omi Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Nawet nie wiecie, jak BARDZO się cieszę, że będzie w zimie w bezpiecznym miejscu ! Quote
paulinken Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ale bardzo potrzebne są pieniądze :( i bazarki. Quote
paulinken Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Cineczku, hop! [B]omi[/B], możesz pomóc porozsyłać wątek po ciotkach? Potrzebne deklaracje! Quote
omi Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 A jak to się robi ? Nigdy tego nie robiłam, nikt mnie nie zna, ani ja nikogo! Weszłam we wrześniu na Dogomanie (przypadkiem) i TRAFIŁAM na Cinka! Zainteresował mnie jego los! I taka moja "kariera" na dogu. A kto i gdzie rozsyłał watek ? Quote
paulinken Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='omi']A jak to się robi ? Nigdy tego nie robiłam, nikt mnie nie zna, ani ja nikogo! Weszłam we wrześniu na Dogomanie (przypadkiem) i TRAFIŁAM na Cinka! Zainteresował mnie jego los! I taka moja "kariera" na dogu. A kto i gdzie rozsyłał watek ?[/QUOTE] Cioteczko, wysyła się po prostu prywatne wiadomości z zaproszeniem na wątek. Ja zawsze z góry przepraszam, bo nie każdy sobie życzy dostawać takie "żebry". Quote
Shania Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 cioteczki jestem,..będę i coś pokombinuje, nie koniecznie finansowo, ba zadłużyłam się na transport, ale pomogę na pewno, tylko paulinken niech się ta ciężka sytuacja z szarikiem wjaśni..podnosze i zapisuję Quote
LadyS Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Banerek zaraz bedzie. Jeszcze raz zapraszam na bazar dla Cinka: [url]http://www.dogomania.pl/threads/194596[/url] - kosmetyki Oriflame Quote
paulinken Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='Shania']cioteczki jestem,..będę i coś pokombinuje, nie koniecznie finansowo, ba zadłużyłam się na transport, ale pomogę na pewno, tylko paulinken niech się ta ciężka sytuacja z szarikiem wjaśni..podnosze i zapisuję[/QUOTE] Dzięki, że jesteś! Wiem, jaka sytuacja z Szarikiem, też ciągle siedzę i gryzę paluchy z nerwów... Quote
LadyS Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Banerek: [IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/banerki/IMG_8914_resize.png[/IMG] Quote
UBOCZE Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Podnoszę biedaka. Jakie on ma poczciwe, cierpiące oczy...:-(:-(:-( [IMG]http://lh3.ggpht.com/_Cj7xW6tb_BQ/TI_U9708c1I/AAAAAAAAAOw/nnPVuGrbmL4/IMG_8915_resize.jpg[/IMG] Quote
paulinken Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='UBOCZE']Podnoszę biedaka. Jakie on ma poczciwe, cierpiące oczy...:-(:-(:-( [/QUOTE] Dziękuję, że jesteś! Quote
Ingrid44 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 paulinken, Dziekuje za zaproszenie . Akurat mialam sie Ciebie zapytac o watek Cinka. Straszna z niego bida . Bardzo podobny do Karmelka z Uciechowa i tez taki chudziutki. Karmelek ma propozycje 2 domkow ,ktore trzeba sprawdzic( strasznie wolno to idzie) ale jak tylko bedzie wiadomo ktory go wezmie to zaraz napisze i moze ten drugi wezmie Cinka bo prawie identyczny . Quote
Bonsai Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Biedny Cinek. Ja niestety nie mogę zadeklarować stałych wpłat, bo jeszcze nie wypłacają mi stypendium - ba! jeszcze nie wiem ile go dostanę. :shake: Mogę dać 10 zł jednorazowo, bom biedna studentka póki co... Quote
LadyS Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Jeszcze raz link do bazarku - kosmetyki Oriflame: [url]http://www.dogomania.pl/threads/194596[/url] I banerek do wzięcia: [IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/banerki/IMG_8914_resize.png[/IMG] Quote
paulinken Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='Ingrid44']paulinken, Dziekuje za zaproszenie . Akurat mialam sie Ciebie zapytac o watek Cinka. Straszna z niego bida . Bardzo podobny do Karmelka z Uciechowa i tez taki chudziutki. Karmelek ma propozycje 2 domkow ,ktore trzeba sprawdzic( strasznie wolno to idzie) ale jak tylko bedzie wiadomo ktory go wezmie to zaraz napisze i moze ten drugi wezmie Cinka bo prawie identyczny .[/QUOTE] Dzięki cioteczko, że jesteś! Karmelek już mnie przyprawia o siwe włosy, tyle to trwa... Cinek też ma szansę na DT u BeaBono, ale póki co brakuje pieniążków. Jakby się znalazł DS to już w ogóle by było cudownie! [quote name='Bonsai']Biedny Cinek. Ja niestety nie mogę zadeklarować stałych wpłat, bo jeszcze nie wypłacają mi stypendium - ba! jeszcze nie wiem ile go dostanę. :shake: Mogę dać 10 zł jednorazowo, bom biedna studentka póki co...[/QUOTE] Dzięki Ci! :) Nawet za podnoszenie :) Quote
Ingrid44 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Jesli chodzi o Karmelka to moze wkrotce cos sie wyjasni , mam kontakt z jego opiekunka ale nie chce pisac na watku bo watek czyta osoba ,ktora chce jego zaadoptowac wiec nie chcemy zniechecac i piasc dlaczego to tyle trwa . Quote
Livka Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Komu jak komu , ale paulinken nie mogę odmówić bo i ona jeszcze nigdy mi nie odmówiła ;) daję 10 zł stałej - niestety tylko tyle mogę, ale bazarek na chudzinkę jeszcze zrobię tylko zabierzcie go już do DT - błagam !!! Quote
paulinken Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='Livka']Komu jak komu , ale paulinken nie mogę odmówić bo i ona jeszcze nigdy mi nie odmówiła ;) daję 10 zł stałej - niestety tylko tyle mogę, ale bazarek na chudzinkę jeszcze zrobię tylko zabierzcie go już do DT - błagam !!![/QUOTE] Oesuuu, cioteczko! Każda dycha na wagę złota, wiem jak to jest :) Dziękuję!:loveu: Quote
hovomaniaczka Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Witam Cioteczki! Mogę zadeklarować 10 zł stałych deklaracji na psinkę. Pozdrawiam cieplutko. Quote
Mika31 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 to ja się zapisuje na wątku na razie nie mogę nic dorzucić (renta chorobowa albo raczej głodowa) Quote
paulinken Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='hovomaniaczka']Witam Cioteczki! Mogę zadeklarować 10 zł stałych deklaracji na psinkę. Pozdrawiam cieplutko.[/QUOTE] Jesteście wspaniałe! LadySwallow, może uaktualnij deklaracje :) A mój jamnior grzeje dupkę u mnie na kolanach... idę z nim siku... Quote
Livka Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Jak już będzie wiadomo gdzie wpłacać to podeślijcie nr konta :) i zacznijcie zliczać deklaracje bo robi się ruch w interesie ;) Quote
paulinken Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='Mika31']to ja się zapisuje na wątku na razie nie mogę nic dorzucić (renta chorobowa albo raczej głodowa)[/QUOTE] Dziękuję, że jesteś :) Quote
AgusiaP Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Dziękuje za zaproszenie paulinken. Narazie zaznaczam jutro tu wracam Quote
Recommended Posts