yumanji Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Kana napisał(a):Napisalam do niego na jego forum. Może zna tą rodzinę :) Potem zostanie kwestia - kto chce jechać z Kaną do mazowieckiego 8) Jak Kana w drodze do Warki nie wpadnie do Yumanji,to oddam Jej z powrotem cholernego kaukaza. Quote
Kana Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 A wiesz że o tym pomyślałam ? Tylko jak to zgrać... Quote
yumanji Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Kana napisał(a):A wiesz że o tym pomyślałam ? Tylko jak to zgrać... Cos wymslisz...moze pzrenocujecie u mnie,bo to cholernie dluga trasa.. Quote
Kana Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Wizytą zgodził się przeprowadzić Jamor z Warki! Serdecznie dziękujemy! Teraz pytanie, kto by chcial ewentualnie bujnąć się z Kaną i Gracjanką do Warki ? Za zwrot kosztów oczywiście :mrgreen: Quote
yumanji Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 A kto by chcial z Toba jechac?czy ty mozesz wrzucic u siebie na fb mojego bialego bulla?on najb przypomina amstafa z mich psow? Quote
Kana Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Już wrzucam :) Wyślij mi tylko na pw opis i link do zdjęć. Quote
yumanji Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 A moglabys sciagnac zdjecia z jego watku,jak ci wysle link?sa najlepsze.opis dam zaraz Quote
Kana Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Dobrze leniu :) Z niecierpliwością czekam na wizytę ! :) Quote
yumanji Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Kana napisał(a):Dobrze leniu :) Z niecierpliwością czekam na wizytę ! :) Nie jestem leniem,tylko nie umiem,a nie mam ich na poczcie. Quote
furciaczek Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Kiedy wizyta? Sliczna dziewczynka:loveu: Quote
chita Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 bidusia dzielna:loveu: i one tak sie wszystkie dogaduja:-o a to w srodku to skad, bo to chyba nie Pchelka:razz: Quote
Kana Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Wizyty nie będzie, Pani musiała zrezygnować. Pchelka w DS :) Ta w środku to Manta. Dzika szczeniorka z tego wątku : http://www.dogomania.pl/threads/199093-BRAWO!-Psy-z%C5%82apane!-szukamy-wsparcia-finansowego-karma-transport.-Mamy-BDT.-4-psy Wszystkie się dogadują bo nie mają wyboru. Generalnie żadna z nich nie toleruje innych psów... Ale dla mnie nie ma rzeczy niemożliwych :lol: SILA PERSWAZJI :lol!: Muszą i już, u mnie nie ma kłótni, nie muszą się kochać, mają się jedynie tolerować i nie zabijać na każdym zakręcie. Bo jak nie to wszystkie :dog::dog::dog::snipersm: :jumpie: Quote
Kana Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ale co ? Zdjęcia czy to że się dogadują? :razz: Quote
Soema Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Kana napisał(a):Ale co ? Zdjęcia czy to że się dogadują? :razz: Haha foty myślę, że aparatem :grins: że się akceptują... moja półwidząca ONka.. nawet nie wącha.. od razu dziabie. Quote
Kana Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Doświadczenie, upór, rygor, zdecydowanie, kagańce i wytrwałość :) No i jeszcze trzeba rozszyfrować psa by wiedzieć jak którego podejść :lol: Quote
Kana Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Gracja znalazła swój azyl. :loveu: Dzisiaj zamieszkała u Jacka i Beaty w Gdańsku. Ogromnie dziękujemy za pomoc każdemu kto się przyczynił do uratowania suni i w pobycie jej u mnie! Quote
furciaczek Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Matko az zlecialam zkanapy!! Rewelacja!! :multi::multi: Quote
baster i lusi Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 ocelot napisał(a):Kochane a coś więcej? KOPIUJĘ Z NIEBIESKIEGO Re: [Gdańsk] GRACJA - caly czas czeka na kochający dom! przez Ruda&Jacek » 14 sty 2011, 18:41 Cześć wszystkim Wiemy, że to nie miejsce na powitanie ale nie mogliśmy się powstrzymać Gdy pierwszy raz zobaczyliśmy Gracje na zdjęciach w ogłoszeniu Jacek od razu się zakochał i nie było już odwrotu, musiała być Gracja i koniec Od tamtej pory minął tydzień i tak staliśmy się szczęśliwymi właścicielami Gracuchy Dziękujemy i gratulujemy Kanie, że doprowadziła Gracje do takiego stanu fizycznego i psychicznego w jakim jest teraz !!! Obiecujemy że będzie miała u nas szczęśliwy i już ten jedyny domek na który zasługuje !!! Pozdrawiamy, Beata i Jacek Quote
ocelot Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Jak pięknie:) I od kiedy? zmieniać tytuł? Kana i ja stokrotnie dziękuję. Gdyby nie Ty i kilka osób z niebieskiego Gracji już by nie było wśród nas. Quote
chita Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Kana napisał(a):Od dzisiaj :) Zmieniać tytul! zeby nie bylo ze dla chcecego nic trudnego:diabloti: tadam :Rose: Quote
Alicja Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 :Rose: Czy wszystkie cioteczki zagłosowały już w ankiecie na Szczecinek ?? Link w podpisie agaga21 :) Quote
Recommended Posts