Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj chyba będę musiała zmienić swój nick :angryy: :megagrin:
6 lat czy trochę więcej to już żadna różnica. Wenusia jak ją brałam miała skończone 7 lat, a wiadomo, że boksie b. długo to niestety nie żyją :-( Ale i tak stanę na głowie, żeby z nami pożyła co najmniej jeszcze kolejnych 7.
A on musi dożyć przynajmniej 20 lat :mad: :loveu:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No dobra, ale teraz konkrety. Czy ktoś go w schronisku zaklepie czy ja mam zadzwonić? Czy w sobotę jest schronisko czynne, t zn. czy są adopcje, ile kosztuje wyadoptowanie go no i przede wszystkim kto poświęci ze 2, góra 3 godziny, żeby mnie odebrać z dworca, pojechać ze mną do schroniska i pomóc z powrotem dostac się do pociągu. Ja miasta nie znam, a w domu zostawiam same dzieci z 2 psiakami, więc w miarę sprawnie musi to zostać załatwione, żebym szybko wróciła do domu. Tym bardziej, że będę musiała mieć jeszcze czas żeby poznać ze sobą psiaki no i wykąpać Dimusia.
A przy okazji jakiej on jest wielkości? :oops:

Posted

mama_Dorota,
Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę z Twojej decyzji:loveu: ...bardzo mądrej decyzji. Wiem, że nigdy jej nie będziesz żałowała:razz: .
A dla Pana S......a również przyjdzie odpowiedni czas i odpowiedni dom. Teraz już będę spokojna o Ciebie i Twoich podopiecznych...
Dimek zasługuje na wszystko co najlepsze....a Ty... Twoja rodzina dacie mu to z całą pewnością:loveu: .
Podziwiam, podziwiam, podziwiam Twój rozsądek.

Posted

[quote name='Czarodziejka']Rybonku, przepraszam za offa, ale możesz mi szybciutko napisać, czy na leczenie parwowirozy u pudla potrzebne jest 500zł?
http://www.allegro.pl/item146069036_...wowiroza_.html Dziwna ta aukcja.... Ja bym nie miała zaufania... Ten pies ze zdjęcia na 4 mies nie wygląda, na chorego również... Poza tym, po surowicy (kosztownej) stan tego psa by się poprawił, lub pies już dawno by nie żył (na dwoje babka wróżyła)...

Posted

No cóż Ewuniu, Pan S... :-( Niestety wybrano dla niego inny domek. Mam tylko nadzieję, że będzie szczęśliwy. Życzę mu jak najlepiej. Ale może tak miało być. A my będziemy szczęśliwi z Dimusiem. To było natchnienie, prawie jak przy mojej Wenie. :lol: Za często wchodzę na wątek Muszki, bo już i tu rymuję :evil_lol: A rozsądnym kto ma być jak nie mama? :lol:

Posted

GoniaP napisał(a):
Dziwna ta aukcja.... Ja bym nie miała zaufania... Ten pies ze zdjęcia na 4 mies nie wygląda, na chorego również... Poza tym, po surowicy (kosztownej) stan tego psa by się poprawił, lub pies już dawno by nie żył (na dwoje babka wróżyła)...

Dziwne, aukcja zlikwidowana.

Posted

tania napisał(a):
mama Dorota strasznie się cieszę, a to dla Ciebie:buzi: Dimuś to jeden z moich dogomaniackich faworytów

:oops: Ale ja nic takiego nie zrobiłam, to dla nas będzie zaszczytem jak zamieszka z nami.
Jeszcze raz się pytam, kto mi pomoże w sobotę na miejscu?

Posted

[quote name='tania']halo no właśnie kto pomoże mamie Dorocie?

