Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a czy ja takie jedno pudełeczko żebracze moge dostać- mój karol bedzie chodził po osiedlu i zbierał;)
a serio to mój weterynarz juz kiedys mi proponował, że moge sobie u niego takie pudełeczko postawić, więc może warto .....

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gallegro! To czekamy na decyzje Pana, co jeszcze nie wie, ze juz jest czlowiekiem Maszki :) Nie bede nakrecac niepotrzebnie. Z nia poszloby latwo - zbierznosc imion i troche podobna, ale i tak za jakis czas zabiore glowna decyzyjna na wycieczke do Wegrowa i jak ja znam to watpie, czy wroci sama ;)
Olga - pudelek zrobie tyle ile jest potrzebne.

Posted

enia napisał(a):
Masza ma wziecie ale spokojnie panujemy nad wszystkim i będzie casting!

Z tego co zdążyłem się zorientować, jest jeszcze większe zainteresowanie niż mi się wydawało ;). I bardzo dobrze... Masza na tym skorzysta... musi mieć najlepszy domek z możliwych.

Posted

Marie! Jestem pełna podziwu ! Działasz jak instytucja !
Moje dzieciaki (nie ja!) oczywiście powinny znaleźć się na stronie Węgrowa ale to dopiero po całej akcji jak będziemy mogli się pochwalić konkretnymi osiągami. Na pewno będzie im bardzo miło :-)
Oczywiście duże podziekowania należą się również bei i Joli ( one organizują loterię w szkole w Grodzisku)

Posted

Mośka napisał(a):
Gallegro – podoba mi sie pomysl tego subkonta. Trzebaby wytypowac jedna Cioteczke (no dobra, moze tez byc nasz rodzynek Wujaszek :cool3: )
jako dysponenta....
.

Myślę, że gdyby przeczytała to moja druga połowa, to jej śmiech byłoby słychać nawet na dogo :lol:.
gallegro dysponentem = błyskawiczne roztrwonienie kasy.

Zgadzam się, że efekt ograniczonego zaufania do AFN (przy całym moim szacunku), może mieć niekorzystny wpływ na przychody z żebrów.
Z tego co mi wiadomo, AFN już niedługo będzie miało swój status prawny, a wtedy można wrócić do tego pomysłu.
To jest moje prywatne zdanie i "podpiszę" się pod każdą, zaakceptowaną przez ogół, formą.

Posted

[quote name='Ania W']Marie! Jestem pełna podziwu ! Działasz jak instytucja !
To znaczy co? Domagam sie za duzo potwierdzen, papierkow etc? ;)
[quote name='Ania W'] Moje dzieciaki (nie ja!) ......Oczywiście duże podziekowania należą się również bei i Joli ( one organizują loterię w szkole w Grodzisku)
W tym poscie gdzie wymieniam Ciebie bez szczegolow i karygodnie pomijam bei i Jole chodzilo mi tylko o przyklad "wabikow", zeby zapelnic miejsce. Ale masz racje, ze trzeba poczekac pare dni coby sie Twoje dzieciaki mialy okazje wykazac :)

Posted

Marie, Ty takie piekne cudeńka potrafisz wyczarować:crazyeye: , wiec uderzam do Ciebie z kolejnym pytaniem: oprocz kartonika "zestaw zebraczy" ma zawierac strone A4 i na niej pare zdjec zalaminowanych - takich pokazujacych biede. Wybralam juz kilka foto co to by sie nadaly, tylko caly czas sie zastanawiam w jakiej to formie zrobic, tak zeby mozna bylo kolo pudelka postawic do wgladu. Masz jakis pomysl?:razz:

Posted

a może jedno zdjecie psa w ramce postawić? takie chwytające za serce, bo inaczej jak byśmy mogły to obok puszczeki postawić - tym bardziej, że to ma estetycznie wygladać?
mozna ew na tym zdjeciu napisac - POMÓŻ MI PRZETRWAĆ ZIMĘ

Posted

gamoń napisał(a):
Czy któraś z WAs ma wiecej zdjeć tej malutkiej kruszynki ,ktorej tak sterczą zeberka .Mała czarna sunia.3-4 miesieczna.

to dziecko żanetki - ANIA W ty tam zdjęcia pstrykałaś, nie masz czegoś?

