Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzwoniłam do Karoliny, i ona powiedziała, że jakieś witaminki wzmacniające te łapki (kości, stawy?) by były okej, ale ja się w tym nie orientuję.
Uszy, puszki też.

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aż głupio to mówić, ale jeśli Napędzik za trzy lata jeszcze będzie w schronisku i jeszcze będzie żył, to od razu po niego jadę..
Ale nie chciałabym tego.

Posted

Dziś byłam u weta ze swoim i mówił, że jest jakaś nowa terapia na stawy - Cartophen VET - seria 4 zastrzyków w odstępach tygodniowych. Na ulotce piszą, że daje efekty, ale wiadomo, że jakoś się reklamują.

edit: a jest gdzieś może wideo, jak się Napędzik porusza? Bo na niektórych portalach ogłoszeniowych można wrzucać filmiki.

Posted

Preparat, który poleciła Paulinken oraz siedem skórzanych ringów bekonowych i z jagnięciny.
Niewiele wyszło, ale najważniejsze, żeby mu coś dało na te stawy.
Mam to na razie w koszyku. Jak myślicie, może być?

Posted

Zmieniłam zamówienie.
Mojemu psu przeskoczyła rzepka w kolanie i byłam z nią u weta. Dostała tam zastrzyki i taki preparat w tabletkach.
Zapytałam, czy ten preparat będzie dobry dla psa, którego kilka lat temu potrącił samochód i ma częściowy niedowład tylnych łapek i odpowiedział, że jak najbardziej.
10 x 150 tabletek.
Do tego tyyyyle gryzaków, ponieważ ten preparat był tańszy. Jakieś uszy, buciki, płucka, krtanie, łapki i dużo więcej.. Wyszły z dwie reklamówki gryzaków :) Ta opiekunka Napędzika, Karolina, mówiła, że on bardzo lubi jeść takie rzeczy.
Jutro wysyłam paczuchę :)

A płucka suszone polecam! Kupiłam też sobie (tzn. psom) i dorwały się do tego trzy yorki i rottek. Miałam wrażenie, że nigdy nie jadły niczego lepszego!