anica Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 26-go ,minął kolejny miesiąc... bez Ciebie, Jasieńka[*] tęsknię!... Quote
Sarunia-Niunia Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Jasieńko[*] pamiętamy o Tobie Urocza Jamnicza Damo... Quote
anica Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 Dziękuję Berni! Jesteś z nami... zawsze! Quote
Sarunia-Niunia Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Dzisiaj Dzień Zadumy... Psie Zaduszki... Jasieńko((*)) Kajuniu((*)) swoje miejsce w naszych sercach macie na zawsze!!! * * * * * Wierzę, że gdzieś w zaświatach cierpliwie, z nosem przy drzwiach czeka na mnie kudłata dusza mojego psa I słysząc kroki mej duszy uniesie klapnięte uszy i chmury nad nieboskłonem rozpędzi ogonem Potem mnie w progu przewróci gdy już uchylą się wrota i wtedy w proch się obróci nasza tęsknota * * * * * * * * * * 1 Quote
anica Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 .... nawet tego nie potrafię zapamiętać! nie mam głowy do dat... czasem o moich urodzinach, przypominają mi życzenia najbliższych... i prawda ,Berni , swoje miejsce w naszych sercach mają już na Zawsze!!!!! Dziękuję Ci z serca za przypomnienie ..światełko dla Was, Kajusiu[*] , Jasieńko[*] Quote
anica Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 O 28.11.2014 o 13:12, Mika31 napisał: Aniu będziesz płakać , przeklinać dobrze mieć kogoś na kim można się oprzeć i masz nasz aby się wyżalić .Śmierć jest częścią życia tylko to jest najtrudniejsza do zaakceptowania część . ...i płaczę! Jasieńko[*] tak bardzo mi Ciebie brakuje... dzisiaj po 15 minie dwa lata, jak pobiegłaś za TM Quote
Sarunia-Niunia Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Jasieńko((*))... w moim sercu też jesteś... pamiętam o Tobie Kochana... wierzę, że gdzieś TAM po tamtej stronie - jesteś szczęśliwa i czekasz na nas... (przepraszam, że z opóźnieniem, ale Maxiulinek jest chorutki i od poniedziałku dopiero dzisiaj jestem) Quote
anica Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 ... i że spotkamy się ,wszyscy razem! ...i że nie będzie już tej pustki, która tak boli! tęsknoty ....zadumy.... nadszedł czas... Quote
anica Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Anusiu ... pomyliłam datę ...Jasieńka[*] pobiegłam za TM w listopadzie 26... dwa lata dopiero teraz miną...tęsknię... Quote
Sarunia-Niunia Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 * * * * * Jasieńko[*]... to już 2 lata, jak Ciebie nie ma... Tęsknimy, Pamiętamy i Kochamy Cię Maleńki Aniołku... Wierzę, w to, że patrzysz na nas zza chmurki i... że kiedyś się spotkamy.... * * * * * Quote
anica Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 I... jest 26listopad... i minie piętnasta....i minie dwa lata... jak niema Ciebie Jasieńka[*] już z nami.... ..tak łatwo było Ciebie kochać....tak trudno zapomnieć...byłaś ...jesteś... i będziesz z nami.... na zawsze!!! Berni, bardzo dziękuję :) jesteś ...nie wiem co powiedzieć...jesteś kochana!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted December 24, 2016 Posted December 24, 2016 Jasieńko[*]... mam nadzieję, że tam, gdzie teraz jesteś jest Ci dobrze i zerkasz na nas zza chmurki opiekując się swoją Rodzinką... A my tutaj, na ziemskim padole też pamiętamy i mamy Cię w sercach... Quote
anica Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Tęsknię!...26-go ,minął kolejny miesiąc... bez Ciebie, Jasieńka[*] Quote
anica Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 Wielkanoc nadchodzi więc życzyć nie szkodzi , wszystkim którzy nas odwiedzają , Zajączka hojnego, Jajeczka smacznego, Dyngusa mokrego i Wiele Dobrego!!! Quote
anica Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Dziś jest 26...kolejny już...czas mija a moja tęsknota nie... Jasia... Jasieńka ... Jasiunia.. Quote
Sarunia-Niunia Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Jasieńko, Aniołku Kochany... i ja też pamiętam o Tobie.... zostawiam dla Ciebie tęczowe światełka, Maleńka... Quote
anica Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Jasieńka[*]....smutno....słowa potrafią być takie puste.... Quote
anica Posted June 26, 2017 Posted June 26, 2017 Jasieńka[*] nigdy Ciebie nie zapomnę.. mój kochany 'bałabuszku'... Quote
Sarunia-Niunia Posted June 26, 2017 Posted June 26, 2017 Jasiulku[*] nasza Kochana... jesteś w naszych sercach Aniołku... moja Korunia też jakby coraz słabsza... 13 lipca minie 7 lat, jak do nas przyjechała... boimy się o Nią... kochamy całym sercem i drżymy z niepokoju... Quote
anica Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Dziękuję , Berni ...zawsze się cieszę ,że nie tylko ja pamiętam o Jasieńce!... że byli ludzie ,którym nie była obojętna! .. że jednak 'żyje' w naszej pamięci... smutno...że tyle się zmieniło!.. że 'dogo' już nie takie 'jamnicze'..że nasze dziewczyny ,poodchodziły.. no cóż kiedyś usłyszałam że....każdy początek, ma swój koniec! Quote
anica Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Jasia[*]...moja maleńka, kochana Jasieńka...minęła piętnasta....smutno... Quote
Recommended Posts