rybon36 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 przypomnę jeszcze raz czego nam trzeba: rybon36 napisał(a): mamy - osobę kompetentną dowydania opinii - Ania i Kropka załatwi mu urlop, zdobędzie zaświadczenia ze szkoły i lub przedszkola - mamy ew transport z wawy do tu - mamy pobyt na okres badania potrzebujemy: - transportu do Mińska albo wawy - plakatu - spisu placówek wychowawczych, domów dziecka, domów rodzinnych, co tylko Czy sa jacyś chętni do pomocy? bardzo prosimy się wpisywać osoby, które mogą i chcą nam pomóc Quote
ewatr Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Witam i na górę zapraszam :multi: Dimuś Ciocie o tobie myslą :loveu: Quote
rybon36 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 iSTNA TRAGEDIA, NIE MA CHęTNYCH DO POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shake::-( Quote
gamoń Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Mogę pomóc w drukowaniu jak dostane jakis tekscik ale to wszystko-Sorry:shake: Quote
rybon36 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 nie to wszystko aż tyle, sama widzisz, że każde ręce się przydadzą!!!! Quote
Figa Bez Maku Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Rybon..pomysł genialny w swj prostocie Na razie mam pomysł na: Towarzystwo Opieki nad Ociemniałymi Laski, ul.Brzozowa 75 05-080 Izabelin tel. (022) 752 30 00 Quote
Figa Bez Maku Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Skąd dokładnie do Warszawy potrzebny transport? Quote
rybon36 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 o ile mnie pamięć nie myli z Olsztyna? Quote
Figa Bez Maku Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Kurcze dla mnie za daleko ..chyba że metoda "podaj cegłę" jakoś bliżej wawy? Quote
Figa Bez Maku Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 A jak te listę dać do wiadomości? Na forum wpisywać? Bo mogę spróbować ..Czy mam się ograniczyć do woj. mazowieckiego , okolic wawy i Mińska czy szaleć po całej Polsce? Quote
rybon36 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 po Polsce oczywiście, transport z ol juz jest w zasadzie, teraz ta lista, chyba normalnie w wątku, ja damy Quote
Puchatek Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Witam wszystkich na wątku Dima Mogę zaprojektować plakat dla niego ale dobrze by było bym dostał jego zawartość merytoryczną bo wy macie doświadczenie w tych sprawach, wiecie co powinno się tam znaleźć. Nie wiem jakimi zdjęciami oprócz tych które są na wątku, dysponujecie. Napiszcie jak wy to widzicie. Quote
Figa Bez Maku Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 tu jest adres strony z adresami przedszkoli integracyjnych w Polsce ( dużo tego więc sam adres daję) http://www.cmppp.edu.pl/integracja/liderzy/ Quote
Figa Bez Maku Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 http://www.spoa.org.pl/poradnika.html To są adresy szkół dla dzieci autystycznych. Przepraszam ,że tak kawałkami ale piszę w pracy no iprzez weekend mnie nie będzie.. W poniedziałek postaram się jeszcze coś znaleźć Quote
patch75 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 tak, transport z samego Olsztyna do warszawy;-) Quote
dusje Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 rybon36 napisał(a):iSTNA TRAGEDIA, NIE MA CHęTNYCH DO POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shake::-( Chetnie pomoge w opracowaniu listy:lol: Mam jednak propozycje rybon36. Moze podzielic te liste na wojewodztwa i kazdemu chetnemu przydzielic do wyszukania konkretne wojewodztwo po to zeby sie nie dublowac. Co o tym myslisz ty i wszyscy zainteresowani? Quote
Figa Bez Maku Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 No właśnie Rybon ..czy ktoś inny kto pilotuje ten wątek. Ja wysłałam kawałkami 3 listy i podejrzewam ,że gdzieś "zgubią się" na wątku, Puchatek złożył konkretną propozycję i ..? Potrzebny koordynator Quote
dusje Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Moze rowniez warto zalozyc nowy watek tylko dla listy z adresami. Quote
rybon36 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 bardzo dobrze, województwami, ja mamteraz zabieg, czy ktoś może napisac do Ania i Kropka pw w sprawie zdjęć i opisu do plakatu dla Dima i żeby się skontaktowała z miłym panem, który na górze zaproponował pomoc w plakacie? po drugie, trzeba napisac listę województw, przy każdym raz dziennie będziemy wpisywać osoby chętne na opracowanie danego woj, jeśłi placówka ma adres www, ttrzeba to jakoś wytłuścić lub innym kolorem, bo wtedy plakat można słać bez z kompa. Ja jestem bardzo sinusoidalnie przy kompie , jestem na łączach ale przyjmuję pacjentów dlatego prosze o pomoc Quote
rybon36 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 dobra: Figa zrobisz listę wojewodztw? pod koniec dnia będziemy spisywać z wątku tych, co się zgłosza do konkretnych woj. Puchatek, dzięki za propozycję, osobą posiadającą zdjęcia, możliwości i kontakt z Dimem jest Ania i Kropka, czy możesz do niej napisać swoja prośbę na PW? jak zapełnimy listę woj chętnymi do opracowań ruszamy z listą placówek, adresy www wytłuścimy, żeby można plakat było wysłać bezp zkomputera Quote
rybon36 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 coś mi net nawala, zdublowała się chyba, jak będzie lista województw, to może rzeczywiście założymy nowy wątek Quote
Figa Bez Maku Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Dolnośląskie Kujawsko - Pomorskie Lubelskie Lubuskie Łódzkie Małopolskie Mazowieckie - Figa Bez Maku Opolskie Podkarpackie Podlaskie Pomorskie Śląskie Świętokrzyskie Warmińsko-Mazurskie Wielkopolskie Zachodniopomorskie Quote
Figa Bez Maku Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Mogę szukać w Mazowieckim tyle, że w weekend nie mam internetu:placz: więc dopiero w poniedziałek Quote
Recommended Posts