Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iljova napisał(a):
;-) Czy ty czekałaś tu na mnie aż się pojawię ??? ;-)

Nie;d Ale po prostu tak ślicznie zdjęcie Rico zrobiłaś, że zapytałam. :) No bo teraz będę mogła zamieścić dwa banerki w podpisie- bo Rico usunę, a Sabcię (uśmiech psa) też, bo już jest w DS:)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iljova']
na tej stronie jest zamieszczony list psa do człowieka jak go czytałam to ryczałam, jeszcze nie mogę dojść do siebie dotyczy tych wszystkich porzuconych ,oddanych do schroniska
http://bialapodlaska.schronisko.net/aktualnosci-4118.html

czytałam juz kiedyś ten list, ale oczywiście po raz kolejny właśnie skończyłam się zalewać łzami :(

fajnie w takich chwilach móc cieszyć się z takiego psiego szczęścia wspaniale wyadoptowanego!

Posted

Ogromnie sie ciesze ze Rikus bedzie SWOJ domek i wspaniala Pancie do kochania. Oby wiecej takich Wspanialych osob .:) :) :)

Ten list psa do czlowieka czytalam juz dawno na jakims watku i jest tak smutny ze jak tylko sobie przypomne to lzy same z oczu leca .

Posted

Olena84 napisał(a):
Ale cudowna wiadomosc! Co prawda przyćmi to troche adopcje mojej Sabci/Soni, ale niech juz tam;).

Oj Olena, nie przyćmi. :) Ja będę zaglądała i czekała na nowe wieści zarówno od Sońki, jak i od Rico. :)

2 noce w przytulisku!

Posted

Ciocie, mam też do was prośbę. Stowarzyszenie, które zajmuje się schroniskiem w Gostyniu, próbuje przekonać radnych, żeby wprowadzono w Gostyniu i powiecie gostyńskim opłaty za pieski, żeby ludzie bardziej je szanowali i żeby zmniejszyć opłacalność pseudo, bo w naszej okolicy ich nie mało...;( Zagłosujecie? Sonda na tej stronie:

http://gostyn24.pl/

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Ja tez zaglosowalam , trzeba rozpropagowac ta sonde i zatrudnic wszystkich znajomych i rodzine. To tylko jedno klikniecie !

Właśnie... Ja postaram się dzisiaj na PW poprosić o pomoc ciocie.