sie za niego pokroic... Moze to po prostu nagromadzenie bodzcow stresowych tak na Treworka dziala?

Posted

some napisał(a):
bidulek boi sie:( moze ma jakies zle doswiadczenie z mezczyznami "podnoszacymi glos"....

toska_latte napisała że u niej było sporo facetów w domu...

u nas w Gryfinie jak Treworek był to Stasiu sprzątał klatke, normalnie do niego wchodził - a młody się cieszył jak głupi ;)

Posted

ageralion napisał(a):
Mam bardzo zle wiadomosci. Rocky pilnie potrzebuje transfuzji krwi inaczej nie przezyje do konca tygodnia. Ma 4x za malo czerwonych krwinek :cry:

Pilnie szukamy asta wazacego ponad 30kg, ktory moze byc dawca krwi dla Rockiego!!!

Pomóżcie !!!! :(

• 4 weeks later...
Posted

Ech, minal juz ponad miesiac odkad Treworek zamieszkal w swoim domu, a ja ciagle za nim tesknie... Pocieszajace jest to, ze u Vicky jest mu bardzo dobrze i jest szczesliwy :) Chyba przywykl juz do zmiany sytuacji. Powiem Wam, ze nawet zawital na facebooka ;) dla chetnych - profil Treworka http://www.facebook.com/profile.php?id=100002080100581&sk=wall (swoja droga, to troche sie zdziwilam, kiedy przyszedl do mnie mail o tresci "Trewor von Amstaff twierdzi, ze Cie zna, potwierdz" ;) ).
A tutaj filmik domowy pt. "Jak wygladaja porzadki wg Treworka" ;) http://www.videofy.me/vicktoriam/182999

Marta, wydaje mi sie, ze mozesz juz spokojnie zmienic tytul i poprosic moda o przeniesienie do innego dzialu :)

Posted

[quote name='toska_latte']Marta, wydaje mi sie, ze mozesz juz spokojnie zmienic tytul i poprosic moda o przeniesienie do innego dzialu :)[/QUOTE]
Sledze caly czas losy Treworka i ostatnie filmy sa powalajace. Nareszcie widac, ze chlopak poczul sie jak w domu i wrocil mu na pysio ten jego zawadiacki usmieszek :cool3: Zabawa z odkurzaczem pierwsza klasa i co mi sie podoba najbardziej, zabawa jest obustoronna, bo widac ze i Trewis i mama Vicky maja duza frajde :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='ageralion']Z pozdrowieniami od Treworka :)

[video]http://videofy.me/v/197431[/video][/QUOTE]

Ubiegals mnie, chcialam to wrzucic razem ze zdjeciami ;) Ladnie moja pregowana morda wyglada :)

• 1 month later...
  • 4 months later...
Posted

Dawno nie bylo nic nowego o Treworku, wiec przyszlam odkurzyc nieco watek :) Vicktoria bardzo czesto wrzuca jego nowe fotki i flmiki na FB i swojego bloga. Wiem tez, ze nie maja z nim zadnych problemow, a Treworek jest bardzo szczesliwy :loveu: Troche sie tylko roztyl ostatnimi czasy, na szczescie ruchu ma dosc i przechodzi na karme light, wiec powinno byc ok ;)

Psia plaza:

Z pileczka

• 4 months later...