malibo57 Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Pan chętny do adopcji dostał mój telefon. Mam nadzieję, że wkrótce zadzwoni. Quote
ewu Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Od jakiegoś czasu piszę do Ninki na pw w sprawie Rafiego. Zasygnalizowałam jej sytuację u Czarodziejki... Nie odzywam się na wątku ponieważ na wątku Sako wszystkie niewygodne dla pani Cz....wpisy są non stop usuwane. Dzisiaj usunięto moje trzy skromne wpisy. Grzeczne ale oczywiste.... o wpisach innych osób to już nawet nie wspomnę..... Podtrzymam moją deklarację dla Rafiego ale trzeba go zabrać z tego koszmarnego miejsca. Nawet w schroniskach psy tak nie marzną....chyba,że w podłych... Co z innymi psami ,jak można zgotować im taki los? Quote
malibo57 Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Rafi zostanie zabrany w poniedziałek. Jeśli odezwie się chętny do adopcji, zrobimy w poniedziałek wizytę przed adopcyjną i, być może, Rafi trafi od razu do DS. Jeśli nie, trafi pod opiekę Ajlii. Jestem w kontakcie bezpośrednio z Przytuliskiem w Głownie, bo Nika jest poza sygnałem. U Czarodziejki zostaną tylko te psy, których opiekunowie nie chcą zabrać. Quote
2010 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 (edited) Trzymam bardzo mocno kciuki za udaną akcję..!!! Mam nadzieje,że się dogadacie...i uda się wszystko zorganizować i :loveu:Rafi cudowny trójłapek będzie miał wreście ten wspaniały domek!!!. Pozdrawiam wszystkich serdecznie . Edited February 25, 2012 by ick Quote
ewu Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='malibo57']Rafi zostanie zabrany w poniedziałek. Jeśli odezwie się chętny do adopcji, zrobimy w poniedziałek wizytę przed adopcyjną i, być może, Rafi trafi od razu do DS. Jeśli nie, trafi pod opiekę Ajlii. Jestem w kontakcie bezpośrednio z Przytuliskiem w Głownie, bo Nika jest poza sygnałem. U Czarodziejki zostaną tylko te psy, których opiekunowie nie chcą zabrać.[/QUOTE] Boże co za opiekunowie.... Co im te psy zawiniły? Pasuje tu hasło z Sekmisji :"Uwaga, niosę pomoc!!!!!...." Rafiku trzymam kciuki, powodzenia kochanie. Quote
malibo57 Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Kontakt z Państwem chętnymi do adopcji został nawiązany - w tej chwili wymieniamy się danymi i ustalamy termin wizyty przed adopcyjnej:) Quote
ania shirley Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='malibo57']Kontakt z Państwem chętnymi do adopcji został nawiązany - w tej chwili wymieniamy się danymi i ustalamy termin wizyty przed adopcyjnej:)[/QUOTE] Byłoby świetnie!!! Quote
malizna78 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='malibo57']Kontakt z Państwem chętnymi do adopcji został nawiązany - w tej chwili wymieniamy się danymi i ustalamy termin wizyty przed adopcyjnej:)[/QUOTE]Cudnie! Dzięki malibo. Może uda się to, o czym marzyliśmy od początku. Oby! Quote
ewu Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Trzymam kciuki:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
malibo57 Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Właśnie otrzymałam podpisane zrzeczenie - od tej chwili Rafi jest podopiecznym Fundacji VIVA! i będzie objęty naszą statutową procedurą adopcyjną. Quote
betka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Ja już nawet nie mam odwagi cieszyć się z tych wspaniałych wieści. Rafusiu oby tym razem się udało. Dziękuję Wszystkim pomagającym w tej adopcji. Quote
2010 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Super wiadomość..I znowu fundacja VIVA pomaga!!!! :loveu:Dziękujemy:loveu: VIVA serdecznie....:multi: Pamiętam jak w akcji ratowania psiakom ze Szczytna też skutecznie pomogła..:loveu: Dziękujemy za aktualne informacje o Rafiku !!! Trzymam nadal b. mocno kciuki...... Quote
