Jump to content
Dogomania

Likwidacja przytuliska w Sandomierzu - DT, DS na cito! BARDZO PROSIMY O POMOC!

Recommended Posts

Posted

[quote name='oalela']Prześlę Wam 5 dyszek. Będzie na ampułkę.
Dziękujemy.
Zarz Wam pokażę naszego 'malucha'.

oto i on, niestety wierci się prze okrutnie i w jedną osobę ciężko mu zrobić zdjęcia.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Czy może ktoś pomóc w ogłoszeniach? Z przytuliska mamy totalny zastój adopcyjny, tylko ogłoszenia nas ratują..
Allegro ma Kaja, Ares (szczeniak u góry), Lord, Sonia..

Na DT mamy śliczną młodziutką Daisy, która wpadła we wnyki, ale dzięki troskliwej opiece Asi doszła do siebie i łapa sie goi. Nigdy nie będzie w 100% sprawna, ale mała śmiga aż miło..
kontakt do ogłoszeń [SIZE=2]501 630 573 Asia

Daisy to półroczne psie dziecko, które prawdopodnie padło ofiarą bestialskich praktyk kłusowników - wpadła we wnyki.
Pomimo poważnego urazu łapki, jest normalnym, wesołym, beztroskim szczeniakiem, który niczego się nie boi. Łapka ładnie się goi.
Ufa ludziom, kocha inne zwierzęta.

Jest śliczna, kochana i szuka najlepszego domu, czeka w troskliwym DT.
Zaszczepiona, warunkiem adopcji - sterylizacja w odpowiednim czasie.

Posted

grzenka napisał(a):
Czy jest szansa na fotki Smajlika po długim weekendzie?:lol: Co u o Sharkusia, nikt nie dzwonił???

Cisza.
Jak mi się uda pożyczyć aparat to będą ;)

Posted

agusiazet napisał(a):
Dobrze, że kolejny piesek poszedł do domu!!!
Soemo, czy do zbiórki na surowicę dla Waszych psiaków można się jeszcze dołożyć? Bo dostałam dodatkową kasę:)

Też bym tak chciała :) za surowicę wyjdzie ok. 800zł. Surowica dojechała do Krakowa, za tydzień ją odbiorę.
Będziemy bardzo wdzięczni.
Dziś wyściskam te kochane mordy :) :)
Aga odwiedzisz nas kiedyś?

Posted

Kochana, wprawdzie mam samochód i prawo jazdy i jeżdżę (jak muszę), ale strasznie tego nie lubię!!! I w zasadzie do Sandomierza z Mielca jest blisko, ale nie wiem, czy się odważę:( Moja najdłuższa trasa była do Rzeszowa:) Poza tym ja zawsze muszę ciągnąć ze sobą ośmioletniego ogona, czyli moją najmłodszą córkę:) Ona jest wielką miłośniczką kotów!
Poproszę na PW dane do przelewu. Czy jedna dawka to 50 zł?

Posted

agusiazet napisał(a):
Kochana, wprawdzie mam samochód i prawo jazdy i jeżdżę (jak muszę), ale strasznie tego nie lubię!!! I w zasadzie do Sandomierza z Mielca jest blisko, ale nie wiem, czy się odważę:( Moja najdłuższa trasa była do Rzeszowa:) Poza tym ja zawsze muszę ciągnąć ze sobą ośmioletniego ogona, czyli moją najmłodszą córkę:) Ona jest wielką miłośniczką kotów!
Poproszę na PW dane do przelewu. Czy jedna dawka to 50 zł?

40zł :) No u nas kotów w przytulisku nie ma.. na szczęście albo niestety. Są u karmicielek. Konto w pierwszym poście proszę Pani :)
zapraszamy.

Posted

Moja szalona :* Matulka wykwestowała jakąś kaskę u swoich szalonych :) znajomych. Jeszcze nie wiem ile, ale będzie niedługo przelew na następną porcyjkę surowicy.
BTW , macie jakieś jamnikostwory?

Posted

oalela napisał(a):
Moja szalona :* Matulka wykwestowała jakąś kaskę u swoich szalonych :) znajomych. Jeszcze nie wiem ile, ale będzie niedługo przelew na następną porcyjkę surowicy.
BTW , macie jakieś jamnikostwory?

Ojej dzięki WAM!!! :)

jamnikostwory... nie mamy Sonie bassetową, wszystkie jamnikopodobne poszły dzięki Isadorze do domu :)

W czwartek do domu poszła Kaja

w tym tygodniu pojadę zawieźć książeczkę jej to sprawdzę jak się ma.