Oj, trudno bedzie znalezc chetnych do rozstania sie z Dimusiem:evil_lol: No 100% pewniak, ze teraz odwlekaja ten moment:lol: Dimek nie chce juz reklamy, Dimek zostal pokochany

Posted

[quote name='dusje']Oj, trudno bedzie znalezc chetnych do rozstania sie z Dimusiem:evil_lol: No 100% pewniak, ze teraz odwlekaja ten moment:lol: Dimek nie chce juz reklamy, Dimek zostal pokochany

Dusje :loveu: marnujesz talent nie mogę pękne ze smiechu ale rym :megagrin:

Posted

Dimek prosi swe cioteczki
By spakowac mu miseczki
Chce juz jechac do domeczku
Poznac wszystko po troszeczku

Dzieci mile juz czekaja
Dimka w kompie ogladaja
I nie daja mamci zyc
Razem z Dimkiem pragna byc

Choc juz Dimka zegnac pora
W sercach mamy Psa Doktora
Wiele szczescia Psie kochany
Mile bedziesz wspominany

A odezwij sie na watku
Powiedz wszystkim od poczatku
Jakie teraz twoje zycie
i czy wspolnie sie cieszycie

Posted

Dorota-jak Ci mozna pomoc? Moge byc w sobote w schronisku aby Ci pomoc dotrzec z nim na dworzec itp. i wpakowac was do pociagu:evil_lol: itp. ablo tak jak mowilam mam rodzine w Malborku i zawsze mozna cos wykombinowac

Posted

[quote name='patch75']Dorota-jak Ci mozna pomoc? Moge byc w sobote w schronisku aby Ci pomoc dotrzec z nim na dworzec itp. i wpakowac was do pociagu:evil_lol: itp. ablo tak jak mowilam mam rodzine w Malborku i zawsze mozna cos wykombinowac

Mamo_Doroto a jednak znalazla sie jedna chetna co to juz Dimka nie chce:evil_lol: Lap okazje bo jeszcze chwilka i oddadza innemu twojego pieknego wilka:lol:

Posted

[quote name='ewatr']Dusje :loveu: marnujesz talent nie mogę pękne ze smiechu ale rym :megagrin:

Ide gary szorowac bo jak stary wroci to ze schodow mnie zrzuci, komputer zabierze i mi chleb odbierze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

mama_Dorota napisał(a):
:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No dobra, ale teraz konkrety. Czy ktoś go w schronisku zaklepie czy ja mam zadzwonić? Czy w sobotę jest schronisko czynne, t zn. czy są adopcje, ile kosztuje wyadoptowanie go no i przede wszystkim kto poświęci ze 2, góra 3 godziny, żeby mnie odebrać z dworca, pojechać ze mną do schroniska i pomóc z powrotem dostac się do pociągu. Ja miasta nie znam, a w domu zostawiam same dzieci z 2 psiakami, więc w miarę sprawnie musi to zostać załatwione, żebym szybko wróciła do domu. Tym bardziej, że będę musiała mieć jeszcze czas żeby poznać ze sobą psiaki no i wykąpać Dimusia.
A przy okazji jakiej on jest wielkości? :oops:

Patch kochana tu wszystko napisałam, a jak rodzinka chciałaby Ciebie zobaczyć i zrobić sobie wycieczkę to nie mam nic przeciwko temu. :evil_lol:
Chodzi mi o to, że nie mam w tej chwili możliwości , żeby przyjechać samochodem, wynajęcie jest zbyt drogie, bardziej opłaca mi się pociąg.

Acha, i ja biorę Dimka! Mój ci on!!!!

Posted

mama_Dorota napisał(a):
Dusje kochana tu wszystko napisałam, a jak rodzinka chciałaby Ciebie zobaczyć i zrobić sobie wycieczkę to nie mam nic przeciwko temu. :evil_lol:
Chodzi mi o to, że nie mam w tej chwili możliwości , żeby przyjechać samochodem, wynajęcie jest zbyt drogie, bardziej opłaca mi się pociąg.

Acha, i ja biorę Dimka! Mój ci on!!!!

Ej szable w dlon:lol: A te lap okazje to w odniesieniu do postu Patch, toz ona oferuje pomoc i okazji lapac nie trzeba,nio:lol: