Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='olekg89']Doberman pies.W sensie kaganiec Czarka :evil_lol:Ale kaja chętnie w nim pozowała.:lol:[/quote]

ale on wielki :crazyeye:
nie wiedzialam ze Czarek taki duzy :lol:
wyglada jakby byl conajmniej na kaukaza

Posted

[URL="http://img178.imageshack.us/my.php?image=dsc0451.jpg"][IMG]http://img178.imageshack.us/img178/4055/dsc0451.jpg[/IMG][/URL]

Czego to ludzie nie wymyślą?/ O producentach myślę../:evil_lol:

Gdybym zobaczyła na ulicy psa w czyms takim,biegłabym na ratunek sadząc żę nadział sie na jakiś kosz...;)

A Boksio ma tak kochana minkę, widać wszystko mu jedno...

Posted

[quote name='olekg89']To chyba dobrze ,że wymyślili te kagańce.Prawda??[/quote]
Dokładnie. Kaganiec nie ma wyglądać, tylko być praktyczny i wygodny.
Do tej pory zdarzają się ludzie, którzy dziwnie się patrzą na kaganiec Nera, bo "wiadro". Normalniej by w tubie wyglądał? :cool1:

Posted

Dla mnie te kagańce fajnie wyglądają ;) no i dla psa są super.

Olek, mógłbyś pokazać zdjęcie swojego 2giego psa w tym kagańcu i podać mi wymiary jego pyska? ;)

Fajnie jakby były te kagańce na wystawie w Wawie....ale pewnie nie będzie :shake:

Posted

[quote name='Sorata']
Fajnie jakby były te kagańce na wystawie w Wawie....ale pewnie nie będzie :shake:[/quote]
One są do przymierzenia w W-wie na Ursynowie.

Posted

A dokładniej? :razz:

Chyba, że mowa o gappayu, który na allegro w lokalizacji miał wpisane "Kozienice, Warszawa" :eviltong: - niestety teraz mają sklep nieczynny.

Posted

[URL="http://s595.photobucket.com/albums/tt32/kochammame/pieseczki/?action=view&current=DSC_0845.jpg"]pieseczki :: DSC_0845.jpg picture by kochammame - Photobucket[/URL]

doberman pies :crazyeye:?
ja myślałam, że rozmiar dog niemiecki :evil_lol:

cóż... przynajmniej Kaja może pysk otworzyć i ziewać... :diabloti:

Posted

[quote name='olekg89'][URL="http://img142.imageshack.us/i/dscf4412.jpg/"]Imageshack - dscf00429ak.jpg[/URL]

Sorata prosze bardzo:cool3:[/quote]
dzięki! A wymiary pyska tego psa też mogę poznać ? :P

Posted

[QUOTE]Czego to ludzie nie wymyślą?/ O producentach myślę../:evil_lol:

Gdybym zobaczyła na ulicy psa w czyms takim,biegłabym na ratunek sadząc żę nadział sie na jakiś kosz...;)

A Boksio ma tak kochana minkę, widać wszystko mu jedno...[/QUOTE]

I bardzo dobrze ze ktoś taki kaganiec dla psa wymyślił.
Mój pies , gdy nadejdzie potrzeba nawet biega w nim przy rowerze.
Nie obchodzą mnie komentarze typu, " poco temu psu wielkie wiadro na głowę założyłaś; o biedny piesek, pewnie mu ciężko; oo pewnie groźny"
Ważne ze psu kompletnie kaganiec nie przeszkadza w ziewaniu, ziajaniu czy kłusowaniu.

Posted

[quote name='olekg89']To chyba dobrze ,że wymyślili te kagańce.Prawda??[/quote]

Ależ one są rewelacyjne..!
Mam gada z mojego podpisu, który niezbyt toleruje zmiane pieluch przez mało znane mu osoby...Można to zrobic w kagańcu,ale cwaniak rozdziawia wtedy paszczę i nie ma mowy o założeniu standartowego kagańca..:evil_lol:

Może ten kosz rozwiazałby problem? Do kupienia na Allegro?
Te kagańce mają jakąś nazwe ?

Posted

[quote name='diabelkowa']kocham fizjologi :P to takie funkcjonalne dzisiaj w nim nosilam delicje i paluszki bo nie wzielam siatki z domu:evil_lol:[/quote]

Buhahaha :evil_lol:
nam zawsze służy do noszenia w nim smyczy i piłki dla psa na spacerze :lol:

Posted

Hmmm ja się przymierzam do zakupu kagańca fizjologicznego dla Brutuska...Tylko cięzko jest dostać w sklepach zoologicznych...a chcę najpierw przymierzyć zanim zamówie na necie...
Edit: i już widzę te komentarze typu "Po co Labradorowi kaganiec?przecież on się tylko męczy..."Muszę przygotować sobie jakąś ripostę :)

Posted

Powiedz, że to labrador psychopata :diabloti: Ja zawsze tak tłumaczę halter u suki sąsiadów (akurat to golden), jak wychodzę z nią na spacer ;) ludzie na ogół milkną ;)

Widziałaś w ogóle gdzieś w Toruniu albo okolicach fizjologi? Również muszę mieć możliwość przymierzenia czegoś takiego u mojej suki, bo ona totalnie niewymiarowa i boję się kupować w ciemno :roll: