elik_k Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Wszystko w jak najlepszym porządku. Rozunia już zadomowiła się na dobre :) Stala sie bardzo śmiała i odważna, zaczęła pilnować swojego terytorium i szczekać szczególnie na kozy, które ja bardzo intrygują i z którymi chętnie by sie pobawiła :) :D Z Juniorkiem bardzo się zaprzyjaźnili i nawet przy jedzeniu nie ma już z nimi problemu, całe dnie biegają razem na podwórku i ładnie się razem bawią :) Ulubioną rzeczą Rozuni są długie spacery poza ogrodzeniem, biega wtedy taka szczęśliwa oczywiście z Juniorem :) Lepszej suni nie mogliśmy sobie wymarzyć, jest posłuszna, usłuchana, kochana i w ogóle nie sprawia problemu :) :loveu:Chociaż zdarza jej sie czasami rozrabiać np. niedawno mama zostawiła mięso na zupę na stole a Roza ukradła je i zamiast zjeść to zawinęła je w koc :evil_lol: Quote
*Gajowa* Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Super wieści ! Rozunia lepiej trafić nie mogła... kochający właściciele, fajny kolega, własne podwórko, spacerki no i jeszcze kozy :evil_lol:. Quote
Linssi Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Bardzo się ciesze, ze TEN domek znalazl dla siebie TE sunie. Az milo poczytac, ze tak rozrabia :D Quote
Cantadorra Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 To bardzo przyjemne czytać takie posty. Plaster na te wszystkie smutki z innych wątków :) Quote
Linssi Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Jak tam sie ma nasza piekniocha?? Moze jakies fotki zimowe by sie znalazly?:cool3: Quote
elik_k Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Rozunia jest radosną rozbawioną sunią.Tarza się w śniegu, biega po zaspach i Junior jest przy niej bardzo zmęczony.Zdjęcia będą po świętach ,będąc ostatnio na wsi nie zdążyłam zrobić.Kłopoty z pęcherzem ustąpiły.Około 3 tygodnie temu przestała brać Furagin i mogliśmy ją zaszczepić na wściekliznę i kompleksowo na nosówkę i inne choroby.Ostatnio gryzie i przenosi łopatę do odśnieżania a gdy jest głodna nosi miskę.Jest naprawdę wspaniała i trudno byłoby ją nie pokochać. Quote
Linssi Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 wow! nie sadzilam ze Rozalia jest AZ TAK inteligentna! bardzo sie ciesze, ze tak dobrze sie u Was czuje :) czekamy na zdjecia zatem (moze Pani je wyslac do mnie na maila to wstawie na watek ;) ) Quote
Linssi Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Wlasnie dzwonil do mnie Pan Rozy. Nie mogl sie jej nachwalic! Mowil, ze bardzo sie do niej przywiazal, i nie moze zrozumiec, jak ktos mogl wyrzucic tak wspanialego psa. Mowil tez, ze Roza jest takim lekiem na zyciowe stresy i dzieki niej czuje sie szczesliwszy. Wspaniale jest slyszec cos takiego!!! :D Dostalam zaproszenie na spotkanie z Roza i sprawdzenie, czy faktycznie czuje sie szczesliwa. Mysle, ze uda sie to po Nowym Roku. Dziekuje niebiosom za tak cudowny domek dla Rozuni. Nie moglam prosic o nikogo lepszego dla niej :) Quote
erka Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Cudnie:):):):) ! Takich domków życzymy wszystkim naszym podopiecznym:). Quote
Linssi Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Bardzo dziekujemy za zyczenia, jakie otrzymalismy od Rodziny Rozy oraz zdjecia, ktore mozecie zobaczyc ponizej :) Rozalinda - ty szczesciaro!!! :D :D :D Jak widac, Roza jest pelnoprawnym czlonkiem rodziny :) Quote
Linssi Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 A co tu taka cisza? Panciostwo cos sie nie odzywa, a ja ciekawa jestem co tam u Rozy :cool3: Quote
elik_k Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Witam, Pańciostwo jest aktualnie zajęte przeprowadzką w Góry Świętokrzyskie. Od marca bedziemy już razem z Rozunią, która zadomowiła się na dobre w nowym domku. Rozuńka jest w bardzo dobrej kondycji. Pięknie wygląda z czego jesteśmy bardzo dumni, szczególnie gdy nasi sąsiedzi wygłaszają o suni opinie, że jest zadbana. Rozunia nie miała zadnych problemów zdrowotnych. Jest bardzo ożywiona lubi sie bawić i uwielbia długie spacery poza ogrodzeniem. Jak trochę ogarniemy się z przeprowadzką to przekażemy nowe foty. Quote
Cantadorra Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Jak fajnie się poszczęściło Różyczce. Cieszę się, że sunia dobrze wygląda i dobrze się czuje. Oczywiście, zresztą jak zawsze czekamy na fotki. Pozdrawiamy Różyczkę i jej rodzinę :) Quote
Linssi Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 To czekamy zatem z niecierpliwoscia na nowe foty!! I pozdrawiamy Rodzinkę :) Quote
Linssi Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Ja tak tylko niesmalo chcialam sie przypomniec apropos fotek :cool3: Quote
ewelinka_m Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Linssi napisał(a):Ja tak tylko niesmalo chcialam sie przypomniec apropos fotek :cool3: to ja nieśmiało się pod ten apel podpinam :evil_lol: Quote
elik_k Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Witam, Wysłałam już fotki wraz z wiadomością na maila [email protected] i proszę o wstawienie ich na forum. Z góry dziękuje. Pozdrawiam Ela :) Quote
Linssi Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 A ja cos maaaaam!!! Jak pozmniejszam to wstawie :D Quote
Linssi Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 I moje ulubione :loveu: : Dziekujemy za zdjecia!!! Heh...gdyby tak wszystkie nasze psiaki trafialy do takich domkow... Quote
ewelinka_m Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 takich domków to życzyłabym sobie dla wszystkich naszych psiaków :loveu: genialne zdjęcia :multi: Quote
Linssi Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Roza zaginela.... szczegoly na watku kieleckim :-( edit: Powsinoga juz sie znalazla. Szczegoly tez na watku kieleckim :) Quote
Recommended Posts