Jump to content
Dogomania

Likwidacja przytuliska w Sandomierzu - DT, DS na cito! BARDZO PROSIMY O POMOC!

Recommended Posts

Posted

Mamy wilkowatego, kilkumiesięcznego szczeniaka w przytulisku i jemu też muszę zrobić zdjęcia.
Szukam też pilnie DT dla małej suni znalezionej na mieście, pan z US ją znalazł, ale jego suka chce małą zjeść. Sunia ma pewnie ko. 5-6tyg. tak mu wet powiedział.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Soema napisał(a):
Super te zdjęcia powychodziły :)
masz w ŁEB za upubliczniane mego wizerunku ;-)

moim zdaniem wszystkie mordki na fotkach sa przeurocze i przesliczne :)

Posted

Soema nie bądź taka przynajmniej my tez możemy zobaczyć Ciebie chociaż na zdjęciu skoro nie można w realu ;-)
A psiaki wspaniałe i te ujęcia ....fantastyczne. :-)

[quote name='Nikaragua']witam, (zaglądam tu po drodze z Kundelkowej skarbonki) zdjęcie kaji w misce mnie rozwaliło :) :)

To jest niesamowite ;-)

Posted

[quote name='Iljova']Soema nie bądź taka przynajmniej my tez możemy zobaczyć Ciebie chociaż na zdjęciu skoro nie można w realu ;-)
A psiaki wspaniałe i te ujęcia ....fantastyczne. :-)

Tylko mnie do adopcji nie wystawiajcie ;) a jak ktoś powie, że mam 16 lat, to tu więcej nie wejdę.

Luzia, coś Ci Crazy zaginęła w akcji:eviltong: sam podpis jest, w poście z Nafi.

Posted

Soema napisał(a):
Tylko mnie do adopcji nie wystawiajcie ;) a jak ktoś powie, że mam 16 lat, to tu więcej nie wejdę.

Luzia, coś Ci Crazy zaginęła w akcji:eviltong: sam podpis jest, w poście z Nafi.

wejdzie wejdziesz, czyzby kompleks?
Ah... mi tez daja gora 16 lat, i bez dowodu niemam co wychodzic z domu :D

Posted

Soema napisał(a):
Super te zdjęcia powychodziły :)
masz w ŁEB za upubliczniane mego wizerunku ;-)

No w sumie nawet nawet, myślałam że będzie gorzej ( nie ma to jak wrodzony pesymizm :evil_lol: )

Oj tam, oj tam. Jak ktoś ładny to aż miło zdjęciami się chwalić ;) ( dlatego ja tak od zdjęć staram się uciekać :evil_lol: )

Soema napisał(a):

Kurcze to nie wiem czemu :hmmmm: u mnie wyświetla :shake:

Co do wieku to ja się nie wypowiadam bo zawsze każdy dawał mi więcej niż miałam w rzeczywistości, choć nie zaprzeczę, że czasami się to przydawało :evil_lol:

Posted

Niestety aparat wczoraj do mnie nie dojechał.. Mamy cudnego szczeniaka. Piękny Wilk z niego wyrośnie. Sama rozkosz maluch! Po ogłaszaniu moment znajdzie dom..
Smile po próbie ściągnięcia kołnierza dobrał się do łapki, więc kołnierz zostaje, jakoś na czas zdjęć trzeba będzie go zając.. Wczoraj był na spacerkach z nowymi wolontariuszkami :)

Posted

grzenka napisał(a):
Poczekamy w takim razie na aparat i nowe fotki.Fajnie, że są nowe wolontariuszki i że Smajlik był na spacerku:lol:.

Smile chodzi przynajmniej raz dziennie na spacer. On absolutnie nie załatwia się w pokoju.

A wolontariuszy - dzieciaków mamy sporo :) dużo szkół chce pomagac. Problem jest inny, nasz czas, bo my też wolontariat w każdej wolnej chwili i nie dla wszystkich w danym momencie mamy zajęcie. Ja kursuje jak porąbana między Krk i Sando żeby wychodzic z dzieciakami i psami na spacery, ale długo tak nie pociągnę i finansowo i fizycznie.