Jump to content
Dogomania

Balti juz w DS :), wiec jednak cuda sie zdazaja! Kolejna dobra akcja :)! Dzieki! :)

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poprosilam wraz z rescal osoby, ktore byly blisko zwiazane z watkiem Kubulenka, ktory wczoraj od nas odszedl :(, aby zwrocily uwage na watek Balatazara... Wyszlam z propozycja przekazania pieniazkow, ktore zostaly po Kubie na cele Baltazara... Mam nadzieje, ze nie bedzie sprzeciwow i pomozemy choc ta kwota pieskowi...

Posted

O ile dobrze doczytalam ,to jest chyba u Astaroth w hoteliku w Brzezinach k/W-wy .
A wlasnie tez widzialam w TV Baltazara. -zaraz po tym jak dotarlam na wątek i zastanawialam się ,czy pisac o tym Kluczborku ,bo może cos blizej W-wy znajdzie się,jakiś dt.
Może jakimś cudem dzięki tv znajdzie się jakaś dobra dusza i zaopiekuje się tym pięknym ONkiem.

Posted

rescal napisał(a):
a tak w ogole to gdzie dokladnie Baltazar jest teraz?

Psiak ptrzebywa w domu u Astaroth. Poznalam chlopaka osobiscie. Jest przekochanym psem i takim biednym :( tak bardzo by chcial biegac i szalec ale nie moze przez te zle zrośniete złamania :(

Posted

No ja wlasnie nie wiem co z tym hotelikiem...??? I nie mam odpowiedzi :(
A bardzo mi zalezy, jutro chcialam kogos zapytac o hotelowanie...

mru - co z puszkami :)? Wpadniecie???

Posted

[quote name='Paulina78']
mru - co z puszkami :)? Wpadniecie???

sory, cały dzień dziś nie dość że umieram z bólu to jeszcze jeździliśmy od hotelu do weta, do hotelu, do psów itp. dopiero wróciliśmy. jutro możemy odebrać? :)

jakiś dom we Wrocławiu się interesuje Baltazarem - trzeba sprawdzić! jest ktoś tam fajny, na kogo można w tym temacie liczyć? :)

niestety dom we Wrocławiu to jedno a spłata długo drugie :(

Posted

mru napisał(a):
dzieki wszystkim. zapyta opiekunki, na czyje konto kasę na Baltazara przelewać :) wyślę Wam pw!

Nie wiem czy nie najlepiej wysylac bezposrednio do Natalii. Bo dlug jest coraz wiekszy, a niestety ale na pewno Jej pieniazki sie przydadza...

Posted

Kochani, dziękuję, że tu zaglądacie i kibicujecie Baltazarowi.
Byliśmy w tv (mnie wycieli :angryy:, a w zasadzie pokazali ręce i nogi). Niuniek ładnie pozował, zero tremy, w przeciwieństwie do nas :lol:
Rzeczywiście był telefon z Wrocławia, zobaczymy co z tego będzie. Bez wizyty przedadopcyjej się nie obędzie. Państwo mają suczkę onkę, nie wiem, czy jest wysterylizowana.
Będziemy wdzięczne za każdy grosz na hotelik, ze spłatą nie można zwlekać.

Posted

Haha, Kalina, trzeba bylo mejkapa zarzucic, toby Cie wzieli na pierwszy plan :)!
To jak? GDZIE TE WPLATY? DO NATALII??? KALINA - dawaj info :D! Ludzie pytaja :)

mru, jasne, moze byc jutro, tylko ja z rana zalatana... Generalnie trzeba zabrac z Hawajskiej i polowe do mnie zrzucic na zbiorke ( wlasnie masz maila z prosba na fundacyjnym mailiku ;) ) i polowa jest dla Was na Dyminy :) Aha, to jest 16 paletek po 12 puszek...
ZDZWONIMY SIE , OK :)???

Posted

Ok, a jak zajrzysz na maila z prosba moja fundacyjna to daj znac co sie uda zrobic :)
Do szanownego prezesa tez napisalam ;). Mam nadzieje, ze doszlo do Was :)