W piątek pod furtką czekał na mnie kolejny szczeniak.. Sunia owczarkowata, podpalana, z wielkimi uszami. zdjęcia wkrótce.

Do domu poszła dzisiaj Banshee, która była na DT u Florentynki :)

Posted

wadercia napisał(a):
czyli ze tak powiem 2:1 ze zlymi wiadomosciami wygrywamy :)

Nie kracz! :)

Aga, od środy mam urlop do niedzieli jestem, jakbyś miała czas i ochotę ;-)
byłam teraz dwa dni czw/pt w przytulisku. Miałam pod opieką wolontariat 10-15 lat, plus chłopaka 19lat. Wyszliśmy z prawie wszystkimi możliwymi psiakami na spacer. W piątek to samo. Pomału, psiaki kojarzą to z czymś fajnym. Super sprawa. Niestety, większość jest narwana, wszystko muszę nadzorować.
Większość psów w kojcach to pobudzone samce, które się ze sobą nie zgadzają, więc opcja dwóch psów na spacerze odpada, póki co przynajmniej.
Teraz jak będę jestem umówiona z dzieciakami, zaczniemy pracować może z psami, bo ja lipiec mam zawalony i będę tylko chwilę na weekendach w Sandomierzu, więc chciałabym żeby chociaż część psów regularnie wychodziła, jak mnie nie będzie.

Dziewczyny... jak ja bym chciała normalne schronisko.. żeby były etaty, a nie na wariackich papierach wszystko. Uwierzcie, z taką ekipą to byłoby jedną z lepszych w Polsce. Ja to wiem. I zrobię wszystko żeby tak się kiedyś stało.

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
żeby tak było 10:0 !

Będę odnawiała allegra Soni, Nanie... kogoś zrobić pilnie?
Bez wyróżnień, bo mnie TŻ w samych majtkach do mamusi odeśle.

Kotek, Bushido wystawiała ostatnio allegra. http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=19922225 na razie podziękuję Ci za pomoc. Jak w końcu dostaniemy status charytatywnej to poproszę Cię o takie wypasione z naszego konta.

Posted

eh.. zaluje ze mam do takich fajnych ludzi tyle kilometrow bo z checia bym wam pomogla nie tylko wirtualnie :)

Moze z czasem i starsi wolontariusze sie trafia 16-20 lat takim nie trzeba za duzo tlumaczyc :)

Posted

wadercia napisał(a):
eh.. zaluje ze mam do takich fajnych ludzi tyle kilometrow bo z checia bym wam pomogla nie tylko wirtualnie :)

Moze z czasem i starsi wolontariusze sie trafia 16-20 lat takim nie trzeba za duzo tlumaczyc :)

I tak bardzo pilnować :) ostatnio im zapowiedziałam, że poduszę jak same psa wyciągną z kojca. Bo tylko na chwilę się odwróciłam.. a one zapięły psa przez kraty i cwane stwierdziły, że do kojca nie wchodziły :)
pewnie i taki się nam trafi. Mamy kilka osób, które czasami przychodzą.. zawsze w zimie najgorzej.

Może w sierpniu dostanę wolne to byś wpadła, co? Spać gdzieś może Cię ulokujemy ;) bud ci u nas pod dostatkiem :grins:
albo na weekend...

Posted

Soema napisał(a):
I tak bardzo pilnować :) ostatnio im zapowiedziałam, że poduszę jak same psa wyciągną z kojca. Bo tylko na chwilę się odwróciłam.. a one zapięły psa przez kraty i cwane stwierdziły, że do kojca nie wchodziły :)
pewnie i taki się nam trafi. Mamy kilka osób, które czasami przychodzą.. zawsze w zimie najgorzej.

Może w sierpniu dostanę wolne to byś wpadła, co? Spać gdzieś może Cię ulokujemy ;) bud ci u nas pod dostatkiem :grins:
albo na weekend...

To daj znać jak się coś skończy. Nie wyrzucam dziewczynek, mam w niesprzedanych i wystawiam dwoma kliknięciami.

No wiesz co?! To ja Ci obiecałam, że kanapę kupimy jak przyjedziesz, albo przynajmniej dymany materac będzie, a Ty mnie do budy zapraszasz? :diabloti: Poczekaj, kupię sobie hamak to przyjadę! Macie tam jakieś drzewko chyba w tej Polsce, co?