Soema Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Mamy wilkowatego, kilkumiesięcznego szczeniaka w przytulisku i jemu też muszę zrobić zdjęcia. Szukam też pilnie DT dla małej suni znalezionej na mieście, pan z US ją znalazł, ale jego suka chce małą zjeść. Sunia ma pewnie ko. 5-6tyg. tak mu wet powiedział. Quote
Luzia Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Zdjęcia sprzed tygodnia ( wybrane ): LORD: MAJA: Quote
Luzia Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 DIX NESTOR / RAMBO NERON I NANA ( zapoznanie ) Quote
Luzia Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Szalona :loveu: (CRAZY) NAFI ( zakochana w Karinie bez pamięci ) Quote
Luzia Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 KAJA ( opcja chłodzenia się :) ) Z DIXIE JUMPER: Quote
Luzia Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 KAJA chłodzenia CD ( tym razem poziom hard ) DORA: SOŃKA :) Quote
Luzia Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 RUDY MAJA Myślę że tyle wystarczy, jeśli ktoś chce reszta w albumie: https://picasaweb.google.com/luziek/SSPZ20110605 Quote
Soema Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Super te zdjęcia powychodziły :) masz w ŁEB za upubliczniane mego wizerunku ;-) Quote
Wadercia Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Soema napisał(a):Super te zdjęcia powychodziły :) masz w ŁEB za upubliczniane mego wizerunku ;-) moim zdaniem wszystkie mordki na fotkach sa przeurocze i przesliczne :) Quote
NikaEla Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 witam, (zaglądam tu po drodze z Kundelkowej skarbonki) zdjęcie kaji w misce mnie rozwaliło :) :) Quote
Iljova Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Soema nie bądź taka przynajmniej my tez możemy zobaczyć Ciebie chociaż na zdjęciu skoro nie można w realu ;-) A psiaki wspaniałe i te ujęcia ....fantastyczne. :-) [quote name='Nikaragua']witam, (zaglądam tu po drodze z Kundelkowej skarbonki) zdjęcie kaji w misce mnie rozwaliło :) :) To jest niesamowite ;-) Quote
Soema Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 [quote name='Iljova']Soema nie bądź taka przynajmniej my tez możemy zobaczyć Ciebie chociaż na zdjęciu skoro nie można w realu ;-) A psiaki wspaniałe i te ujęcia ....fantastyczne. :-) Tylko mnie do adopcji nie wystawiajcie ;) a jak ktoś powie, że mam 16 lat, to tu więcej nie wejdę. Luzia, coś Ci Crazy zaginęła w akcji:eviltong: sam podpis jest, w poście z Nafi. Quote
Wadercia Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Soema napisał(a):Tylko mnie do adopcji nie wystawiajcie ;) a jak ktoś powie, że mam 16 lat, to tu więcej nie wejdę. Luzia, coś Ci Crazy zaginęła w akcji:eviltong: sam podpis jest, w poście z Nafi. wejdzie wejdziesz, czyzby kompleks? Ah... mi tez daja gora 16 lat, i bez dowodu niemam co wychodzic z domu :D Quote
Iljova Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Tego to chyba nikt nie zrobi, ;-) przynajmniej bez Twojej wiedzy ;-) Quote
anetek100 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 mnie tez dają 16 i się z tego powodu baaardzo cieszę:)będę młodziej wyglądac poźniej, przynajmniej taką mam nadzieję:) Quote
Wadercia Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Witam anetek100 :D Milo widziec kogos z Olsztyna :) Quote
Luzia Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Soema napisał(a):Super te zdjęcia powychodziły :) masz w ŁEB za upubliczniane mego wizerunku ;-) No w sumie nawet nawet, myślałam że będzie gorzej ( nie ma to jak wrodzony pesymizm :evil_lol: ) Oj tam, oj tam. Jak ktoś ładny to aż miło zdjęciami się chwalić ;) ( dlatego ja tak od zdjęć staram się uciekać :evil_lol: ) Soema napisał(a): Luzia, coś Ci Crazy zaginęła w akcji:eviltong: sam podpis jest, w poście z Nafi. Kurcze to nie wiem czemu :hmmmm: u mnie wyświetla :shake: Co do wieku to ja się nie wypowiadam bo zawsze każdy dawał mi więcej niż miałam w rzeczywistości, choć nie zaprzeczę, że czasami się to przydawało :evil_lol: Quote
Soema Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Niestety aparat wczoraj do mnie nie dojechał.. Mamy cudnego szczeniaka. Piękny Wilk z niego wyrośnie. Sama rozkosz maluch! Po ogłaszaniu moment znajdzie dom.. Smile po próbie ściągnięcia kołnierza dobrał się do łapki, więc kołnierz zostaje, jakoś na czas zdjęć trzeba będzie go zając.. Wczoraj był na spacerkach z nowymi wolontariuszkami :) Quote
grzenka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Poczekamy w takim razie na aparat i nowe fotki.Fajnie, że są nowe wolontariuszki i że Smajlik był na spacerku:lol:. Quote
Soema Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 grzenka napisał(a):Poczekamy w takim razie na aparat i nowe fotki.Fajnie, że są nowe wolontariuszki i że Smajlik był na spacerku:lol:. Smile chodzi przynajmniej raz dziennie na spacer. On absolutnie nie załatwia się w pokoju. A wolontariuszy - dzieciaków mamy sporo :) dużo szkół chce pomagac. Problem jest inny, nasz czas, bo my też wolontariat w każdej wolnej chwili i nie dla wszystkich w danym momencie mamy zajęcie. Ja kursuje jak porąbana między Krk i Sando żeby wychodzic z dzieciakami i psami na spacery, ale długo tak nie pociągnę i finansowo i fizycznie. Quote
Soema Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Za tydzień/dwa może będziemy mieli czeską surowicę - 8euro ampułka. Zamówiliśmy 20.. Quote
Recommended Posts