bela51 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Trafiłam tu z wątku Kuuisia.Nie dam rady sie zadeklarowac, ale moze inni tez zajrza. Quote
P78 Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Poprosilam wraz z rescal osoby, ktore byly blisko zwiazane z watkiem Kubulenka, ktory wczoraj od nas odszedl :(, aby zwrocily uwage na watek Balatazara... Wyszlam z propozycja przekazania pieniazkow, ktore zostaly po Kubie na cele Baltazara... Mam nadzieje, ze nie bedzie sprzeciwow i pomozemy choc ta kwota pieskowi... Quote
Olga7 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Czy nadal szukacie miejsca w hoteliku dla Baltazara ? Być moze jeszcze ma miejsce pod Kluczborkiem u Lilki ,jesli nie ma gdzie umieścić Baltazara.Może jakoś uzbiera się na oplacenie .Pisze o tym hoteliku,bo tam opieka jest b.troskliwa a otwarty nie tak dawno i jest moze szansa ma miejsce,choc to trochę daleko od W-wy. http://www.dogomania.pl/threads/189840-Hotel-u-Lilki...-Okolice-Kluczborka Quote
rescal Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 a tak w ogole to gdzie dokladnie Baltazar jest teraz? Quote
Monika z Katowic Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='mru']wrzucę nową fotkę Baltazarka... jutro ma być u niego Teleexpress, trzymajcie kciuki... Baltazar dzisiaj był w TV! Quote
Olga7 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 O ile dobrze doczytalam ,to jest chyba u Astaroth w hoteliku w Brzezinach k/W-wy . A wlasnie tez widzialam w TV Baltazara. -zaraz po tym jak dotarlam na wątek i zastanawialam się ,czy pisac o tym Kluczborku ,bo może cos blizej W-wy znajdzie się,jakiś dt. Może jakimś cudem dzięki tv znajdzie się jakaś dobra dusza i zaopiekuje się tym pięknym ONkiem. Quote
obraczus87 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 rescal napisał(a):a tak w ogole to gdzie dokladnie Baltazar jest teraz? Psiak ptrzebywa w domu u Astaroth. Poznalam chlopaka osobiscie. Jest przekochanym psem i takim biednym :( tak bardzo by chcial biegac i szalec ale nie moze przez te zle zrośniete złamania :( Quote
Cantadorra Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Ja również widziałam Baltazara w TV. Liczę, że ktoś się nim zainteresuje, w koncu nie ma potęzniejszego medium niż tv. Quote
P78 Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Nasza Gwiazdka!!! :) Tylko ciotka Cie nie widziala, bo miala spotkanie fundacyjne :placz: A Kalinka dzwonila... :( Quote
Olga7 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Nie wiem ,ale chyba jeszcze Donka5 może ma akurat wolne miejsce .A dobrze by Baltazar mogl trafic do Przebieczan .Może tam by warto pytac ? Quote
mru Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 ja nie widziałam, cały dzień w terenie - dziś był? kochany:) Quote
obraczus87 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Baltazar potrzebuje pomocy.... nie ma nawet na olpacenie hotelu Quote
P78 Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 No ja wlasnie nie wiem co z tym hotelikiem...??? I nie mam odpowiedzi :( A bardzo mi zalezy, jutro chcialam kogos zapytac o hotelowanie... mru - co z puszkami :)? Wpadniecie??? Quote
beataczl Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 oj Baltazarku kto Ci jeszcze pomoze...? oby sie domek zglosil ... nie zrozumialam czy Baltazarek mial operowana lapke, czy nie i czy powinien miec? jednorazowo wplace 20 zł. Quote
mru Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [quote name='Paulina78'] mru - co z puszkami :)? Wpadniecie??? sory, cały dzień dziś nie dość że umieram z bólu to jeszcze jeździliśmy od hotelu do weta, do hotelu, do psów itp. dopiero wróciliśmy. jutro możemy odebrać? :) jakiś dom we Wrocławiu się interesuje Baltazarem - trzeba sprawdzić! jest ktoś tam fajny, na kogo można w tym temacie liczyć? :) niestety dom we Wrocławiu to jedno a spłata długo drugie :( Quote
1986rybka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 mogę wpłacić parę groszy jak na razie jednorazowo - podeślijcie mi nr konta na priv ;) Quote
obraczus87 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 z wroclawia są: http://www.dogomania.pl/members/71883-diuna_wro http://www.dogomania.pl/members/106038-borysus Quote
mru Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 dzieki wszystkim. zapyta opiekunki, na czyje konto kasę na Baltazara przelewać :) wyślę Wam pw! Quote
obraczus87 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 mru napisał(a):dzieki wszystkim. zapyta opiekunki, na czyje konto kasę na Baltazara przelewać :) wyślę Wam pw! Nie wiem czy nie najlepiej wysylac bezposrednio do Natalii. Bo dlug jest coraz wiekszy, a niestety ale na pewno Jej pieniazki sie przydadza... Quote
Kalinuwka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Kochani, dziękuję, że tu zaglądacie i kibicujecie Baltazarowi. Byliśmy w tv (mnie wycieli :angryy:, a w zasadzie pokazali ręce i nogi). Niuniek ładnie pozował, zero tremy, w przeciwieństwie do nas :lol: Rzeczywiście był telefon z Wrocławia, zobaczymy co z tego będzie. Bez wizyty przedadopcyjej się nie obędzie. Państwo mają suczkę onkę, nie wiem, czy jest wysterylizowana. Będziemy wdzięczne za każdy grosz na hotelik, ze spłatą nie można zwlekać. Quote
P78 Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Haha, Kalina, trzeba bylo mejkapa zarzucic, toby Cie wzieli na pierwszy plan :)! To jak? GDZIE TE WPLATY? DO NATALII??? KALINA - dawaj info :D! Ludzie pytaja :) mru, jasne, moze byc jutro, tylko ja z rana zalatana... Generalnie trzeba zabrac z Hawajskiej i polowe do mnie zrzucic na zbiorke ( wlasnie masz maila z prosba na fundacyjnym mailiku ;) ) i polowa jest dla Was na Dyminy :) Aha, to jest 16 paletek po 12 puszek... ZDZWONIMY SIE , OK :)??? Quote
mru Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Paulina - ok, dzwoń do mnie lub do P.! :) Quote
P78 Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Ok, a jak zajrzysz na maila z prosba moja fundacyjna to daj znac co sie uda zrobic :) Do szanownego prezesa tez napisalam ;). Mam nadzieje, ze doszlo do Was :) Quote
Recommended Posts