majqa Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Łapię oddech bez zwierzaków. Nie żeby ich nie było ale jaki lajt, większość śnięta, cisza, nie ma gonitwy, rozrabiania... istny raj, który potrwa tylko do rana!!! :-) Quote
Mariat Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 To Wy sobie spijcie, a ja czuwam. Nuz komus wysni sie Niunia jako wymarzony piesek..... Quote
ela020 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='majqa']Łapię oddech bez zwierzaków. Nie żeby ich nie było ale jaki lajt, większość śnięta, cisza, nie ma gonitwy, rozrabiania... istny raj, który potrwa tylko do rana!!! :-)[/QUOTE]........ a Ty wypoczywasz o 3 nad ranem, pieknie:loveu::loveu::loveu::loveu:.......moglas mnie obudzic bym posiedziala z Toba,..... Quote
ela020 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='Mariat']To Wy sobie spijcie, a ja czuwam. Nuz komus wysni sie Niunia jako wymarzony piesek.....[/QUOTE]........o prosze grubo po polnocy Mariat czuwa nad spokojnym snem Niuni....... Quote
Romka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='majqa']Łapię oddech bez zwierzaków. Nie żeby ich nie było ale jaki lajt, większość śnięta, cisza, nie ma gonitwy, rozrabiania... istny raj, który potrwa tylko do rana!!! :-)[/QUOTE] Majka,wiem co czujesz...ja jak wyjeżdzam to często zaprowadzam psiaki do znajomych dzień wcześniej(jak wyjeżdzam rano) i wtedy ten wieczór i ta noc...to jest ten raj o,którym piszesz...a jaka cisza...a potem lubię tez powroty i tę radość z obchodzenia wszystkich kątów w domu i podwórka... Quote
majqa Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Trafiłaś Romko w sedno. :lol: Nie opisałabym tego lepiej. :evil_lol: Oj Eluś, kolejnym razem będę Cię budzić na PW, do skutku. ;) Quote
Smyku Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Cienka jestem Izu przy Tobie z ilością , ale śynek jak pojedzie do fryzjera na godź to chodzimy z Michem po domu i jojczymy jak dwa stare pierniki , że pusto bez śynusia . Quote
sylwiaso Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 A ja lubię ciszę hotelikową nocną i wielkie ranne powitanie tak jak byśmy nie widzieli się chyba tydzień!śmiać mi się zawsze chce z radości moich ćwoczków! Quote
majqa Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [quote name='Smyku']Cienka jestem Izu przy Tobie z ilością , ale śynek jak pojedzie do fryzjera na godź to chodzimy z Michem po domu i jojczymy jak dwa stare pierniki , że pusto bez śynusia .[/QUOTE] Ależ ja Cię rozumiem, bo... co innego wyprawić towarzystwo, czyli dom pusty ;-) albo sam człowiek na wyjeździe ;-), a co innego wiedzieć, że się podlizny rozespały. :-) Ja jestem przeszczęśliwa, jak robię robię nocny obchód i... tu zaspany kociak, tam kotka, tu sunia się przeciąga, tam psiak ziewa jakby mówił - [I]Ej, weź no qrde, zgaś to światło i nie podglądaj...[/I] Albo... jak cudnie biegają przez sen... Eh, ten widok nie ma ceny, za nic bym go nie oddała, o odsprzedaniu też mowy by nie było. :-) Quote
Smyku Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Niunia , a pokazuj no się , dobrze Ci u Sylwii ale szoruj na górę żeby domek Ciebie nie przeoczył . Quote
majqa Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [quote name='Smyku'](...) żeby domek Ciebie nie przeoczył .[/QUOTE] ..., bo póki co ten domek się miga do upadłego. Quote
ela020 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='Smyku']Cienka jestem Izu przy Tobie z ilością , ale śynek jak pojedzie do fryzjera na godź to chodzimy z Michem po domu i jojczymy jak dwa stare pierniki , że pusto bez śynusia .[/QUOTE]........hahaha no i to jest ta milosc i tesknota.....:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ela020 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='majqa']Trafiłaś Romko w sedno. :lol: Nie opisałabym tego lepiej. :evil_lol: Oj Eluś, kolejnym razem będę Cię budzić na PW, do skutku. ;)[/QUOTE]....Zgadzam sie, budz mnie, potrzasaj mna, dzwon, rob co cchesz....ja zreszta nocny Marek jak widzisz,,,ja kocham noc:) Quote
ela020 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='sylwiaso']A ja lubię ciszę hotelikową nocną i wielkie ranne powitanie tak jak byśmy nie widzieli się chyba tydzień!śmiać mi się zawsze chce z radości moich ćwoczków![/QUOTE]..no to Sylwus kochamy noc...taka cudna cisza nocna,......moj Lesiu spi obok, rano tylko sie porusze juz skory do zabawy Quote
majqa Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Melduję się przedsennie! :-) Ostatni łyk pepsi, ze dwie inhalacje tytoniem i wio w objęcia Morfeusza! :-) Quote
Freya73 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Ja popijam herbate imbirowa z cytryna i jakos sie trzymam. Przy okazji zapraszam cioteczki na bazarek dla Niuni i Zorana. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/202620-Reebok-Lacoste-NEXT-i-kosmetyki-Collection-na-Niunie-i-Zorana-do-28-02.-Zapraszam[/URL]. Pzdr, Magda Spokojnej nocy. Quote
sylwiaso Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 O nie ja Sowa nie jestem ledwo wytrzymuje do 23.30 wczoraj padłam o 21.30 po całym tygodniu dla mnie wstać o 5 rano to jest coś,najpierw kawa potem dogo.a o 6.30-7.00 idę do psiaków!!!I zaczynamy wielkie powitanie!!! Quote
sylwiaso Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Same dobre rzeczy mamy piekne zdjecia,ale intr.zanika moze pozniej mi sie uda! Quote
majqa Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Pokornie czekamy na foteczki. :-) Quote
Jasza Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Oj, ale mnie nie było, ale mnie nie było... Przepraszam, zasmarkana i zaflegmiona Florka mi głowę i myśli zaprząta wszystkie... Niunia - uściski! [I](A co do nocnego markowania - odpadam. Ja dzień zaczynam o czwartej zoro zero półtoragodzinnym spacerem mającym na celu wymęczenie ogonów, coby wytrzymały śpiąc do mojego powrotu z pracy...Chodzimy sobie po cichym osiedlu i cichym lesie i śpiewamy SDM "Czarny blues o czwartej nad ranem.."[/I] [I]W rezultacie o 21-22 jestem gotowa do spania, czy tego chcę czy nie...)[/I] Quote
Recommended Posts