Jump to content
Dogomania

Niepotrzebny spadek?a moze radosc i milość-Gajunia juz u boku swej prawdziwej Pani:)

Recommended Posts

Posted

na krakowskim watku było napisane, ze ją właściciel oddał...boshe - jak tak można oddać jak smiecia psa, ktory tle lat z nami mieszkał...nigdy tego nie zrozumiem:(:(

suni potrzebny dom - nie hotel - hotel to to samo co schronisko jeśli to są kojce...ona się poddała i będzie z nią coraz gorzej:(

KarusiaP - nasz staruszek Bruno znalazł domek - to i ona musi....tylko on był dłuzszy czas bez domu, a ona prosto z domu trafiła do schronu:(

Posted

Andziu, podobno przyprowadzila ja jakas babka mowiac,ze Gaji wlascicielka, a jej chyba tesciowa poszla do szpitala:shake:Dopytam w niedziele czy wiadomo cos wiecej.

Brunonek znalazl wspanialy dom,przechodzil w hotelu wiele zmian,ale glownie pod wzgledem stosunku do psow,bo do ludzi zawsze byl cudowny:loveu:

Ja tam osobiscie widze ogromna roznice miedzy "naszym" hotelikiem a schroniskiem,ale niestety Gaji do hotelu nie moge wziac,bo dlugi przerastaja nas parokrotnie i mamy jeszcze tam pare psiakow.

Posted

[quote name='Klementynkaa']ja zrobię prosty plakacik, kiedys pomogło przy jednej z krakowskch bid to i może teraz pomoże ;)[/QUOTE]

Jesliby był gotowy do jutra wieczorem, to w sobotę mam okazję sobie wydrukować na dobrej kolorowej drukarce i od razu po południu rozwieszę.

Posted

[quote name='karusiap']Andziu, podobno przyprowadzila ja jakas babka mowiac,ze Gaji wlascicielka, a jej chyba tesciowa poszla do szpitala:shake:Dopytam w niedziele czy wiadomo cos wiecej.

Brunonek znalazl wspanialy dom,przechodzil w hotelu wiele zmian,ale glownie pod wzgledem stosunku do psow,bo do ludzi zawsze byl cudowny:loveu:

Ja tam osobiscie widze ogromna roznice miedzy "naszym" hotelikiem a schroniskiem,ale niestety Gaji do hotelu nie moge wziac,bo dlugi przerastaja nas parokrotnie i mamy jeszcze tam pare psiakow.[/QUOTE]

karolinko jesli chcesz zeby gaja była w hotelu to ja na seoje konto ją wezme?chcesz?,prosze odpowiec mi na ten post.

Posted

[quote name='Klementynkaa']plakat do pobrania i wydrukowania TUTAJ mam nadzieję, że będzie dobrze wygladał po wydrukowaniu, trochę wyszłam z wprawy...
Jest super!!
Konkret, a przy tym sliczny!!
Dziekuje:)
i bardzo prosze o rozwieszanie

Posted

Plakaciki rozlepione w czterech uczęszczanych miejscach w Pychowicach. Przynajmniej jednego żaden "dobry człowiek" nie zerwie, bo jest umieszczony od środka w lokalnym sklepie spożywczym (odwiedzanym codziennie przez dziesiątki ludzi).

Posted

[quote name='abero']Plakaciki rozlepione w czterech uczęszczanych miejscach w Pychowicach. Przynajmniej jednego żaden "dobry człowiek" nie zerwie, bo jest umieszczony od środka w lokalnym sklepie spożywczym (odwiedzanym codziennie przez dziesiątki ludzi).[/QUOTE]
Bardzo dziekuje:loveu:
Ja tez porozwieszam po lecznicach, sklepach i nie tylko.
Jutro bede u dziewczynki,mam nadzieje,ze wygrzejemy sie troszke w sloneczku....

Posted

[quote name='karusiap']Bardzo dziekuje:loveu:
Ja tez porozwieszam po lecznicach, sklepach i nie tylko.
Jutro bede u dziewczynki,mam nadzieje,ze wygrzejemy sie troszke w sloneczku....[/QUOTE]

a gdzie ona ma swoj boks gdzie siedzi?

Posted

słuchajcie, ja mam takie, może naiwne, pytanie: a co jeśli teściowa znaczy rzekoma właścicielka psicy wyjdzie ze szpitala i będzie chciała odzyskać suczkę? czy jest jakaś szansa zdobycia namiarów do tej pani? chyba, że historia z teściową to ściema oddających...

Posted

[quote name='Klementynkaa']słuchajcie, ja mam takie, może naiwne, pytanie: a co jeśli teściowa znaczy rzekoma właścicielka psicy wyjdzie ze szpitala i będzie chciała odzyskać suczkę? czy jest jakaś szansa zdobycia namiarów do tej pani? chyba, że historia z teściową to ściema oddających...[/QUOTE]
Mysle,ze namiary sa tylko na osobe oddajaca.
Gajunia juz po sterylce,siedzi na razie w cieplutkim szpitaliku. Matko co to jest za pies....tuli sie i tuli,tak spokojnie,nie natarczywie,bezbronnie....czasem tylko trąci lapka,by przypomniec,ze trzeba glaskac i tulic....
Zabkow nie ma brzydkich....ktos musial o nia dbac chyba...dlatego teraz tak cierpi:(

Posted

[quote name='karusiap']Jak do zimy nie zalatwi ja depresja to zalatwi ja zima:(
jak mozna bylo ja porzucic??

jakie ona ma piekne uszyska:) pierwszy raz widze dobka z naturalnymi stojacymi uszami...

Posted

Piekne:)Te uszyska ukladaja sie jak chca:evil_lol::loveu:
A ktos pytal jak do spwo,wiec na szpitaliku jest z psem i super. Z sukami nie wiem bo dzis byli na wybiegu wiec juz na spacer nie szla.
Ale mialam bardzo obeicujacy telefon o dziewczynke i w tym tygodniu, jelsi cos ma z tego byc to powinno sie rozstrzygnac;)

Posted

ehh , fajnie by było ..

Gajka dzis byłą na spacerku z P.Edwardą, ja byłam z jej współtowarzyszem Antosiem . Wpierw była osowiała , łeb spuszczony ... , ale po 5 min spacerowania zaczęła się ożywiać - nie mogłam odejść gdzieś do przodu bo szczekała .. niema .. stado idzie razem ... pobawiła sie piłeczką nawet ! :) ba, tak sie rozochociła, że zaczęła nas podszczypywać :evil_lol: , wiec zabawę przerywałyśmy na chwilkę jak tylko zaczynała łobuzować . Ktoś kto weźmie Gaję do swojego domu wieeeeeeeeeele będzie miał z niej radości.. :razz::loveu:

Posted

Tamci Panstwo sie nie odezwali,standard....
Gaja prawdopodobnie jest juz na boksach ogolnych,jutro to sprawdze.
Gaja ma szanse na cudny dom. Chce ja wziac pewna wspaniala osoba.....ktora ma juz z adopcji "naszego" katowickiego Tobiaszka;) Niestety nie moze Jej wziac na juz dlatego jesli wczesniej bedzie super domek to dobrze. Ale bardzo bym chciala by Gaja trafila wlasnie do Pani Joli....

Posted

abero napisał(a):
Gaja jest obecnie w boksie D8. Ma małego, szczekliwego koleżkę do towarzystwa.

Amorka przez ktorego 10 min czolgalam sie po boksie,bo bronil dostepu do Gajki siedzac na zewnatrz:)ale to rownie kochany i calusny psiak:)