Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gonia66']Gdzie mozna kupic takie ogloszonka??Prosze o link do bazarku:):)[/QUOTE]

Wykupiłam wszystkie zestawy, tu masz link, będzie pewnie wznowienie:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/194681-100-ogłoszeń-za-super-niską-cenę!zakończony?p=15566560#post15566560[/URL]

Posted

[quote name='irenaka']Wykupiłam wszystkie zestawy, tu masz link, będzie pewnie wznowienie:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/194681-100-og%C5%82osze%C5%84-za-super-nisk%C4%85-cen%C4%99%21zako%C5%84czony?p=15566560#post15566560"]http://www.dogomania.pl/threads/194681-100-ogłoszeń-za-super-niską-cenę!zakończony?p=15566560#post15566560[/URL][/QUOTE]NO to pięknie,...wszystkie wykupila nam Irenaka..a reglamentacja nie obowiazuje..??:o:eviltong:;)

Posted

[quote name='gonia66']NO to pięknie,...wszystkie wykupila nam Irenaka..a reglamentacja nie obowiazuje..??:o:eviltong:;)[/QUOTE]Jak ja uwielbiam te wasze teksty:evil_lol:Niunia to juz cała szefowa na całym podwórku jest!!!!!!! a tak kochana,że jak dzis jechałyśmy na zdjęcie szwów to jak trusia jechała i dzielna była u p.doktor ogonkiem machała nawet jak jej zdejmowała p.doktor szwy!!!

Posted

Machała ogonkiem do momentu,kiedy Sylwia poprosiła mnie o pomoc w wyprowadzeniu małej z lecznicy(miała 4 psiaki)i podała mi smycz...kiedy Niunia to zobaczyła natychmiast ugięła łapki i chciała kłaść się na plecki...mała myślała,ze to ja ją zabieram.Sylwia podeszła i wzięła ją na ręce...i wszystko było juz dobrze...w samochodzie rozluzniła się zupełnie.Nie ma to jak u cioci Sylwiaso...:lol::lol::lol:

Posted

Irenaka :loveu::loveu::loveu:
Teraz musi byś wielki odzew z tych ogłoszeń ,tylko ciotka Majqa musi tekścior napisać ;)
A i ja przyznam ,że u Sylwii to psy nie do poznania się robią :loveu:

Posted

[CENTER][B]Sama Słodycz. Tylko i aż Niunia...[/B]

Rozumne, łagodnością przesycone spojrzenie. Delikatny, wilgotny oddaniem i ufnością dotyk jej noska. Wciąż dziecięca, rozbrykana rozkoszność. Radość życia i potrzeba trwania u boku człowieka, sposób bycia, jakim manifestuje, jak bardzo pragnie jego uwagi, łask, pieszczot, miłości, tych miała jak na lekarstwo. Za nią przeszłość podszyta strachem, walką o przetrwanie i tęsknotą za domem, prawdziwym domem, za sprawą którego poczułaby się potrzebna. Młodziutka, [B]1,5 roczna[/B], średniej wielkości [B]Niunia[/B] czeka na swoją drugą szansę w hoteliku dla zwierząt. Tam na powrót uczy się, czym jest ludzka odpowiedzialność i troska o żywe, czujące i myślące stworzenie. Do tej pory te oczywistości były jej zupełnie obce. [B]Zwracamy się do Państwa z gorącą prośbą! Sprawcie, błagamy, by ta bezbronna, zdana na ludzką łaskę istota właśnie pełni łask zaznała! Niech najbliższe jej lata upłyną pod szczęśliwą gwiazdą![/B] Na nieboskłonie Niuni gwiazda ta może rozbłysnąć wyłącznie za sprawą...

[LEFT][I][B]Danymi kontaktowymi w sprawie adopcji sunieczki są:[/B][B] 796701212, [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/B]
[/I][/LEFT]

[/CENTER]

Posted

[quote name='Romka']Machała ogonkiem do momentu,kiedy Sylwia poprosiła mnie o pomoc w wyprowadzeniu małej z lecznicy(miała 4 psiaki)i podała mi smycz...kiedy Niunia to zobaczyła natychmiast ugięła łapki i chciała kłaść się na plecki...mała myślała,ze to ja ją zabieram.Sylwia podeszła i wzięła ją na ręce...i wszystko było juz dobrze...w samochodzie rozluzniła się zupełnie.Nie ma to jak u cioci Sylwiaso...:lol::lol::lol:[/QUOTE]
Jessssoooo...jak pomyśle, ze w zasadzie w ciagu kilku dni tak sie otworzyła na Sylwie, to az serduszko ściska z radości i ze wzruszenia...taka kochana dzielna dziewczynka..ile to ja musi kosztowac, skoro jest taka zalękniona...Oj....domek musi byc najlepszy na swiecie...:):)

Posted

Tekst wrzuciłam na 1 stronę. Poniżej umieściłam wykaz pierwszych stron, na których ogłosiłam Niunię (ogłoszenia poszły z innym tytułem). Zamówiłam od siebie dla Niuni identyfikator. Dojdzie do Sylwii poleconym prio.

Posted

Chwilowo, mam nadzieję, że chwilowo, ledwo rzęsami przebieram. :-( Pomysł Kory oczywiście bardzo dobry, o ile znaleźliby się chętni do kupienia takiego słowoklectwa. ;-)

Posted

[B] [/B]

[INDENT]A ja Was zaproszę do Rufiego...Wiem, że to nie przystoi tak offować..
Ale dziecko ma 4 miesiące..i sami zobaczcie....
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/194080-jak-BORDER-COLLIE-szczenie-4-5-miesiąca-ROZSZCZEP-NOSA-oczopląs"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1940...NOSA-oczopląs[/COLOR][/URL]...
[IMG]http://lh6.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TKTaLQoMqBI/AAAAAAAAGtI/ug0M1IGoly4/DSC_0190.JPG[/IMG]
[/INDENT]

Posted

[quote name='majqa']Chwilowo, mam nadzieję, że chwilowo, ledwo rzęsami przebieram. :-( Pomysł Kory oczywiście bardzo dobry, o ile znaleźliby się chętni do kupienia takiego słowoklectwa. ;-)[/QUOTE]
Jak wygram w totka, to obiecuję, że wykupię wszystkie Twoje teksty;).
Szczerze też napiszę, że jestem chyba jedyna na tym wątku, której nie podoba się pomysł komercyjnego pisania tekstów o psach przez Ciebie. Może dlatego, że Cię znam;) To nie te klimaty i nie ten człowiek:loveu:.

Wrzucam tekst Niuni + zdjęcia na bazarek.
Podrzucę link, gdybyś chciała zmienić zdjęcia Izuś.

Posted

[quote name='irenaka'](...) jestem chyba jedyna na tym wątku, której nie podoba się pomysł komercyjnego pisania tekstów o psach przez Ciebie. Może dlatego, że Cię znam;) To nie te klimaty i nie ten człowiek:loveu:. Wrzucam tekst Niuni + zdjęcia na bazarek. (...) [/QUOTE]
Oj znasz, znasz... :evil_lol: Nie mam z czym polemizować. :evil_lol:
Dziękuję za pomoc. :loveu:

Posted

[quote name='majqa']Oj znasz, znasz... :evil_lol: Nie mam z czym polemizować. :evil_lol:
Dziękuję za pomoc. :loveu:[/QUOTE]

Izuś:loveu:, post 31. Proszę o korekty i uwagi:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/194681-100-og%C5%82osze%C5%84-za-super-nisk%C4%85-cen%C4%99!zako%C5%84czony?p=15583194&posted=1#post15583194[/URL]

Posted

Troszkę się pogubiłam.
Mała ma 100 ogłoszeń?
Albo coś pokręciłam...
Obiecywałam Niuni ogłoszenia ode mnie, ale w takim razie nie wiem, czy mam je robić.
Pozdrowienia.

Posted

Prostuję pogubienie... :-)
Tak, to 100 ogłoszeń od Irenki jest aktualne i chyba już czeka w kolejce.
Jeśli ktoś dodaje ogłoszenia z tego samego maila (aktywacja)/ ten sam tytuł, kilka z portali ma wtedy na ogłoszenia baczenie i je usuwa.
Ja powolutku dodaję ogłoszenia od siebie (tamte jeszcze nie poszły) i z innym tytułem, co w moim odczuciu zwiększy suni szanse.