Ania_i_Kropka Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Wiedziałam, że nasz kochany Dimek zda egzamin. Ten pies jest wyjątkowy:loveu: :loveu: :loveu: . Rybon WIELKIE dzięki dla Ciebie i Twojego męża.:Rose: :Rose: :Rose: Jesteście wspaniali. Dzięki Wam nasz kochany Dimuś dostał nową szansę w życiu. Do tej pory mamy Opinie tresera Listę ośrodków w Małopolsce i Zachodniopomorskim i Warmińsko- Mazurskim i Mazowieckim Opinię ze szkoły będę miała w tym tygodniu ( może ktoś z was mógłby mi podpowiedzieć jak taka opinia powinna wyglądać ) Wstępne plakaty Brakuje jeszcze listy ośrodków z pozostałych województw i ostatecznego projektu plakatu i listu. Quote
Figa Bez Maku Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Aniu, czy to oznacza ,że z mazowieckiego NIC do Ciebie nie dotarło?:crazyeye: Quote
Puchatek Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 List ze zmianami sugerowanymi przez Rybon (z niewielkimi korektami) [IMG]http://img96.imageshack.us/img96/3402/dimeklist2us0.jpg[/IMG] Quote
Ania_i_Kropka Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 [quote name='Figa Bez Maku']Aniu, czy to oznacza ,że z mazowieckiego NIC do Ciebie nie dotarło?:crazyeye:[/quote] Dotarło. Przepraszam, wczoraj byłam trochę zakręcona i mazowieckie wrzuciłam do małopolski:oops: :oops: :oops: . Już poprawiłam. Quote
tania Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 łza się w oku kręci, Dimuś nalezy Ci się medal i oczywiście domek Quote
Czarodziejka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Wędruj jak najwyżej!!! Zasługujesz na najlepsze!!! Quote
tania Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Dimulku teraz to na pewno znajdziesz domek Quote
dusje Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Wytluscilabym zdanie: "Jednak jego najwiekszym atutem.......milosc do dzieci", co wy na to? Quote
dusje Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [B]Prosze Panstwa wielka pora[/B] [B]Zeby poznac Psa-Doktora[/B] [B]Dimek z dusza terapeuty[/B] [B]Prezentuje swe talenty[/B] [B]By nie stracic tego watku[/B] [B]To opowiem od poczatku[/B] [B]Dimek dlugo nie mial domu[/B] [B]Niepotrzebny byl nikomu[/B] [B]Lecz nastapil przelom wielki[/B] [B]Po spotkaniu nauczycielki[/B] [B]Dimek poszedl z nia do szkoly[/B] [B]W ktorej zostal zatrudniony[/B] [B]Razem z dziecmi ze swietlicy[/B] [B]Robil babki w piaskownicy[/B] [B]Leczyl wszystkie dzieci troski[/B] [B]Lizal slodko dzieciom noski[/B] [B]A dziecina zaplakana[/B] [B]Brala Dimka na kolana[/B] [B]Dobre czasy zycie zmienia[/B] [B]Dimek znow bez zatrudnienia[/B] [B]Z braku domowego ogniska[/B] [B]Dimek poszedl do schroniska[/B] [B]Dimek dzieci potrzebuje[/B] [B]Bo talenty swe marnuje[/B] [B]Dimek ludzi potrzebuje[/B] [B]Pilnie domku wypatruje[/B] [B]Dimek szuka zatrudnienia[/B] [B]Jako niania do bawienia[/B] [B]Dla rodzicow wybawienie[/B] [B]Dla dzieciakow rozbawienie[/B] Quote
Psocia_Wegusia Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Dimek to super Psiak!!!!! Bardzo dobrze sie nadaje do duzej rodzinki z ogramna iloscia dzieci!! :loveu: SZUKAJ DOMKU SZUKAJ!!! :razz: ;) Hopsiaj Wysoooko!! :bigcool: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
ewatr Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='dusje'][B]Prosze Panstwa wielka pora[/B] [B]Zeby poznac Psa-Doktora[/B] [B]Dimek z dusza terapeuty[/B] [B]Prezentuje swe talenty[/B] [B]By nie stracic tego watku[/B] [B]To opowiem od poczatku[/B] [B]Dimek dlugo nie mial domu[/B] [B]Niepotrzebny byl nikomu[/B] [B]Lecz nastapil przelom wielki[/B] [B]Po spotkaniu nauczycielki[/B] [B]Dimek poszedl z nia do szkoly[/B] [B]W ktorej zostal zatrudniony[/B] [B]Razem z dziecmi ze swietlicy[/B] [B]Robil babki w piaskownicy[/B] [B]Leczyl wszystkie dzieci troski[/B] [B]Lizal slodko dzieciom noski[/B] [B]A dziecina zaplakana[/B] [B]Brala Dimka na kolana[/B] [B]Dobre czasy zycie zmienia[/B] [B]Dimek znow bez zatrudnienia[/B] [B]Z braku domowego ogniska[/B] [B]Dimek poszedl do schroniska[/B] [B]Dimek dzieci potrzebuje[/B] [B]Bo talenty swe marnuje[/B] [B]Dimek ludzi potrzebuje[/B] [B]Pilnie domku wypatruje[/B] [B]Dimek szuka zatrudnienia[/B] [B]Jako niania do bawienia[/B] [B]Dla rodzicow wybawienie[/B] [B]Dla dzieciakow rozbawienie[/B][/quote] ale piękny wiersz dla Dimka :loveu: masz talent Dusje:multi: Quote
rybon36 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 rewelacja, posłuchajcie, szukamy rodzinnych domów dziecka,placówek prywatnych, domów dla dzieci niewidomych i niedowidzących, jeśłi złapię chwilkę czasu dziś, to pomyślę, jeszcze nad tekściorem do plakatu, miałam przez 2 dni popsuty komputer dlatego mnie njie było, dziękuję Wamn wszystkim za słowa uznania ale to zupełnie niepotrzebne, pies jest wart każdego zachodu, dlatego z przyjemnością zrobiliśmy dla niego choc tyle Quote
dusje Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Mnie jeszcze przyszedl do glowy taki pomysl, zeby [B]na[/B] [B]plakacie[/B] [B]zamiescic[/B] o ile to mozliwe, [B]wszystkie opinie o Dimku czyli ta od Pani Agnieszki i ze szkoly z pieczatka[/B], rowniez [B]opinia Rybon- autorytetu[/B] co tu kryc- w malym formaciku, byleby byly czytelne. Chetnie wyszukam osrodki dla niewidomych ale napiszcie w ktorych wojewodztwach:lol: Quote
dusje Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Zapomnialam dopisac. Ewatr dla Dimka wszystko byleby wreszcie zamieszkal w domciu i zapomnial juz na zawsze schroniskowe zycie:lol: Quote
dusje Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='ewatr']Dimuś szukamy domu :loveu:[/quote] Jasne, tylko moze najpierw tych adresow o ktorych mowa w poscie rybon. Moge zaczac za jakies 4 godzinki wyszukiwanie, ale kto jeszcze?:lol: No i moze znow podzial na wojewodztwa dla kazdego Quote
nati_92 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ej a ja mysle ze jak bede z moja druzynka w osrodku dla dzieci to moge sie spytac czy nie potrzebuja psa do dogo terapi:) a bede juz w grudniu:) Quote
dusje Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ania_i_Kropka masz na pw jeszcze kilka adresikow.Dobranoc:lol: Quote
dusje Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Na stronie moje miasto Wroclaw znalazlam post Sylwii, niestety datowany 2006-05-01. poszukiwala wowczas psa terapeuty dla swojej 12 letniej siostry w spiaczce. W psie poklada ogromne nadzieje. Napisalam maila do niej, ale wrocil jako nieznany odbiorca. Mam jednak telefon, moze ktos sie z nia skontaktuje i dowie czy sprawa aktualna jesli uwazacie, ze Dimek moglby tam znalezc dom. Nie wiem czy moge publicznie podac ten nr, ale zaklafdam ze tak, skoro Sylwia sama podala w poscie. [B]Sylwia Stanczak[/B] [B]tel 0-71 81 65 72 i 504 414 364[/B] Quote
mama_Dorota Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 A co myślicie o domku z dziećmi do kochania, głaskania i miziania, b odpowiedzialnymi jeśli chodzi o psy, rosnącym kolejnym pokoleniem dogomaniaków. Mama cały czas w domu, do towarzystwa koleżanka podobnych gabarytów i malutki kolega, ale taki, którego b. lubią wszystkie duże psy a on lubi dużych kolegów. Domek, w którym psy mają legowiska ale śpią w łóżeczkach :evil_lol: Domek, który przez lata szukał dobrych domków dla różnych biedactw nie wiedząc wcześniej, że jest coś takiego jak dogomania. Jeśliby Dimuś na dzień dobry od razu nie polubił kolegi, to domek da sobie z tym radę. Jak dla mnie najlepszy domek pod słońcem :cool3: Co Wy na to? :loveu: Quote
mama_Dorota Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Dodam jeszcze, że już w sobotę Dimuś mógłby już spać sobie w łóżeczku- jeśli by chciał! :evil_lol: Quote
Recommended Posts