omi Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='ladySwallow']Ogłoszę go, jednak najpeirw muszę wyrobić si,ę z ogłoszeniami, które dogomaniacy kupili na bazarku ogłoszeniowym. "Nasze" schronisko jest w ogóle bardzo w porządku. Pan kierownik zawsze pomocny, nieraz pomagal finansowo w pokryciu kosztów leczenia, dzwonił, żeby zabrać ładne i adopcyjne psy, które nie poradzą sobie w schronisku, woził psiaki nam do Lublina, nieraz i dalej. Warto z takimi ludźmi współpracować, naprawdę.[/QUOTE] I tacy ludzie powinni prowadzić schroniska! Quote
paulinken Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='ladySwallow']Ogłoszę go, jednak najpeirw muszę wyrobić si,ę z ogłoszeniami, które dogomaniacy kupili na bazarku ogłoszeniowym. "Nasze" schronisko jest w ogóle bardzo w porządku. Pan kierownik zawsze pomocny, nieraz pomagal finansowo w pokryciu kosztów leczenia, dzwonił, żeby zabrać ładne i adopcyjne psy, które nie poradzą sobie w schronisku, woził psiaki nam do Lublina, nieraz i dalej. Warto z takimi ludźmi współpracować, naprawdę.[/QUOTE] Może by i Cinka wywiózł, najlepiej do siebie do domu?:cool3: Quote
omi Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Wiecie może jak czuje się Cinek, jak wygląda? Czy ma w budzie jakiś kocyk? Możecie zrobić mu zdjęcie? I z jakimi psami siedzi? Czy dopuszczają go do miski? Quote
E-S Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 W Nowodworze psy są po prostu przeżarte ... tam kontrolują sytuację w boksach na bieżąco, przenoszą psy z boksu do boksu, głodu tam żaden nie cierpi, dość powiedzieć, że parówkami, z Sokołowa czy Morlin ... GARDZĄ ! Może jakbyś surowej wołowinki zmielonej przywiozła to by się skusiły. Także o dostęp do miski nie ma strachu. Kocyk - wątpię, zaraz zostałby rozszarpany w zabawie, tam jest słoma w budach czy siano (sory, nie rozróżniam). Quote
omi Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='E-S']W Nowodworze psy są po prostu przeżarte ... tam kontrolują sytuację w boksach na bieżąco, przenoszą psy z boksu do boksu, głodu tam żaden nie cierpi, dość powiedzieć, że parówkami, z Sokołowa czy Morlin ... GARDZĄ ! Może jakbyś surowej wołowinki zmielonej przywiozła to by się skusiły. Także o dostęp do miski nie ma strachu. Kocyk - wątpię, zaraz zostałby rozszarpany w zabawie, tam jest słoma w budach czy siano (sory, nie rozróżniam).[/QUOTE] Dzięki za odpowiedź :) Martwię się o tego chudziaka. Quote
omi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Czy ktoś może zrobić aktualne zdjęcie Cinka? Czytałam na wątku haskich, że ktoś był w schronisku około niedzieli. Zajrzałyście może do Cinka? Od miesiąca żadnych wieści o nim... Quote
omi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='paulinken']I hop maleńki![/QUOTE] Dzięki za wsparcie :) Quote
LadyS Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Dziewczyny, ja nic nie wiem, czy ktoś był, czy go nie było - sama nie jeżdżę, bo nie mam kompletnie czym. Wątpie też, że jak pojedzie jedna osoba, to uda się zrobić zdjęcia poza boksem - to zwykle zależy od tego, którzy pracownicy są w schronie i czy mają czas. Quote
omi Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='paulinken']A czy jakiś DT wchodzi w grę?[/QUOTE] Cinek nie jest "rozreklamowany", nie ma dodatkowych ogłoszeń, nie ma aktualnego zdjęcia, nie wiadomo jak się czuje, czy żyje! Kto ma zwrócić na niego uwagę ,jak tylko TY i ja myślimy o nim! Cinek nie jest przytulaśną kuleczką, nad która wszyscy piszczą z zachwytu. Jest chudym, jamnikopodobnym psem, o którego cierpieniu NIC się nie pisze! Quote
paulinken Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 To po pierwsze trzeba się dowiedzieć, czy pies jest ciągle w schronisku - czy któraś z regionalnych cioteczek może to zrobić? Potem będziemy decydować, czy psa wyciągamy i szukamy DT - w tej sytuacji pewnie i bez deklaracji się nie obędzie, niestety... Quote
paulinken Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Dziewczyny, sprawdźcie proszę, czy Cinek jest w schronie!!! Quote
paulinken Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 BeaBono może go przyjąć na DT za 8 zł za dzień. tu jest wątek: http://www.dogomania.pl/threads/193144-PDT-%28Pozna%C5%84%29?p=15410458 Dowiedzcie się proszę, czy Cinek nadal jest! Trzeba go wyciągnąć! Quote
omi Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='paulinken']BeaBono może go przyjąć na DT za 8 zł za dzień. tu jest wątek: http://www.dogomania.pl/threads/193144-PDT-%28Pozna%C5%84%29?p=15410458 Dowiedzcie się proszę, czy Cinek nadal jest! Trzeba go wyciągnąć! Przeczytałam link. Bardzo rozsądna propozycja. Tym bardziej, że czytam o płatnych domach tymczasowych, gdzie trzeba płacić po 400-450 zł. miesięcznie i dogo PŁACI bez mrugnięcia okiem....ale akcja w sprawie psa tam ekspediowanego jest prowadzona z serce i zaangażowanie!!!ZAANGAŻOWANIEM! Natomiast ostatnio na Allegro widziałam ogłoszenie o pięknych przytulaśnych szczeniaczkach z Waszego schroniska. CINEK DO TEJ PORY NIE DOCZEKAŁ SIĘ TAKIEGO OGŁOSZENIA!!! Quote
paulinken Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Pisałam z BeaBono i LadySwallow, Cinek podobno niszczy, ale BeaBono mówi, że to nie problem, poradzi sobie. Więc jaka decyzja? Quote
LadyS Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Rozmawiałam na PW z BeaBono - Cinek może przyjechać za tydzień. Napiszę na Nowodworze, czy ze skarpety dałoby się dołożyć choćby kawałek kwoty za jeden miesiąc, ale tak czy inaczej - trzeba szukać deklaracji. Quote
paulinken Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 To ja się deklaruję. Mogę też coś jednorazowo wpłacić. I trzeba koniecznie wątek porozsyłać! I zmienić tytuł, że potrzebne deklaracje! Quote
LadyS Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Cinek zarezerwowany, ma się ok. Szukamy transportu i deklaracji. Quote
LadyS Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Bazar m.in. na Cinka http://www.dogomania.pl/threads/194596 - kosmetyki Oriflame Quote
omi Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Oczywiście ,że się deklaruję! Proszę o podanie konta, na które mam wpłacić pieniądze. Moja deklaracja jest stała. A macie aktualne zdjęcie CInka? Quote
LadyS Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 omi napisał(a):Oczywiście ,że się deklaruję! Proszę o podanie konta, na które mam wpłacić pieniądze. Moja deklaracja jest stała. A macie aktualne zdjęcie CInka? Nie, nikt nie był w schronisku. Dzwoniłam do kierownika jedynie. Quote
Recommended Posts