mycha101 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Olga132 napisał(a):Do nowych domów trafił też Rusłan i Dżeki !!!!:multi: Lepszej wiadomości w weekend nie mogłam otrzymać. :loveu: Quote
Ania W Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 loozerka to jest w tym wszystkim najfajniejsze! Ja się zawsze ogromnie cieszę kiedy pies trafia na tę swoją jedyną, własną rodzinę. A akcja szukania domów trwa! Nadal domku szukają...: Gufi - dzisiaj nie chciał pozować...Miał misję ;-) Quote
Ania W Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 GRoszka, śmigająca po śniegu :-) Cudna sunia! Nie wyobrażam już sobie jej sobie na łańcuchu... Quote
Ania W Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Wiórka też dokazywała. Bardzo energiczna jest i w domu też jej pełno. Prawdziwa wie-wiórka ;-) Quote
Ania W Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ryszard :-) Ucho prawie zagojone. Zdradzę wam tajemnicę ...Rysiu romansuje z Isią ;-) Więcej fotek Rysia na jego wątku :-) Quote
Ania W Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Teraz Duszka. Jest niesamowita! Widać po jej zachowaniu, że gdzieś w jej żyłach płynie krew border collie. Jest energiczna, wszędzie jej pełno. Jest bardzo rozrywkowa i uwielbia się bawić! To że na zdjęciach leży to tylko taka zmyłka ;-) Inaczej nie da się jej zrobić zdjęcia :-) Quote
Ania W Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Jamnik Gucio, który trafił do Fundacji z Lubina. Też szuka dobrego domu . Quote
Ania W Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 A to "paskuda" Bonanza ;-) Jakoś nie ma szcześcia i nie może znaleźć odpowiedniego opiekuna... Quote
enia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Boziu jakie te psiaki są piekne i szczęśliwe!!!!!! pięknościowe ..........:loveu: a ja ciągle myślę o tych 80 co zostaly na lańcuchach u tej milośniczki zwierząt..........:-( Aniu dzięki za te foty! milo obejrzeć i wiedzieć , że są wreszcie bezpieczne i w spokoju i cieple z pelnym brzuszkiem czekają na swój dobry dom. Quote
Ania W Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Teraz szczeniorki. Właściwie specjalnie po to pojechałyśmy żeby je obfocić...Niestety z pwodu zimna szybko padły mi baterie ( i nie tylko mi ;-) ) więc zdjęć jest niedużo i nie najlepsze. Może następnym razem, będzie lepiej...i organizacyjnie i pogodowo. panienka -"ugryzę cie, ale delikanie" i druga sunieczka ....Nosek jak Laleczki ;-) Quote
Ania W Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 A to jest "jamnkosznaucer" - świetny! Piękne oczy, będzie nieduży...idealny psiak! Quote
enia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 o raju jaki piekny, jak sie nazywa? najlepsza rasa świata jamnikosznaucerek...... Quote
Ania W Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 A to Vera, którą adoptowały dzieci z mojej szkoły. Jest w fundacji od szczeniaka...Mam nadzieję że maluchy, które są wyżej szybko znajdą swoje domy i nie podzielą jej losu ... Quote
paros Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Jakie śliczne szczeniorki :lol: Cieszę się, że udało się zabrać Gucia :lol: bo martwiłam sie o niego :roll: Quote
Ania W Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 paros napisał(a):Jakie śliczne szczeniorki :lol: Cieszę się, że udało się zabrać Gucia :lol: bo martwiłam sie o niego :roll: Paros, chcesz jednego szczeniorka ?:cool3: Gucio jest cały i zdrowy! No nie cały nie jest...nie ma kawałka ogonka:cool1: Quote
Mośka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ale masa dobrych wiesci :multi: :multi: :multi: Chyba najbardziej ciesze sie z Dzekiego! A jak patrze na zdjecia Wiorki i Zaneci - to ciezko mi uwierzyc, ze to te same psy, ktore widzialam wiecie gdzie... A propos - jak co weekend zostalam zaszczycona nowa porcja info z Wegrowa:roll: . Sucho relacjonuje... -psow jest 72 -wszystkie zdrowiutenkie -nie ma szczeniakow -schron zasypany sniegiem -coraz wiecej jest walesajacych sie psow po Wegrowie... ale przeciez burmistrz ma problem z glowy- schron na jego terenie ma byc zamkniety..:shake: Quote
enia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 A co z tym chorym ala pudelkiem staruszkiem, żyje jeszcze???? i gdzie 3 szczeniorki sie podziały? Quote
Mośka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Jesli myslimy o tym samym psie- to wet wegrowski stwierdzil, ze ten pies ma cukrzyce. Jakis czas temu mial sie bardzo dobrze :roll: , teraz mowy o nim nie bylo. Aaa zapomnialam: dzis lub na dniach ma byc ekipa z Tygodnika Siedleckiego i obfocic psy. Beda je drukowac co tydzien - to chyba najlepsze info... Quote
Olga132 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Mośka napisał(a):Ale masa dobrych wiesci :multi: :multi: :multi: Chyba najbardziej ciesze sie z Dzekiego! :lol: to tak jak ja - cały wieczór mówiłam Arturowi, że Dżeki poszedł do adopcji i że to wspaniałe wieści.... Quote
marie Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Brawo Ciotki!!! Ja sie tu juz zastanawialam, ze skoro mail milczy tyle czasu, to pewnie Was przysypalo! A nie mialam okazji zajrzec na forum! Heheh to teraz cala ta porcja radosci dla mnie na raz ;) Trzymam kciuki i jakbym sie mogla przydac to dawajcie znac. Quote
Recommended Posts