Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jak to się robi ? Nigdy tego nie robiłam, nikt mnie nie zna, ani ja nikogo! Weszłam we wrześniu na Dogomanie (przypadkiem) i TRAFIŁAM na Cinka! Zainteresował mnie jego los! I taka moja "kariera" na dogu.
A kto i gdzie rozsyłał watek ?

Posted

[quote name='omi']A jak to się robi ? Nigdy tego nie robiłam, nikt mnie nie zna, ani ja nikogo! Weszłam we wrześniu na Dogomanie (przypadkiem) i TRAFIŁAM na Cinka! Zainteresował mnie jego los! I taka moja "kariera" na dogu.
A kto i gdzie rozsyłał watek ?[/QUOTE]

Cioteczko, wysyła się po prostu prywatne wiadomości z zaproszeniem na wątek. Ja zawsze z góry przepraszam, bo nie każdy sobie życzy dostawać takie "żebry".

Posted

cioteczki jestem,..będę i coś pokombinuje, nie koniecznie finansowo, ba zadłużyłam się na transport, ale pomogę na pewno, tylko paulinken niech się ta ciężka sytuacja z szarikiem wjaśni..podnosze i zapisuję

Posted

[quote name='Shania']cioteczki jestem,..będę i coś pokombinuje, nie koniecznie finansowo, ba zadłużyłam się na transport, ale pomogę na pewno, tylko paulinken niech się ta ciężka sytuacja z szarikiem wjaśni..podnosze i zapisuję[/QUOTE]

Dzięki, że jesteś! Wiem, jaka sytuacja z Szarikiem, też ciągle siedzę i gryzę paluchy z nerwów...

Posted

Podnoszę biedaka. Jakie on ma poczciwe, cierpiące oczy...:-(:-(:-(

[IMG]http://lh3.ggpht.com/_Cj7xW6tb_BQ/TI_U9708c1I/AAAAAAAAAOw/nnPVuGrbmL4/IMG_8915_resize.jpg[/IMG]

Posted

paulinken, Dziekuje za zaproszenie . Akurat mialam sie Ciebie zapytac o watek Cinka.

Straszna z niego bida . Bardzo podobny do Karmelka z Uciechowa i tez taki chudziutki. Karmelek ma propozycje 2 domkow ,ktore trzeba sprawdzic( strasznie wolno to idzie) ale jak tylko bedzie wiadomo ktory go wezmie to zaraz napisze i moze ten drugi wezmie Cinka bo prawie identyczny .

Posted

Biedny Cinek. Ja niestety nie mogę zadeklarować stałych wpłat, bo jeszcze nie wypłacają mi stypendium - ba! jeszcze nie wiem ile go dostanę. :shake: Mogę dać 10 zł jednorazowo, bom biedna studentka póki co...

Posted

Jeszcze raz link do bazarku - kosmetyki Oriflame: [url]http://www.dogomania.pl/threads/194596[/url]

I banerek do wzięcia: [IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/banerki/IMG_8914_resize.png[/IMG]

Posted

[quote name='Ingrid44']paulinken, Dziekuje za zaproszenie . Akurat mialam sie Ciebie zapytac o watek Cinka.

Straszna z niego bida . Bardzo podobny do Karmelka z Uciechowa i tez taki chudziutki. Karmelek ma propozycje 2 domkow ,ktore trzeba sprawdzic( strasznie wolno to idzie) ale jak tylko bedzie wiadomo ktory go wezmie to zaraz napisze i moze ten drugi wezmie Cinka bo prawie identyczny .[/QUOTE]

Dzięki cioteczko, że jesteś! Karmelek już mnie przyprawia o siwe włosy, tyle to trwa... Cinek też ma szansę na DT u BeaBono, ale póki co brakuje pieniążków. Jakby się znalazł DS to już w ogóle by było cudownie!

[quote name='Bonsai']Biedny Cinek. Ja niestety nie mogę zadeklarować stałych wpłat, bo jeszcze nie wypłacają mi stypendium - ba! jeszcze nie wiem ile go dostanę. :shake: Mogę dać 10 zł jednorazowo, bom biedna studentka póki co...[/QUOTE]

Dzięki Ci! :) Nawet za podnoszenie :)

Posted

Jesli chodzi o Karmelka to moze wkrotce cos sie wyjasni , mam kontakt z jego opiekunka ale nie chce pisac na watku bo watek czyta osoba ,ktora chce jego zaadoptowac wiec nie chcemy zniechecac i piasc dlaczego to tyle trwa .

Posted

Komu jak komu , ale paulinken nie mogę odmówić bo i ona jeszcze nigdy mi nie odmówiła ;) daję 10 zł stałej - niestety tylko tyle mogę, ale bazarek na chudzinkę jeszcze zrobię tylko zabierzcie go już do DT - błagam !!!

Posted

[quote name='Livka']Komu jak komu , ale paulinken nie mogę odmówić bo i ona jeszcze nigdy mi nie odmówiła ;) daję 10 zł stałej - niestety tylko tyle mogę, ale bazarek na chudzinkę jeszcze zrobię tylko zabierzcie go już do DT - błagam !!![/QUOTE]

Oesuuu, cioteczko! Każda dycha na wagę złota, wiem jak to jest :) Dziękuję!:loveu:

Posted

[quote name='hovomaniaczka']Witam Cioteczki!
Mogę zadeklarować 10 zł stałych deklaracji na psinkę.
Pozdrawiam cieplutko.[/QUOTE]

Jesteście wspaniałe! LadySwallow, może uaktualnij deklaracje :)

A mój jamnior grzeje dupkę u mnie na kolanach... idę z nim siku...