Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od jakiegoś czasu piszę do Ninki na pw w sprawie Rafiego. Zasygnalizowałam jej sytuację u Czarodziejki... Nie odzywam się na wątku ponieważ na wątku Sako wszystkie niewygodne dla pani Cz....wpisy są non stop usuwane. Dzisiaj usunięto moje trzy skromne wpisy. Grzeczne ale oczywiste.... o wpisach innych osób to już nawet nie wspomnę.....
Podtrzymam moją deklarację dla Rafiego ale trzeba go zabrać z tego koszmarnego miejsca. Nawet w schroniskach psy tak nie marzną....chyba,że w podłych...
Co z innymi psami ,jak można zgotować im taki los?

Posted

Rafi zostanie zabrany w poniedziałek. Jeśli odezwie się chętny do adopcji, zrobimy w poniedziałek wizytę przed adopcyjną i, być może, Rafi trafi od razu do DS.
Jeśli nie, trafi pod opiekę Ajlii.
Jestem w kontakcie bezpośrednio z Przytuliskiem w Głownie, bo Nika jest poza sygnałem.
U Czarodziejki zostaną tylko te psy, których opiekunowie nie chcą zabrać.

Posted (edited)

Trzymam bardzo mocno kciuki za udaną akcję..!!!
Mam nadzieje,że się dogadacie...i uda się wszystko zorganizować
i :loveu:Rafi cudowny trójłapek będzie miał wreście ten wspaniały domek!!!.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie .

Edited by ick
Posted

[quote name='malibo57']Rafi zostanie zabrany w poniedziałek. Jeśli odezwie się chętny do adopcji, zrobimy w poniedziałek wizytę przed adopcyjną i, być może, Rafi trafi od razu do DS.
Jeśli nie, trafi pod opiekę Ajlii.
Jestem w kontakcie bezpośrednio z Przytuliskiem w Głownie, bo Nika jest poza sygnałem.
U Czarodziejki zostaną tylko te psy, których opiekunowie nie chcą zabrać.[/QUOTE]
Boże co za opiekunowie.... Co im te psy zawiniły? Pasuje tu hasło z Sekmisji :"Uwaga, niosę pomoc!!!!!...."
Rafiku trzymam kciuki, powodzenia kochanie.

Posted

[quote name='malibo57']Kontakt z Państwem chętnymi do adopcji został nawiązany - w tej chwili wymieniamy się danymi i ustalamy termin wizyty przed adopcyjnej:)[/QUOTE]Cudnie!
Dzięki malibo.
Może uda się to, o czym marzyliśmy od początku.
Oby!

Posted

Ja już nawet nie mam odwagi cieszyć się z tych wspaniałych wieści. Rafusiu oby tym razem się udało. Dziękuję Wszystkim pomagającym w tej adopcji.

Posted

Super wiadomość..I znowu fundacja VIVA pomaga!!!!
:loveu:Dziękujemy:loveu: VIVA serdecznie....:multi:
Pamiętam jak w akcji ratowania psiakom ze Szczytna też skutecznie pomogła..:loveu:
Dziękujemy za aktualne informacje o Rafiku !!!
Trzymam nadal b. mocno kciuki......

Posted

Niko28, mam prośbę, żebyś uaktualniła rozliczenia i stan finansów Rafiego.
Napisałam do moderatora z prośbą o przeniesienie wątku. W takiej sytuacji konieczny jest remanent.
UWAGA!!!!
Zmiana konta do wpłat na Rafiego. Dotychczasowe konto jest nieaktualne. Nowe podam w pierwszym poście po przepisaniu na mnie wątku.

Widzę, że wątek już przeniesiony na mnie - dziękuję ślicznie.

Nika uzupełniła rozliczenie w 3 poście - dziękuję! Przeniosę je do pierwszego.

Posted

[quote name='malibo57']Właśnie otrzymałam podpisane zrzeczenie - od tej chwili Rafi jest podopiecznym Fundacji VIVA! i będzie objęty naszą statutową procedurą adopcyjną.[/QUOTE]
No to Rafika uważam za uratowanego już:)
Teraz dla niego już droga do nowego życia otwarta.
Bardzo sie ciesze.

Posted

[quote name='malibo57']Niko28, mam prośbę, żebyś uaktualniła rozliczenia i stan finansów Rafiego.
Napisałam do moderatora z prośbą o przeniesienie wątku. W takiej sytuacji konieczny jest remanent.
UWAGA!!!!
Zmiana konta do wpłat na Rafiego. Dotychczasowe konto jest nieaktualne. Nowe podam w pierwszym poście po przepisaniu na mnie wątku.

Widzę, że wątek już przeniesiony na mnie - dziękuję ślicznie.

Nika uzupełniła rozliczenie w 3 poście - dziękuję! Przeniosę je do pierwszego.[/QUOTE]
Dobrze ,że Rafi pod skrzydłami Vivy.

Posted

Jeśli ktoś potrafi zrobić ładny banerek dla Rafiego, to bardzo, bardzo proszę:)
Na razie funkcjonuje prowizorka.
Dziękuję za miłe słowa.
Wizyta przed adopcyjna jutro lub najdalej w poniedziałek.

Posted

Dzięki! Już podmieniam.

Chciałam serdecznie podziękować dziewczynom, które zrobiły Rafiemu event na FB i go prowadziły - jeśli Rafi znajdzie DS, to dzięki nim.
Dziękuję również bardzo Winter7 i Jubu.

Posted

[quote name='malibo57']Dzięki! Już podmieniam.

Chciałam serdecznie podziękować dziewczynom, które zrobiły Rafiemu event na FB i go prowadziły - jeśli Rafi znajdzie DS, to dzięki nim.
Dziękuję również bardzo Winter7 i Jubu.[/QUOTE]
A my dziękujemy Tobie za błyskawiczną reakcje.
No o pomocy to już nie wspominam.
Najważniejsze, ze Rafik opuści :raj"
Potem już spokojnie,
Ale na dom stały to wszyscy mamy chrapkę na pewno.
Więc jeśli się uda, będzie wspaniale!

Posted

Całkiem osobne i wielkie podziękowanie należy się Pani Zofii B, Która jest prezesem TPZ Arkadia, prowadzącego przytulisko w Głownie.
Pani Zofia interesuje się Rafim ( dawnym Rysiem:)), martwi się o niego i zaoferowała wszelką pomoc, jaka będzie potrzebna, aby Rafi miał odpowiednia opiekę - łącznie z pomocą finansową. Bardzo dziękuję!

Posted

[quote name='malibo57']Całkiem osobne i wielkie podziękowanie należy się Pani Zofii B, Która jest prezesem TPZ Arkadia, prowadzącego przytulisko w Głownie.
Pani Zofia interesuje się Rafim ( dawnym Rysiem:)), martwi się o niego i zaoferowała wszelką pomoc, jaka będzie potrzebna, aby Rafi miał odpowiednia opiekę - łącznie z pomocą finansową. Bardzo dziękuję![/QUOTE]Nie do wiary! To chyba wwyjątek. jeden z niewielu!
To i my dziękujemy.