Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Urosły rzeczywiście te Kluseczki nasze, porównując do poprzednich zdjęć :)
Akadiano - jak już będziesz przy kompie i zajrzysz tutaj to wypuść, proszę maila do mnie z danymi do przelewu :). Pieniążki wciąż u mnie, a pewnie już trzeba coś kupić Maluchom, co? :)

Będę pamiętać o kotce z Mikołajowa. Można mi już przesłać fotki - to ją będę promować na facebooku :)

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='go-ja']Urosły rzeczywiście te Kluseczki nasze, porównując do poprzednich zdjęć :)
Akadiano - jak już będziesz przy kompie i zajrzysz tutaj to wypuść, proszę maila do mnie z danymi do przelewu :). Pieniążki wciąż u mnie, a pewnie już trzeba coś kupić Maluchom, co? :)

Będę pamiętać o kotce z Mikołajowa. Można mi już przesłać fotki - to ją będę promować na facebooku :)
To poproszę email, chyba że skopiujesz z wątku? http://www.dogomania.pl/threads/195328-%C5%BBmigr%C3%B3d.-Mikro-Kicia-z-Dworca-W-w-Miko%C5%82aj%C3%B3w.-Szukamy-DT-%28 Dziękuję.
Kluseczkom słodkiej nocki do rana bez marudzenia życzę:):)

Posted

przyszedł mail w sprawie dzieciaczków. taki suchy

Ta wiadomość email została wysłana ze strony Petsy
w odpowiedzi na ogłoszenie '6 sztuk psiego nieszczęścia'
http://petsy.pl/?view=showad&adid=9936&cityid=9&catid=0&subcatid=0&imgid=0&countryid=0&areaid=0&pos=0&picid=0&page=0&foptid=0&eoptid=0&pricemin=0&pricemax=0.
Adres użytkownika '[email protected]' .
------------------------------------------------------------

skąd sa te pieski???

Posted

[quote name='Polla']przyszedł mail w sprawie dzieciaczków. taki suchy

http://petsy.pl/?view=showad&adid=9936&cityid=9&catid=0&subcatid=0&imgid=0&countryid=0&areaid=0&pos=0&picid=0&page=0&foptid=0&eoptid=0&pricemin=0&pricemax=0.

skąd sa te pieski???
Dziwny e mail:( Brzmi, jakby ktos się chciał dowiedzieć o ich los... Jak by to ta osoba je wyrzuciła.... Tak to zabrzmiało, hm.

Posted

[quote name='Polla']przyszedł mail w sprawie dzieciaczków. taki suchy

skąd sa te pieski???
Z kubła na śmieci .:evil_lol:
Dzieciarnia się nudzi i bazgroli .Ja w sprawach adopcji to ogólnie nie odpisuje na e-maile i smsy .No , chyba że są wyjątkowo mądre :cool3:

Posted

Mi też ten mail wygląda na właściciela który wyrzucił maleństwa. Wrrrrr . Co do nowych rodzin to nieraz brak słów. Najpierw wszystko pięknie ślicznie a potem i tak robią po swojemu. Dobrze że teraz się okazało jakie mają poglady a nie jak już sunia szczenna by była. Zagladam w kalendarz i wychodzi mi że szczeniaczki rodziły sie 13-go :D - o ironio ! i 8 kończą 8 tyg. Niestety wypada to w poniedziałek i nie jest to najlepszy dzień na oddawanie piesków. Lepiej jak ludzie biorą je na weekend. Mają dla nich więcej czasu. Zastanawiam sie jeszcze jak będą funkcjonować w weekend przed . Czy już będą na tyle samodzielne żeby je oddać. Około 4-5 listopada dam Wam znać czy można myśleć o oddaniu piesków czy wstrzymamy sie do nastepnego weekendu czyli do 13-go :D znowu :) Na razie maluszki są jeszcze bardzo bezbronne i dzidziusiowate. Nie mają jeszcze wszystkich potrzebnych reakcji. Różnica potrafi być ogromna w tydzień ale zobaczymy.
Bianko , Ty chyba masz syndrom opuszczonego gniazda :D Lepiej zapanuj nad tym i się wyśpij na zapas bo niebawem może się trafić następne towarzystwo i znów ze spania nici będą :) Ja po tym moim maratonie szczeniakowym chyba w ogóle nie będę wiedziała co ze sobą zrobić jak ich nie będzie:D
Niebawem następna porcja zdjęć i informacji o maluszkach :)

Posted

wpisałam w google adres mailowy i takie coś wyskoczyło. Pani była zainteresowana pracą w Pile...

http://www.ojej.pl/wielkopolskie/Pila/dodatkowa/Dam_prace/ogloszenie_nr_552921.html

ale nieważne. mnie też wkurza, to, że jeśli podany jest nr telefonu to ludzie piszą. no po cholerę piszą, niech dzwonią. i jeszcze najważniejsze pytanie skąd sa pieski? nie jakie są, jak się zachowują, czy jedzą same itd. nic o psach, bo najważniejsze skąd są

Posted

[quote name='Polla']wpisałam w google adres mailowy i takie coś wyskoczyło. Pani była zainteresowana pracą w Pile...

