Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

No nie.....! brak słów !!

Pewnie sirota nie ma zbyt wielu klientów i czycha jak pająk w sieci....

rytka! a nie mogłas przyjść z własnymi wacikami ???

Posted

no tak waciki sa drogie przeciez .o wetach mozna podobnie jak o lekarzach ;)dał mi clorexyderm do czyszczenia, skuteczniejsze podobno niz oti free to nie mógł przy pierwszej wizycie go dać?:roll:sprawdzałam ile ten cud kosztuje 35zł.czyli fachowe czyszczenie i waciki 15zł u specjalisty:razz:pytalam ile morfologia u nich i biochemia bo moze Lodek chory ,ze tak chudnie:roll:morf.20 biochemia 10 kazdy znacznik ,za jakis czas mu zrobie tak kontrolnie;) a wiecie co mnie rozczula-pierszwe wizyty u weta to Lodek sie stawiał ,gryzł teraz sie trzesie i wtula we mie i pomocy u mnie szuka tak jakby wczesniej sam musiał sie o siebie martwic i sobie radzic a teraz juz nie:loveu:

ps.zapomniałam napisac ,ze wczoraj w tesco znow przeceny na psie rzeczy transporterek plastikowy dla kota po 5 zł.(kupiłam bede miec zapasowy)miski anty poslizgowe 3 zł,Katapulta z piłka 0,99gr-wziełam i Lodek sie wsciekł-kto widział miotac pilkami a ta katapulta fajnie słuzy jako chwytak tez i mozna podbierac Lodkowi piłki z tym ,ze katapulta pogryziona okropnie za to podbieranie piłek;)

Posted

wczesniej sam musiał sie o siebie martwic i sobie radzic a teraz juz nie

Swietnie to ujęłaś...

ryteczko! myslisz ze transporterki i te inne cuda bylyby jeszcze do kupienia ? Nie bardzo mam sumienie Cie tym obarczać, ale gdybys mogła ... ? Zaraz pieniadze przelałabym Ci na konto a w Tychach odebralaby to ihabe, kiedys tam ?

Posted

togaa a jakie cuda byś chciała katapulty (fachowo wyrzutnia )czy miski?legowisk tych ladnych juz nie bylo na ten przyklad czyli cos tam schodzi powoli ...

Posted

Kocie transporterki i miski ze 2-3,jakiekolwiek zabawki.Co tam będzie... To dla tymczasów...Kolory itp. obojetne.
Liczy sie cena...

Posted

togaa napisał(a):
Kocie transporterki i miski ze 2-3,jakiekolwiek zabawki.Co tam będzie... To dla tymczasów...Kolory itp. obojetne.
Liczy sie cena...

ok.jak cos bedzie w takich cenach to biore wszystko:evil_lol:sama tak myslałam czy nie wziasc wiecej bo to grzech nie brac po takiej cenie:eviltong:10 wyrzutni i 5 trasporterkow itp.

Posted

rytka napisał(a):

a transporterek jest taki made in china plastk cały ale kot sie zmiesci ;)

jak kot (lub chomik) się zmieści to git :lol:. Psy jeżdżą jak na psa przystało - na macie, w szelkach i przypięte pasami

Posted

BeaBono napisał(a):
jak kot (lub chomik) się zmieści to git :lol:. Psy jeżdżą jak na psa przystało - przypięte pasami

czyli madrzejsze odemnie bo ja bez pasów czasami co sie czasami żle konczy;)

Posted

a mate tez kupiłam na wyprzedazy za 10zł. tylko nie wymiarowa do mojego auta 100cm na 140cm.na ale tylko za 10zł wiec musiałam:evil_lol:

Lodek w szoku po zwiekszeniu porcji karmy...nie jest w stanie biedactwo zjesc całej porcji musi zostawic w misce resztke :shake:żołądeczek ma pewnie malutki:eviltong:
pozatym miał przygode polatał sobie a konkretnie przefrunął pół kuchni -kumpela rzucia piłke a ten gupek nie patrzac pognał za piłka: z fotela przez stół i krzesło:roll:trzeba uwazac gdyby ktos rzucił piłke przez okno z 10 piętra Lodek bez zastanowienia za nia popędzi....

Posted

Isadora7 napisał(a):
Lodek ciotka Isadora znowu szuka fuchy dla Ciebie

Lodek sie znów natyra...

ciocie nie bylo juz transporterków a wyrzutnie ostatnie 2 szt.był dzień buraka czyli dzień targowy(nazywany dniem buraka bo wszyscy z okolicznych wsi jada do miasta na targ;))i poszło towaru troche moze brali transp. na klatki do krolikow :eviltong:u nas sporo sie spozywa króliczków- ja osobisci nigdy nie jadłam:shake:ale jak beda takie promocje bede pamietac i kupie wiecej najwyzej jak nie bedziecie chciały to na bazarkach sie upchnie:evil_lol:

Posted

do ciapus wiadomosc bo ma zapchana skrzynka:
nie przelewaj mi za fakture za weta bo akuratnie dochód z bazarku ją pokrywa wiec jest ok.jesli chcesz moge Ci ją wysłać jak potrzebna do rozliczeń czy cos lub nie wysyłać bo jest zpłacona przezemnie a zwrociło mi sie z bazarku wiec jest kwita;)
do wszystkich ciotek ,ktore kochaja Lodzia;
Ucho leczymy jest lepiej ale nie przerywam tym razem za wszesnie kuracji, daje juz sobie przy nim(przy uchu) wszystko robic- poddał sie,ma dość ze mną nie wygra:eviltong: Lodek czuje sie swietnie nic go nie boli ale mnie martwi ,ze ma mniejszy apetyt:crazyeye:zwiekszyłam mu ciut porcje bo wszyscy mi truli,że za chudy:diabloti:ale on nie zjada teraz nawet połowy i cosik brzuszek ma wzdęty od 2 -3 dni narazie poobserwuje go moze kolezanka przejadła go przysmakami(ciacha ,wedzoniki itp.)uparła sie ,ze trzeba go podtuczyc...

Posted

nikt nie zagląda juz do Lodzia:shake:nie interesuje nikogo,ze ma gazy i wzdęty brzuszek :evil_lol:ze kotka wzieła sie za leczenie ucha Lodzia i przez 5 min.zawziecie lizała je wkladajac jęzor chyba do mózgu Lodkowi-ten jak zwykle nie reagował...ciekawe czy pomogło czy wrecz przeciwnie.No nic u nas nudy, spokój, nic sie nie dzieje...zeby była jakas akcja to moze nagram Lodka jak aportuje wtedy jest straszny:razz:

Posted

jednak nie zapomnieli,kochają Lodzia miodzia;)
zdjęc nie będzie aparat u siostry na Sląsku na robic Atosowi potfolio ale ,zeby nie zapomniec jak wyglada Lodek świerzutkie 2 godz temu telefonem. obudziłam sie bo cos brakowało mi powietrza a tu... nos zatkany przez kota, Lodek owiniety wokół mojej szyji... to była próba zabójstwa .Dowód;

ps.brzuszek pod obserwacja raczej obżarstwo było winne ....

Posted

:loveu::loveu:słodki miodzio ciociu uważaj bo nie wiadomo czy to pierwsza próba:evil_lol:ps. mój Maksiu też śpi na mojej szyjce