Ploter Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 melduję się na wątku. Wstawię go na www.wyzlyteam.pl A nie dałoby się ponegocjować z właścicielem żeby zabrać tego "macho" na kastrację? oczywiście sponsorowaną bo pewnie kasy nie da bo po co:( chętnie się dołożę do bazarku www.doggiewoogie.pl na razie 2 paczki ciasteczek dla psów MIX 200g :) cena wywoławcza 10 pln. tylko musicie mnie poinstruować jak to się robi bo nigdy nie brałam udziału w bazarkach:)) Quote
Agata69 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Postaram się jeszcze dzisiaj o zdjecia Rico, ale to nie ode mnie do końca zależy. Mozecie ogłaszac. Bono bardzo kochany, nie sika w domu, ładnie wytrzymuje nawet kilka godzin. Problemy sa tylko z jedzeniem, po prostu rzuca się na wszystko i odpędza inne psy od misek. Muszę go zamykać , zeby sie nie rozchorował. Nie umie chodzić na smyczy. Lecę z moimi psami. Quote
Agata69 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Potrzebna wizyta przedadopcyjna w Podkowie Lesnej. Quote
PaulinaT Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Idziesz jak burza! Gratuluję. Nadal ściskam kciuki z daleka. Quote
Agata69 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Jest dom chętny na jednego z chłopców. Szukam kogoś do wizyty. Podkowa Leśna! Chłopcy mają bardzo fajne charaktery, sa grzeczni, posłuszni, skromni. Bardzo szybko sie uczą. Quote
Ati Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ja mam juz wsjo uszykowane, i jutro bedzie u ciebie:) Quote
Agata69 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Ati napisał(a):ja mam juz wsjo uszykowane, i jutro bedzie u ciebie:) Czyli to jutro ma być ten pan? Trzymajcie kciuki, Elmira zgodziła się na wizytę przedadopcyjną. Quote
Ati Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Agata69']Czyli to jutro ma być ten pan? ma byc, chyba ze ci nie pasuje? Quote
Agata69 Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Wizytę zrobi Elmira. Ati pasuje mo dzisiaj, ale kierowca musi dzwonić. Ja pracuje od 13.25 do 18. A przezd poudniem mogę być na miescie. Czekam więc na sygnał. Pozdrawiam. U nas wszystko dobrze, Bono je jak smok, trzeba go zamykać, zeby pozwolił najeść się reszcie. Biega juz po parku i jest bardzo szczęśliwy. Ten drugi maluch też bardzo fajny. Chyba ich tam nie krzywdzono, bo sa bardzo otwarte, choć dość karne i posłuszne. Quote
Agata69 Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='kasiaprodex']Może dla tego starszego psa zrobic zbiorke na bude. Juz coraz bardziej zimno a on tylko pod daszkiem. Sunia oneczka to pewnie na wiosne bedzie w ciazy. czy jest mozliwośc zrobienia zdjec. czy cos wiecej na temat tej oneczki mozna wiedziec.[/QUOTE] Ja nie mam aparatu Quote
tanitka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 kiedy będzie wizyta elmiry w potencjalnym domku? :) Quote
Agata69 Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='tanitka']kiedy będzie wizyta elmiry w potencjalnym domku? :) Dzisiaj. W przyszłym tygodniu zrobimy profesjonalną sesję drugiemu chłopakowi. Bardzo dziękuję Ati za super wyprawki dla chłopców i wsparcie. Quote
Ati Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 z pimpulami zapewne wsjo w porzadeczku:) a jakies zdjatko tego drugiego krolewicza pokazesz:) Quote
Agata69 Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 coś mi koleżanka przysłąła ale nie wiem co. jak się ogarnę to wstawie. Quote
Agata69 Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Bono znalazł dom. Własnie połamaniec podbił serce pani. Prawdopodobnie pojedzie w przyszły weekend. Quote
Agata69 Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Nie mogę wstawić zdjęć Pepika. Komu przesłać? Quote
margaret Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 super Agato!!! bardzo się cieszę! to juz 4-ta psia bieda do której właśnie dziś się los uśmiechnął!!!! szczęśliwego nowego życia BONO!:) Quote
Recommended Posts