Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kupiliście ten odkurzacz xyz z tv vzy jakiś inny trójkątny na parę?
bo moja mama się przymierza i szukamy kogoś, kto to ma i czy faktycznie dobrze działa :p

a ja już wiem, że będę potrzebowała jakiś super hiper mocnociągnący odkurzacz , który będzie wciągał każdą kupkę piasku, bo póki co to mam w domu piaskownicę, a jak będę miała na podłodze cegły, to będę miała piaskownicę w kratkę :evil_lol:

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To nie ten z TV i nie trójkątny.
Taki prawie przemysłowy, bo nam się odechciało najpierw odkurzać a potem moperm szorowac. Zajmowało to 2 godziny :angryy:
To była dobra decyzja :evil_lol:

Posted

[quote name='kinga']Karina, kto w domu ( domku z wyjściem na ogród) przy psach ma parkiet i panele ????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

zobaczysz :diabloti:- przy najbliższym remoncie wymienisz na gres - najtwardszy jaki był w całym mieście, bardzo trudno ścieralny :p

trza się było spytać doswiadczonej koleżanki, zanim ułożyłaś te głupie panele :shake:[/quote]

Hmmm...ja mam panele i to czarne :placz: przy wszystkich wyjściach na ogród (dywany też), ażeby było weselej można obiec cały parter (po pokojach) od jednych drzwi do następnych, więc moje panienki mają frajdę,a ja :-o. Gości nie zapraszam ,bo wstyd. Może taki odkurzacz sobie sprawię:hmmmm:, póki co panele mają 2 miesiące i muszą wytrzymac,aż się człowiek odkuje:p

Posted

[quote name='Angelika8']Hmmm...ja mam panele i to czarne :placz: przy wszystkich wyjściach na ogród (dywany też), ażeby było weselej można obiec cały parter (po pokojach) od jednych drzwi do następnych, więc moje panienki mają frajdę,a ja :-o. Gości nie zapraszam ,bo wstyd. Może taki odkurzacz sobie sprawię:hmmmm:, póki co panele mają 2 miesiące i muszą wytrzymac,aż się człowiek odkuje:p[/quote]
Przechlapane :shake:
Też rozpatruję odkurzacz taki :p