paulus Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 [quote name='kiwi'] [IMG]http://www.empikfoto.pl/albumy12/1210/174380/previews/4174948_demon_929.jpg[/IMG] [/quote] A Demon jaki ojciec czuły Quote
Bea1 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 ja tam w Nim Ojca akurat nie widzę:eviltong::evil_lol: tylko zakochanego faceta:cool1: Quote
Dabrowka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Myślisz, że sobie młodą żonę wychowuje? :evil_lol: Quote
Bea1 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 dokładnie Cioteczko:evil_lol: to 100% facet:cool1: Quote
AgaG Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 [B]dzisiaj od Wiedżmy przyszło 30 złotych na jamniczki.[/B] :loveu: :loveu: Bardzo dziekujemy . tak jak prosila Kiwi przekazuję kasę na konto które mi podała (udostępione kuzyna) Quote
katarzyna kuczewska Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 piękna psinka piękna no i ten pies niczego sobie :) Quote
kiwi Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Przypominam ze mala jest do adopcji probowalam przeforsowac 2 psa ale mi sie nie udalo, przynajmnjje jak narazie... co innego gdybym byla w kraju i mogla sie zajac dwojka, ale mnie nie ma do wrzesnia... jeszcze chcialabym zeby zostala zaszczepiona kiedy jest u nas, bo boje sie zeby nie zlapala czegos w miedzyczasie nie wyobrazam sobie jeszcze jak ja oddamy :( Quote
kiwi Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 wczoraj moja siostra urzadzila mala impreze podczas ktorej tolcia byla gowna atrakcja ;) [IMG]http://www.empikfoto.pl/albumy12/1210/174380/previews/4215407_demon_943.jpg[/IMG] patrzcie jaka duza dziewczynka [IMG]http://www.empikfoto.pl/albumy12/1210/174380/previews/4215400_demon_944.jpg[/IMG] Quote
minia82 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 U malutkiej wszysko w porzadeczku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jest tak kochana ze nawet nie potrafie tego opisac.Po prostu urocza:loveu:Kupki sa "ładne":oops: wiec mysle ze bedize zdrowa i bedzie dalej tak rosla jak rosnie i niedlugo nawet Demona przerosnie:multi: Quote
Ania-i-Psota Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Trzymamy kciuki za Białą, oby tak dalej!!! A co tam u Czerwonej? Quote
black sheep Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Napewno! Takie maluszki rosna jak na drozdzach!!!! Quote
kiwi Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Czerwona ma dom u jednego ze straznikow, to sa ostatnie informacje jakie na jej temat dostalam Quote
kiwi Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 tola z moim ulubionym szwagrem :lol: [URL="http://img339.imageshack.us/my.php?image=19ii.jpg"][IMG]http://img339.imageshack.us/img339/8536/19ii.jpg[/IMG][/URL] Quote
black sheep Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Ulbionym bo jedynym? ;D A tam z boku ucieto siostrzyczke? To jest Minia? Sorki, ale ja zawsze mam sto pytan nie na temat. Ale mała juz urosła, czy mi sie wydaje? Moglaby wejsc szwagrowi do kieszonki;) Quote
Dorothy Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 alez ona jest maciupenka!!!! Czy to jakas taka rasa? Jamniczek superminiaturowy??? Sliczna!!! Quote
kiwi Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Balck sheep, jedyny jedyny ulubiony :lol: tam ucieto ich przyjaciolke, a ona strasznie urosla! dorothy, przeciez ja jej niemal nie poznaje, ona jest juz dwa razy wieksza :iloveyou: rosnie jak na drożdzach ;) ale faktycznie nawet pani weterynarz mowila ze to moze byc maly jamniczek, byc moze tez przez to niedozywienie na poczatku rozwoju:( Quote
Kara. Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 [quote name='kiwi tam ucieto ich przyjaciolke, a ona strasznie urosla!:([/quote'] Ile ty tam już siedzisz za tą granicą:hmmmm: Quote
kiwi Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 ja tu siedze dopiero 6 dni ;) zostalo mi jeszcze jakies 53.... Quote
Kara. Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 I przez ten czas przyjaciółka tyle urosła:evil_lol: ;) Quote
black sheep Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Kiwi a w jakiejs miejscowosci jestes? (ja dalej z tymi pytaniami...,nudna jestem, wiem) A dasz rade jeszcze mi tez kupic ten zestaw za 5 zł dla psa? 5 zł, tzn za 1 funt? Kurcze ze szczeniakami to jest tak, ze rosna jak na drozdzach. Dlatego nie rozumiem ludzi, ktorzy chca tylko szczeniaka, przeciez w koncu i tak bedzie duzy! A taki roczny czy kilku letni piesek tez sie łatwo uczy! Nawet moj Denis wariat się szybko uczy;) Quote
kiwi Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 hahha, no wlasnie przeczytalam to co przed chwila napisaalam ;) przyjaciolka ma gabaryty niczego sobie, w normie w normie, ale za o tola ma brzuch coraz wiekszy siostra mi mowila ze potrafi isc do miski, siedziec przez 15 minut i caly czas upychac w siebie jedzenie;) a jak slyszy dzwiek chlebaka to jest pod blatem przed demonem :lol: tak to jest zostawic psa na wychowanie mojej rodzinie ;) Quote
kiwi Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 tak, tak moge kupic kompletow ile chcesz, kosztuja 1 funta, ale zaokraglijmy do 5 zl, jak wroci moja siostra to przywiezie aparat i wtedy zrobie zdjecie i wam pokaze jak wygladaja jak dla mnie wygladaja calkiem fajnie czy sa solidne to przetestuje jako-pilkowo-misiowe zabawki dla psow, wielkie piszczace gumowe zabwki, miski metalowe, maty do samochodu ale gorszej jakosci niz u nas za 20 zl wiec nie ma co oszczedzac) i na kazdym kroku mozna kupic to co u nas jest tylko w zoologicznych czyli woreczki na psie kupy :lol: Quote
black sheep Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 No funt to raczej 6 zł... ja tak zaokraglałam. A w jakiej tej miejscowosci jesteś? ;D Quote
kiwi Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 w Leeds w west yorkshire, wiem ze moze byc blizej do 6 ale zgodnie z planem maja byc dla bezdomnych psow wiec moge wiezc z taka mala strata dla siebie Quote
Recommended Posts