swan Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 kupiliście ten odkurzacz xyz z tv vzy jakiś inny trójkątny na parę? bo moja mama się przymierza i szukamy kogoś, kto to ma i czy faktycznie dobrze działa :p a ja już wiem, że będę potrzebowała jakiś super hiper mocnociągnący odkurzacz , który będzie wciągał każdą kupkę piasku, bo póki co to mam w domu piaskownicę, a jak będę miała na podłodze cegły, to będę miała piaskownicę w kratkę :evil_lol: Quote
karina1002 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 To nie ten z TV i nie trójkątny. Taki prawie przemysłowy, bo nam się odechciało najpierw odkurzać a potem moperm szorowac. Zajmowało to 2 godziny :angryy: To była dobra decyzja :evil_lol: Quote
PaulinaT Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 O Karina :loveu: Czyżbyś podała właśnie remedium na wszelkie moja zmartwienia?? :cool3: Quote
Angelika8 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='kinga']Karina, kto w domu ( domku z wyjściem na ogród) przy psach ma parkiet i panele ????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: zobaczysz :diabloti:- przy najbliższym remoncie wymienisz na gres - najtwardszy jaki był w całym mieście, bardzo trudno ścieralny :p trza się było spytać doswiadczonej koleżanki, zanim ułożyłaś te głupie panele :shake:[/quote] Hmmm...ja mam panele i to czarne :placz: przy wszystkich wyjściach na ogród (dywany też), ażeby było weselej można obiec cały parter (po pokojach) od jednych drzwi do następnych, więc moje panienki mają frajdę,a ja :-o. Gości nie zapraszam ,bo wstyd. Może taki odkurzacz sobie sprawię:hmmmm:, póki co panele mają 2 miesiące i muszą wytrzymac,aż się człowiek odkuje:p Quote
PaulinaT Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Angelika8']Hmmm...ja mam panele i to czarne :placz: przy wszystkich wyjściach na ogród (dywany też), ażeby było weselej można obiec cały parter (po pokojach) od jednych drzwi do następnych, więc moje panienki mają frajdę,a ja :-o. Gości nie zapraszam ,bo wstyd. Może taki odkurzacz sobie sprawię:hmmmm:, póki co panele mają 2 miesiące i muszą wytrzymac,aż się człowiek odkuje:p[/quote] Przechlapane :shake: Też rozpatruję odkurzacz taki :p Quote
Recommended Posts