Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie było mnie na dogomani przez 2 dni a tu takie wiadomości.:crazyeye: Zaraz zadzwonie do Pani Dyrektor i zaklepie Damusia. Jeżeli chodzi o opłatę adopcyjną to Dimek zostanie przekazany nieodpłatnie. Jeżeli chodzi o pomoc w adopcji to ja osobiście nie mogę pomóc ( odkąd urodziła mi się córeczka nawet na 10 minut nie mogę wyjść z domu:lol:) ale w sobotę jest zawsze dużo wolontariuszy i ktoś na pewno będzie mógł Cię odebrać, a z powrotem Ciebie i Dimka odwiezie ktoś ze schroniska.
Jak bym mogła to bym się dzisiaj upiła ze szczęścia.:cunao::laola:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mama dorota-powiedz kiedy a ja bede czekac na dworcu, zawioze Was i przywioze na dworzec-jesli bedziesz musiala czekac na pociag, to zapraszam na kawe. jak chcesz, to moge tez go juz odebrac dla Ciebie i czekac z nim na dworcu, jesli nie masz czasu jechac do schroniska-musialabym tylko ustalic to ze schroniskiem o ile Ci to odpowiada; jak wolisz; chyba ze chcesz schronisko zobaczyc;)

Pani Dyrektor ucieszyla sie, ze bedzie z dziecmi i suczka-bo o ile pamietam masz suczke bokserke?

Dimek jest taki wiekszy, ale nie za duzy-do kolan (z tymze pamietac trzeba ze ja kurdupel), no taki jak bokserka pewnie

Posted

Dziewczyny przestańcie już :oops:
Patch moja kom.691-715-082, tel pod którym mnie można też zastać (0-55)2706301 O której przyjadę dam znać jutro jak sprawdzę połaczenia, chyba, że jeszcze dziś mi się uda. Prześlij mi swój nr, żebysmy miały kontakt.

Posted

Mama_dorota - to Ty taka jesteś, bierzesz najlepszego psa z dogo :cool3: .
Aż podskoczylam jak przeczytalam :multi: .

Ściskam Cię za to z calego serca, a Misiek przesyla Tobie i Dimusiowi swoje glośne pomruki radości.

Posted

Dabrowka napisał(a):
Dziewczyny, a ten transport dworzec-schronisko-dworzec to będziecie miały samochodowy? Tak pytam, bo wprost tego nikt nie napisał ;)

Niestety nie. A co, coś insynuujesz? :razz: :evil_lol:

Posted

Hm.
Sytuacja jest złożona ;)
Po pierwsze - w jakich godzinach akcja będzie miała miejsce.
Po drugie - (chyba nawet ważniejsze :cool3:) jeżeli mój własny samochód nie ożyje jutro, jeżdżę pożyczonym, musiałabym więc mieć pozwolenie właściciela na wożenie cudzych psów :evil_lol: Jeżeli ożyje nikogo pytać o zgodę nie muszę ;)

Posted

[quote name='mama_Dorota']Sorki ale dziś jestem zakręcona, chodziło mi oczywiście o patch75 :oops: :evil_lol:

Wprawdzie to jeszcze nie sobota
A juz zakrecona nasza Dorota
Bardzo sobota sie denerwuje
Nowe baterie energii laduje

Gdy nadejdzie juz sobota
Pozna madrosc Dimka Dorota
Bo nie bedzie to dziwota
Gdy z wrazenia zgubi glowe Dorota

Dimek jej droge w Malborku wskaze
I wlasna lapka swoj domek pokaze:lol:

Dobranoc:lol:

Posted

To teraz juz czekamy do jutra i bardzo szybkie relacje. Fotki tyz:lol: Taki spokoj mnie ogarnal, ale przyznam szczerze ze siedze jak na szpilkach, cierpliwosc nie jest moja najmocniejsza strona zwlaszcza, jesli wiem ze bedzie cos milego:lol: Tak dobrze mi na sercu ze Dimek Wspanialy nie bedzie juz musial spedzac zycia w schronisku. Kocham takie zakonczenia:lol: A jak bede w okolicach to na pewno nie omieszkam zajrzec i was usciskac. A:placz: :placz: :placz:wielkie jak groch tyle ze ze szczescia.