Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to ja tak się troszku wtrącę nieśmiało...suka mojej siostry miała wypadniętą rzepkę - nie miała operacji, miała ograniczony ruch, dostawała jakieś leki przeciwzapalne chyba i do tego glukozamina i ta rzepka się jej poprawiła do tego stopnia, ze nie potrzeba operacji - ale cały czas musi mieć ograniczony ruch cały czas...tak jak moja mańka wstańka - moja dla odmiany ma zwyrodnienie stawu piętowego od 2 r. życia:(..to drugie kolano mnie bardziej niepokoi (to jest zerwane wiązadło krzyżowe wkolanie?)...ale bym to jeszcze skonsultowała..

Może wyślij te zdjęcia rtg Doddy i poproś, zeby zerknął na nie dr - chyba Sterna albo siakis inny ortopeda

tu jest art.nt zerwanego więzadła i metody operacji:

http://www.psy24.pl/2153-zabieg-TPLO---kolano-psa.html

nie wiem czy słyszałyście o klinice w Grudziądzu - podobno mają taki sprzęt, że niejedna klinika takiego nie ma;)

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj tak, o Grudziądzu słyszałam z pierwszej ręki, bo mój wet ma wspólnika - młody wet przeprowadził się do Szczecina, a pracował chyba właśnie w tej klinice z super sprzętem. Teraz marudzi, że w Szczecinie takiego nie ma...

Posted

w grudziadzu byla operowana moja arina, a sprzetu faktycznie nie jedna klinika moze pozazdroscic, gdyby byl potrzebny jakis transport do grudziadza czy cus od 18grudnia jestem w domu;)

Posted

oj, nieciekawie to brzmi :(
te 700-800zł to normalna cena za taką operację? wiem, że to nie to samo ale może "stopień trudności" podobny. gdy moja etna była operowana, miała usuwany staw biodrowy i odłamki miednicy po wypadku, to koszt operacji wyniósł 350zł.

Posted

Dziewczyny tylko nie mieszajcie.
Diagnoza jest trafiona. Nic nie trzeba już konsultować.
To są najlepsi weci w trójmieście, nie jednego psa złożyli, nie jednego asta nam kroili.
To są na prawdę fajne i porządne doktorki.
Tutaj tylko kasa potrzebna na zreperowanie tego stawu który ma zmiany zwyrodnieniowe.
A czy rzepka będzie do roboty to się okaże później.

Tak to normalna cena, Buby sama rzepka tyle kosztowała.
A nie zaryzykuje innego tańszego veta bo tych znam i wieleeee psów nam robili.

Posted

agaga21 napisał(a):
oj, nieciekawie to brzmi :(
te 700-800zł to normalna cena za taką operację? wiem, że to nie to samo ale może "stopień trudności" podobny. gdy moja etna była operowana, miała usuwany staw biodrowy i odłamki miednicy po wypadku, to koszt operacji wyniósł 350zł.

Agatko ja za rzepkę u lusi miałam zapłacic 550 zł a wszystkiego wyszło około 1000 zł

Posted

[quote name='fioneczka'][COLOR="#ff0000"][B][SIZE="3"]ZAPRASZAM na bazarek z którego dochód przeznaczony będzie także dla GRACJI[/SIZE][/B][/COLOR] [url]http://www.dogomania.pl/threads/197541-bluzeczki-spódniczki-nowe-i-używane-...-do-12.12[/url][/QUOTE]
po przemyśleniu i zgodnej decyzji ten bazarek przeznaczymy tylko na Grację

Posted

Kasą wspomóc maleńkiej nie mogę. W Święta pomyślę nad jakimś bazarkiem. Może jakiś grosz da się uzbierać.
Dziewczyny myślałyście o allegro cegiełkowym?

Posted

[quote name='Kana']! A gdzie czerwony dywan ?

wiedzialam ze o czyms zapomnielismy:splat:

tadam:diabloti:

i te nowi fotki Gracji z jej nowa kolezanka:cool3: byscie powstawiali:evil_lol: