Puchatek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 No i plakaty się zmarnują. ;) :placz: :multi: :multi: Quote
mama_Dorota Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Żałujesz? :razz: No ale co wy na to? Quote
tania Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 jak to co my na to :Cool!: :Cool!: a przynajmniej ja...o Boże aż cięzko mi to sobie wyobrazić, ech łza się w oku kręci.. Quote
mama_Dorota Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Domek sam szukał domciu z dziećmi dla Dimka, później :wallbash: :wallbash: :wallbash: i odkrycie - dlaczego nie dla własnych dzieci? :evil_lol: Quote
GoniaP Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='mama_Dorota']Domek sam szukał domciu z dziećmi dla Dimka, później :wallbash: :wallbash: :wallbash: i odkrycie - dlaczego nie dla własnych dzieci? :evil_lol:[/quote] Ojojojoj że niby co????? Dreszcze mam z przejęcia, i łzy w oczach z radości!!!! No piszże czy ja nie śnię?????? Quote
dusje Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='mama_Dorota']A co myślicie o domku z dziećmi do kochania, głaskania i miziania, b odpowiedzialnymi jeśli chodzi o psy, rosnącym kolejnym pokoleniem dogomaniaków. Mama cały czas w domu, do towarzystwa koleżanka podobnych gabarytów i malutki kolega, ale taki, którego b. lubią wszystkie duże psy a on lubi dużych kolegów. Domek, w którym psy mają legowiska ale śpią w łóżeczkach :evil_lol: Domek, który przez lata szukał dobrych domków dla różnych biedactw nie wiedząc wcześniej, że jest coś takiego jak dogomania. Jeśliby Dimuś na dzień dobry od razu nie polubił kolegi, to domek da sobie z tym radę. Jak dla mnie najlepszy domek pod słońcem :cool3: Co Wy na to? :loveu:[/quote] O mateczko kochana:crazyeye: Mamo_Doroto toz ty tutaj Dimkowi chyba z nieba spadlas, ach co ja mowie, jakie chyba:oops: Bozesz Ty moj kochany:multi: Ale jesli Dimus nie pokocha tego baczka to co bedzie? A niech pedzi na probe, moze zrozumie oberwaniec ze ma byc grzeczny i nie szurac do kolegi. A jak juz tam bedzie to ma mi postawic piwo:evil_lol: toz za te moje nocne spacery w necie:lol: Quote
GoniaP Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 :lilangel::klacz::smilecol::iloveyou::ghost_2::bigok::cool2::jumpie::Cool!::sweetCyb::ylsuper::B-fly::calus::cunao::laola: Quote
ewatr Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 czy ja dobrze czytam :crazyeye: Dimek w domku z dziećmi i w łóżeczku i to u dogomaniaczki :loveu: już mi sie język plącze ale to z wrażenia mama_Dorota jak dla mnie wiadomość bomba :bigcool: Quote
Aga_Mazury Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 mój Boshe, naprawdę? :sweetCyb: ale się cieszę...................:sweetCyb: Quote
mama_Dorota Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='dusje']O mateczko kochana:crazyeye: Mamo_Doroto toz ty tutaj Dimkowi chyba z nieba spadlas, ach co ja mowie, jakie chyba:oops: Bozesz Ty moj kochany:multi: Ale jesli Dimus nie pokocha tego baczka to co bedzie? A niech pedzi na probe, moze zrozumie oberwaniec ze ma byc grzeczny i nie szurac do kolegi. A jak juz tam bedzie to ma mi postawic piwo:evil_lol: toz za te moje nocne spacery w necie:lol:[/QUOTE] Pokocha, pokocha już moja w tym głowa! :evil_lol: Quote
dusje Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Mamo_Doroto Dorotuniu ty moja slodka:lol: no jak ci dziekowac? Ty jestes WIELKA :loveu: toz kamien z serca mi spadl. Dimek oszaleje ze szczescia:multi: To do mojego wierszyka dopisuje DLA DIMKA I MAMY DOROTY:bigcool: :laola: Quote
mama_Dorota Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Jeśli się wszyscy zgodzą i będzie miał kto pancię odebrać z dworca i potem pomóć wrócić na dworzec- to... pojutrze w sobotę! :lol: Tylko niech już Dimuś będzie zaklepany, bo często bywa, że jak już jest dobry domek, to przypadkowo ktoś przychodzi do schroniska i zabiera psiaka. Quote
rybon36 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 No,ja snię chyba??? Słabo mi z wrażenia. Mamo Doroto, nie będę tu wklejać ani emotikonek ani niczego takiego. Powiem krótko. To bardzo dobry wybór. Poznaliśmy, przekonaliśmy się, przekazujemy dalej.Dim jest watr wszystkich pieniędzy. Mimo, że niejest młody nie pożałujecie tego wyboru. Może jest i 100 000 ładniejszych od niego ale jego wnętrze jest diamentowe. Donajwznioślejszych kart zzycia zapiszecie te chwile, które spędziliście u boku tego wspaniałego, nieustraszonego i nie wymagającego dla siebie niczego Pana Dima. Bardzo się cieszę!!!!! Quote
dusje Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Witamy rybon nasz czarodziejke:lol: Ech, lza sie w oku kreci na takie wiesci. Quote
mama_Dorota Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='dusje']Mamo_Doroto Dorotuniu ty moja slodka:lol: no jak ci dziekowac? Ty jestes WIELKA :loveu: toz kamien z serca mi spadl. Dimek oszaleje ze szczescia:multi: To do mojego wierszyka dopisuje DLA DIMKA I MAMY DOROTY:bigcool: :laola:[/QUOTE] To nie ja jestem wielka, tylko Dimuś, a ja jestem zakuta pała! :angryy: Żeby wcześniej nie pomyśleć :mad: A Dimuś niech już szaleje :evil_lol: Dzieci okupują kompa i oglądają tylko Dimusia! :loveu: Quote
rybon36 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Dim została przeze mnie odpochlony, myślę, że warto byłoby zaopatrzyć się w coś takiego Jak Diclofenac w tabletkach powlekanych, żeby Dim w razie niepogody mógł raz dziennie rano dostawać, bo przednia łapka po tym urazie,poktórym ma bliznę czasem mu doskwiera. Proszę uprzejmie ucałowac jego wszędobylski nochal, bo bardzo nam przypadła do gustu Quote
dusje Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 No dzieciaczki:lol: teraz bedziecie mialy takiego zaczarowanego psa ktorego nawet w bajkach nie znajdziecie. Dimek jest niezwykly i bardzo ale to bardzo kocha wszystkie dzieciaki. Quote
mama_Dorota Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Rybonku kochana, że jest to najcudowniejszy pies pod słońcem to ja wiedziałam od kiedy go ujrzałam po raz pierwszy. Ale tak chyba miało być. Na wszystko jest odpowiedni czas i pora. Gdybym go wczesniej wzięła to nie było by z nami naszej kochanej Wenusi Wycałujemy nochal i nie tylko :lol: Wykąpać postaramy się, tylko jak ja go wsadzę do wanny :evil_lol: Czy jest jeszcze coś co powinnam wiedzieć o jego zdrowiu? Quote
mama_Dorota Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 A tak w ogóle, to skąd wiedzieliście, że to ja? :evil_lol: Quote
rybon36 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 bo tojest napisane po lewej stronie u góry nad avatarkiem :) O zdrowiu - cóż, pewnie, że byłoby świetnie zbadać mu krew, żeby wiedzieć o nim więcej ale napierwszy rzut koniecznie wykąpać, wyczesać,odrobaczyć. szczepienia ma. Jest starszy niż 6 lat ale w niczym mu to nie ujmuje, lubi spac w łóżku ni na fotelu ale zupełnie bezstresowo przyjmuje wszystkie propozycje, nie należy zaciśkac mu obroży zbyt mocno. jest facetem, który trzyma mocz do końca spacerku i po trochu sika na wszystko, więc na szybki sik nie liczyć, koopki stawia na wysokościach, na murku, krzaczku,nie na ziemi. Uwielbia ludzkie jedzonko, i choć to niezbyt profesjonalne, powiem, że z uwagi na wiek i przejścia nie należy mu tego odmawiac, chocunikac ostrych i mocno przyprawianych potraw Quote
Recommended Posts