Posted

Zapomnialam Wam powiedziec - transport palet/desek pojedzie do Wegrowa od kolezanki Oli Z., ktora ma produkcje glazury.
Kiedy-nie wiem (zrozumialam,ze to juz zalatwione). A tak przy okazji jest
szansa,ze jak juz bedziemy miec regularny schron na wlasnej ZIEMII - pomoga z plytkami wewnatrz.:p Miejmy nadzieję, że juz wkrotce:fadein:

Posted

Ja ma dzisiaj straszne urwanie głowy w pracy i wszystkiego dosyć ! Kataru też ;-)
Niestety nie wyrobię się ze wszystkim dzisiaj także w krótko:
1. Enia - zacznij działać z corgi (to już chyba Corgi, bo funkcjonuje jako imię chociaż wolałabym inne...chyba coś wymyślę). Rozumiem że cena zabiegu to byłoby ok 300 zł ( stargowałaś z 400 ?)
Chyba nie dam rady wyslac tych zdjęć dzisiaj. Może jutro....
2. Folen - spróbuję zaraz coś napisać jeżeli chodzi o pismo do podpisania dla p. Jadzi, ale nie wiem czy dam radę przesłac zdjęcia.
3. gamoń- jasnę że Zuzę( Nutkę) trzeba wyciągnąc jak najszybciej ze schroniska. Inne szczeniaki z resztą też ale ona wygląda najgorzej...
Jej zdjęcia sa na gr VI i w wątku Żanetki ale żeby było szybciej:

W CZWARTEK PODPISUJĘ UMOWĘ W SPRAWIE INTERNETU I BĘDĘ NARESZCIE INTERNAUTKĄ DOMOWĄ I WTEDY NADROBIĘ WSZYSTKIE ZALEGŁOŚCI BO NIESTETY W PRACE NIE JEST MI TO DANE...

Posted

Gamoniu kochana! Nutka potrzebuje Twojego ciepełka i szczęśliwej ręki do adopcji, zrób w chałupie naradę wojenną i już.
Corgi umówiona na operacje w Radości , kierowniczka załatwia transport i sunie przywiezie, mogłaby Nuteczke zabrać jeśli byłoby dokąd.

Posted

Jeśli mam jutro udać się po to pismo podpisane przez kierowniczkę, to niech ktoś mi napisze takie pismo albo chociaż powie co ma tam być..
Ja dołączyłam do grona poległych na chorobę i naprawdę nie myślę.. :shake:

Posted

Folen, moje pismo - zaświadczenie już do ciebie poszło. Myślę , że u bei może być to samo tylko muszą podać jaka to szkoła.
Dziewczynki słyszycie :-) ?

Jednocześnie apeluję o domek tymczasowy dla Corgi, która będzie operowana w W-wie

Nie może wrócić ze szwami do schroniska

Posted

Karton poprawiony jutro :) Chetnie juz z info ile na szczepienia potrzeba i z dokladnymi namiarami na Kares - nr konta, pelna nazwa firmy i adres, bo to potrzebne do przelewow jest. To juz chyba bylo, ale odpadlam przy szukaniu :( Co do kartki A4 ze zdjeciami to jakos mi to nie do konca lezy - mozna zrobic cos ladnego, ale eleganckie to nie bedzie. Moze rzeczywiscie ramka ze zdjeciem? A moze mamy jakiego marketingowca i by cos wymyslil? :)

Posted

Ania W napisał(a):
Folen, moje pismo - zaświadczenie już do ciebie poszło. Myślę , że u bei może być to samo tylko muszą podać jaka to szkoła.
Dziewczynki słyszycie :-) ?
..

Szkoła Podstawowa w Grodzisku Mazowieckim przy ulicy Bartniaka (myślę, że to co wiem-wystarczy na nagłówek).
Folen: kochana cioteczko, dzięki z góry :loveu:

AniuW-wielkie dzięki za gotowca :loveu: .
I: mam przygotowane maskotki, możesz podjechać (jak będziesz wracała do domku-czekam :p )

Posted

cena jednej szczepionki (w jednej szczepionce 3 wirusówki) 9 zł

150 psów (ilośc jest zmienna ale coś ok tego) * 9 = 1350 zł
150 igieł i strzykawek łącznie dostaniemy za 60 zł
Od razu mówię, że to jest cena promocyjna normalnie ta szczepionka kosztuje w hurtowni 9,7 zł

Posted

Folen :loveu: (sorki, że naciskam ale to pilne), kiedy dasz radę z tymi papierami dla szkół?
Od tego zalezy szybki termin loterii w Grodzisku ( poza tym papierkiem-mamy z Jolą wszystko gotowe)