malibo57 Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Niko28, mam prośbę, żebyś uaktualniła rozliczenia i stan finansów Rafiego. Napisałam do moderatora z prośbą o przeniesienie wątku. W takiej sytuacji konieczny jest remanent. UWAGA!!!! Zmiana konta do wpłat na Rafiego. Dotychczasowe konto jest nieaktualne. Nowe podam w pierwszym poście po przepisaniu na mnie wątku. Widzę, że wątek już przeniesiony na mnie - dziękuję ślicznie. Nika uzupełniła rozliczenie w 3 poście - dziękuję! Przeniosę je do pierwszego. Quote
dorobella Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Dużo kciuków. Ja mam pytanie czy w tym garażu, gdzie temperatura jest taka jak na dworze nadal będą mieszkały psy ? Quote
malizna78 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='malibo57']Właśnie otrzymałam podpisane zrzeczenie - od tej chwili Rafi jest podopiecznym Fundacji VIVA! i będzie objęty naszą statutową procedurą adopcyjną.[/QUOTE] No to Rafika uważam za uratowanego już:) Teraz dla niego już droga do nowego życia otwarta. Bardzo sie ciesze. Quote
ewu Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='malibo57']Niko28, mam prośbę, żebyś uaktualniła rozliczenia i stan finansów Rafiego. Napisałam do moderatora z prośbą o przeniesienie wątku. W takiej sytuacji konieczny jest remanent. UWAGA!!!! Zmiana konta do wpłat na Rafiego. Dotychczasowe konto jest nieaktualne. Nowe podam w pierwszym poście po przepisaniu na mnie wątku. Widzę, że wątek już przeniesiony na mnie - dziękuję ślicznie. Nika uzupełniła rozliczenie w 3 poście - dziękuję! Przeniosę je do pierwszego.[/QUOTE] Dobrze ,że Rafi pod skrzydłami Vivy. Quote
malibo57 Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Jeśli ktoś potrafi zrobić ładny banerek dla Rafiego, to bardzo, bardzo proszę:) Na razie funkcjonuje prowizorka. Dziękuję za miłe słowa. Wizyta przed adopcyjna jutro lub najdalej w poniedziałek. Quote
2010 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 (edited) Trzymamy bardzo mocno kciuki..... Edited February 27, 2012 by ick Quote
malibo57 Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Dzięki! Już podmieniam. Chciałam serdecznie podziękować dziewczynom, które zrobiły Rafiemu event na FB i go prowadziły - jeśli Rafi znajdzie DS, to dzięki nim. Dziękuję również bardzo Winter7 i Jubu. Quote
malizna78 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='malibo57']Dzięki! Już podmieniam. Chciałam serdecznie podziękować dziewczynom, które zrobiły Rafiemu event na FB i go prowadziły - jeśli Rafi znajdzie DS, to dzięki nim. Dziękuję również bardzo Winter7 i Jubu.[/QUOTE] A my dziękujemy Tobie za błyskawiczną reakcje. No o pomocy to już nie wspominam. Najważniejsze, ze Rafik opuści :raj" Potem już spokojnie, Ale na dom stały to wszyscy mamy chrapkę na pewno. Więc jeśli się uda, będzie wspaniale! Quote
malibo57 Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Całkiem osobne i wielkie podziękowanie należy się Pani Zofii B, Która jest prezesem TPZ Arkadia, prowadzącego przytulisko w Głownie. Pani Zofia interesuje się Rafim ( dawnym Rysiem:)), martwi się o niego i zaoferowała wszelką pomoc, jaka będzie potrzebna, aby Rafi miał odpowiednia opiekę - łącznie z pomocą finansową. Bardzo dziękuję! Quote
malizna78 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='malibo57']Całkiem osobne i wielkie podziękowanie należy się Pani Zofii B, Która jest prezesem TPZ Arkadia, prowadzącego przytulisko w Głownie. Pani Zofia interesuje się Rafim ( dawnym Rysiem:)), martwi się o niego i zaoferowała wszelką pomoc, jaka będzie potrzebna, aby Rafi miał odpowiednia opiekę - łącznie z pomocą finansową. Bardzo dziękuję![/QUOTE]Nie do wiary! To chyba wwyjątek. jeden z niewielu! To i my dziękujemy. Quote
BUDRYSEK Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='malizna78']Nie do wiary! To chyba wwyjątek. jeden z niewielu! To i my dziękujemy.[/QUOTE] bardzo sie ciesze :) Quote
Recommended Posts