Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymamy kciuki z całych sił i za przebadanie boksiołka :loveu: w kilnice i za domek :loveu:i za Astkę :loveu: i za kota :loveu: i za króliczka :loveu: i za Kochany Domeczek Tymczasowy :loveu:i za Babcię :loveu:również!!!! :ylsuper::ylsuper::ylsuper:

Posted

[FONT=Arial Narrow][SIZE=2][COLOR=orange]I ja dzis zagladam :multi:[FONT=Courier New][SIZE=3][COLOR=darkorchid]piekne zdjatka i wiesci :iloveyou::B-fly::cool2:w sercu milosc szelesci :loveu::loveu:[COLOR=#0000ff]psipsiak cudowny i cudownie zaopiekowany:multi:krolis boski i braciszek kotus szelmowski kofany i pozdrowionka sle sercem plynace , dla panciostwa boksikowego , czyli domku milosciwego:iloveyou:wasza gromadke z psinkiem braciszkiem - pozdrawiam goraco i trzymam kciuki za badania[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Nic o piesku nie wiemy, dzieci mówią że z bloku chyba, ale myślę że przez chudość ucieka do domu bo mu zimno.

Nie wiem co się u nich dzieję bo nie mam z nimi kontaktu, a i mnie net zanika....może przez ten wiatr:roll:

Posted

wczoraj dogo naprawde wariowala. ale dzis juz jest ok
a te nowe reklamy wkurzajace, piekne, bo gepardzik w locie... ale lata za mna ten gepard, na jaki watek bym nie poszla...

oj, ruszyly adopcje, naprawde :)
wreszcie wrzesniowy, powakacyjny zastoj minal

Posted

[quote name='kora78']wczoraj dogo naprawde wariowala. ale dzis juz jest ok
a te nowe reklamy wkurzajace, piekne, bo gepardzik w locie... ale lata za mna ten gepard, na jaki watek bym nie poszla...

wreszcie wrzesniowy, powakacyjny zastoj minal[/QUOTE]

To może i mój Heniutek znajdzie w końcu swoje miejsce w życiu:roll:

Posted

[quote name='kora78']wczoraj dogo naprawde wariowala. ale dzis juz jest ok

wreszcie wrzesniowy, powakacyjny zastoj minal[/QUOTE]

Ruszyły Koruś, ruszyły :smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile:

Ninuś, a wiesz o której godzinie mają Twoje dzieciaki jechać do kliniki?

Posted

Sorry za offa. Proszę 10 osób o 5 zł miesiecznie dla Bruna [URL="http://www.dogomania.pl/threads/183211-Prosimy-o-wsparcie-dla-BRUNA-z-Boguszyc-jest-miejsce-w-hoteliku-brakuje-tylko-50-zł!?p=15489457#post15489457"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1832...7#post15489457[/COLOR][/URL]

Posted

[quote name='Agnezia']czyli jak to cudo w tempie błyskawicznym znajdzie dom to potem na tymczas suczka??
:diabloti:[/QUOTE]

Suczkę już mają została im jako premia do posesji, Asta cudowna spokojna sunia:smile:

Posted

Ninuś, jak moja Szefowa dzisiaj zobaczyła boksia, no to .................. cała wymiękła ;););)
Cały czas czekają? :roll:
Jutro wiozę boksia Dolbiego na trasie Konin -Łódź ;) do DS ;););):multi::multi::multi: