Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Łapię oddech bez zwierzaków. Nie żeby ich nie było ale jaki lajt, większość śnięta, cisza, nie ma gonitwy, rozrabiania... istny raj, który potrwa tylko do rana!!! :-)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majqa']Łapię oddech bez zwierzaków. Nie żeby ich nie było ale jaki lajt, większość śnięta, cisza, nie ma gonitwy, rozrabiania... istny raj, który potrwa tylko do rana!!! :-)[/QUOTE]........
a Ty wypoczywasz o 3 nad ranem, pieknie:loveu::loveu::loveu::loveu:.......moglas mnie obudzic bym posiedziala z Toba,.....

Posted

[quote name='Mariat']To Wy sobie spijcie, a ja czuwam.
Nuz komus wysni sie Niunia jako wymarzony piesek.....[/QUOTE]........o prosze grubo po polnocy Mariat czuwa nad spokojnym snem Niuni.......

Posted

[quote name='majqa']Łapię oddech bez zwierzaków. Nie żeby ich nie było ale jaki lajt, większość śnięta, cisza, nie ma gonitwy, rozrabiania... istny raj, który potrwa tylko do rana!!! :-)[/QUOTE]

Majka,wiem co czujesz...ja jak wyjeżdzam to często zaprowadzam psiaki do znajomych dzień wcześniej(jak wyjeżdzam rano) i wtedy ten wieczór i ta noc...to jest ten raj o,którym piszesz...a jaka cisza...a potem lubię tez powroty i tę radość z obchodzenia wszystkich kątów w domu i podwórka...

Posted

Cienka jestem Izu przy Tobie z ilością , ale śynek jak pojedzie do fryzjera na godź to chodzimy z Michem po domu i jojczymy jak dwa stare pierniki , że pusto bez śynusia .

Posted

[quote name='Smyku']Cienka jestem Izu przy Tobie z ilością , ale śynek jak pojedzie do fryzjera na godź to chodzimy z Michem po domu i jojczymy jak dwa stare pierniki , że pusto bez śynusia .[/QUOTE]
Ależ ja Cię rozumiem, bo... co innego wyprawić towarzystwo, czyli dom pusty ;-) albo sam człowiek na wyjeździe ;-), a co innego wiedzieć, że się podlizny rozespały. :-)
Ja jestem przeszczęśliwa, jak robię robię nocny obchód i... tu zaspany kociak, tam kotka, tu sunia się przeciąga, tam psiak ziewa jakby mówił - [I]Ej, weź no qrde, zgaś to światło i nie podglądaj...[/I] Albo... jak cudnie biegają przez sen... Eh, ten widok nie ma ceny, za nic bym go nie oddała, o odsprzedaniu też mowy by nie było. :-)

Posted

[quote name='Smyku']Cienka jestem Izu przy Tobie z ilością , ale śynek jak pojedzie do fryzjera na godź to chodzimy z Michem po domu i jojczymy jak dwa stare pierniki , że pusto bez śynusia .[/QUOTE]........hahaha no i to jest ta milosc i tesknota.....:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='majqa']Trafiłaś Romko w sedno. :lol: Nie opisałabym tego lepiej. :evil_lol:
Oj Eluś, kolejnym razem będę Cię budzić na PW, do skutku. ;)[/QUOTE]....Zgadzam sie, budz mnie, potrzasaj mna, dzwon, rob co cchesz....ja zreszta nocny Marek jak widzisz,,,ja kocham noc:)

Posted

[quote name='sylwiaso']A ja lubię ciszę hotelikową nocną i wielkie ranne powitanie tak jak byśmy nie widzieli się chyba tydzień!śmiać mi się zawsze chce z radości moich ćwoczków![/QUOTE]..no to Sylwus kochamy noc...taka cudna cisza nocna,......moj Lesiu spi obok, rano tylko sie porusze juz skory do zabawy

Posted

Ja popijam herbate imbirowa z cytryna i jakos sie trzymam.

Przy okazji zapraszam cioteczki na bazarek dla Niuni i Zorana.

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/202620-Reebok-Lacoste-NEXT-i-kosmetyki-Collection-na-Niunie-i-Zorana-do-28-02.-Zapraszam[/URL].

Pzdr, Magda

Spokojnej nocy.

Posted

O nie ja Sowa nie jestem ledwo wytrzymuje do 23.30 wczoraj padłam o 21.30 po całym tygodniu dla mnie wstać o 5 rano to jest coś,najpierw kawa potem dogo.a o 6.30-7.00 idę do psiaków!!!I zaczynamy wielkie powitanie!!!

Posted

Oj, ale mnie nie było, ale mnie nie było...
Przepraszam, zasmarkana i zaflegmiona Florka mi głowę i myśli zaprząta wszystkie...
Niunia - uściski!
[I](A co do nocnego markowania - odpadam. Ja dzień zaczynam o czwartej zoro zero półtoragodzinnym spacerem mającym na celu wymęczenie ogonów, coby wytrzymały śpiąc do mojego powrotu z pracy...Chodzimy sobie po cichym osiedlu i cichym lesie i śpiewamy SDM "Czarny blues o czwartej nad ranem.."[/I]
[I]W rezultacie o 21-22 jestem gotowa do spania, czy tego chcę czy nie...)[/I]