Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

melduję się na wątku. Wstawię go na www.wyzlyteam.pl A nie dałoby się ponegocjować z właścicielem żeby zabrać tego "macho" na kastrację? oczywiście sponsorowaną bo pewnie kasy nie da bo po co:(
chętnie się dołożę do bazarku www.doggiewoogie.pl na razie 2 paczki ciasteczek dla psów MIX 200g :) cena wywoławcza 10 pln. tylko musicie mnie poinstruować jak to się robi bo nigdy nie brałam udziału w bazarkach:))

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Postaram się jeszcze dzisiaj o zdjecia Rico, ale to nie ode mnie do końca zależy. Mozecie ogłaszac.

Bono bardzo kochany, nie sika w domu, ładnie wytrzymuje nawet kilka godzin. Problemy sa tylko z jedzeniem, po prostu rzuca się na wszystko i odpędza inne psy od misek. Muszę go zamykać , zeby sie nie rozchorował.
Nie umie chodzić na smyczy.

Lecę z moimi psami.

Posted

Jest dom chętny na jednego z chłopców. Szukam kogoś do wizyty. Podkowa Leśna!

Chłopcy mają bardzo fajne charaktery, sa grzeczni, posłuszni, skromni. Bardzo szybko sie uczą.

Posted

Ati napisał(a):
ja mam juz wsjo uszykowane, i jutro bedzie u ciebie:)

Czyli to jutro ma być ten pan?

Trzymajcie kciuki, Elmira zgodziła się na wizytę przedadopcyjną.

Posted

Wizytę zrobi Elmira.

Ati pasuje mo dzisiaj, ale kierowca musi dzwonić. Ja pracuje od 13.25 do 18. A przezd poudniem mogę być na miescie. Czekam więc na sygnał. Pozdrawiam.
U nas wszystko dobrze, Bono je jak smok, trzeba go zamykać, zeby pozwolił najeść się reszcie. Biega juz po parku i jest bardzo szczęśliwy. Ten drugi maluch też bardzo fajny. Chyba ich tam nie krzywdzono, bo sa bardzo otwarte, choć dość karne i posłuszne.

Posted

[quote name='kasiaprodex']Może dla tego starszego psa zrobic zbiorke na bude. Juz coraz bardziej zimno a on tylko pod daszkiem.

Sunia oneczka to pewnie na wiosne bedzie w ciazy.

czy jest mozliwośc zrobienia zdjec.
czy cos wiecej na temat tej oneczki mozna wiedziec.[/QUOTE]

Ja nie mam aparatu

Posted

[quote name='tanitka']kiedy będzie wizyta elmiry w potencjalnym domku? :)

Dzisiaj. W przyszłym tygodniu zrobimy profesjonalną sesję drugiemu chłopakowi.

Bardzo dziękuję Ati za super wyprawki dla chłopców i wsparcie.