http://www.ojej.pl/wielkopolskie/Pila/dodatkowa/Dam_prace/ogloszenie_nr_552921.html

ale nieważne. mnie też wkurza, to, że jeśli podany jest nr telefonu to ludzie piszą. no po cholerę piszą, niech dzwonią. i jeszcze najważniejsze pytanie skąd sa pieski? nie jakie są, jak się zachowują, czy jedzą same itd. nic o psach, bo najważniejsze skąd są
Moze chodzi o miasto , bo nie wiem czy w ogłoszeniu jest napisane . :cool3:
Ja np , na pytanie " gdzie można obejrzeć pieski " czy coś tam innego , odpowiadam " u mnie " :evil_lol: Ludzie nauczyli się myśleć skrótowo i pisać skrótowo .Trzeba im więc tak odpowiadać , zeby ich zmusić do wysiłku :lol:

Posted

Email faktycznie ascetyczny, ale, proszę Was, żebyście nie dyskwalifikowały emaili i sms-ów w ogóle, ja np wolę taką formę, na sms mogę odpisać, że w sprawie adopcji proszę o email na [email protected] wtedy mogę przesłać "gotowca wstępnego i ankietę przedadopcyjną, nie tracę czasu na półgodzinną rozmowę, w której i tak zwykle nie poruszy się wszystkich tematów, poza tym nie mogę odbierać telefonów przez cały dzień i nei zawsze chcę je odbierać, więc sms daje szansę na to, by odpowiedzieć w wybranej przez siebie porze...

Posted

[quote name='halbina']Email faktycznie ascetyczny, ale, proszę Was, żebyście nie dyskwalifikowały emaili i sms-ów w ogóle, ja np wolę taką formę, na sms mogę odpisać, że w sprawie adopcji proszę o email na [email protected] wtedy mogę przesłać "gotowca wstępnego i ankietę przedadopcyjną, nie tracę czasu na półgodzinną rozmowę, w której i tak zwykle nie poruszy się wszystkich tematów, poza tym nie mogę odbierać telefonów przez cały dzień i nei zawsze chcę je odbierać, więc sms daje szansę na to, by odpowiedzieć w wybranej przez siebie porze...
Też racja , choć ja wychodzą z założenia , że jak komuś zależy , to będzie dzwonił do skutku . Co to odpowiedzi w formie pisanej , to nie bardzo lubie , bo ktos może się zastanowić nad odpowiedzią . Jeśli w trakcie rozmowy zadam jakies pytanie , to zwykle odpowiedz musi byc natychmiastowa . To daje mi szansę równie natychmiastowo wyłapać fałsz , czy nieścisłosć .Wiele lat temu przeszłam dość gruntowne szkolenie z prowadzenia telefonicznych dialogów , więc raczej trudno wpuścić mnie w maliny . Chyba , że na drugim końcu kabla będzie go-ja :evil_lol::evil_lol:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Też racja , choć ja wychodzą z założenia , że jak komuś zależy , to będzie dzwonił do skutku . Co to odpowiedzi w formie pisanej , to nie bardzo lubie , bo ktos może się zastanowić nad odpowiedzią . Jeśli w trakcie rozmowy zadam jakies pytanie , to zwykle odpowiedz musi byc natychmiastowa . To daje mi szansę równie natychmiastowo wyłapać fałsz , czy nieścisłosć .Wiele lat temu przeszłam dość gruntowne szkolenie z prowadzenia telefonicznych dialogów , więc raczej trudno wpuścić mnie w maliny . Chyba , że na drugim końcu kabla będzie go-ja :evil_lol::evil_lol:

Ja z Panią Bianką zawsze chętnie na maliny :D. Z pewnością przy kolejnej szczeniaczkowej czy kotkowej okazji zadzwonię właśnie do Pani :D

Posted

Przepraszam wszystkich .....:(
Trzy miesiace temu zawiozłam do DS w Sosnowcu 2-u miesięczną sunię , uratowaną od uspienia...dziś juz jej nie kochają.... szukam kogoś kto jest więcej niż dobry, bardziej niż wrazliwy, kogoś kto poprostu kocha zwierzęta i ma miejsce w swoim domku chodżby był to najskromniejszy domek na świecie.....
Potrzeba tylko miłości........

Posted

[quote name='wiga138']

Przepraszam wszystkich .....:(
Trzy miesiace temu zawiozłam do DS w Sosnowcu 2-u miesięczną sunię , uratowaną od uspienia...dziś juz jej nie kochają.... szukam kogoś kto jest więcej niż dobry, bardziej niż wrazliwy, kogoś kto poprostu kocha zwierzęta i ma miejsce w swoim domku chodżby był to najskromniejszy domek na świecie.....
Potrzeba tylko miłości........

Szkoda małej . Trzeba by ja poogłaszać .Tylko te zdjęcia są kiepskiej jakości .

A jak tam moje dzieciaczki ? Chyba nie zjadły Akadiany :evil_lol:

Posted

Jakie one radosne- nie przestają merdać ogonkami! :) Bardzo urosły :crazyeye: – to już nie są te nieporadne kluski, które ledwo unosiły się na krótkich łapkach. :evil_lol:
Gratulacje dziewczyny – udały Wam się te szczeniątka. :loveu: Jeszcze dobrych domków im potrzeba!